Reklámok
Kezdőlap > Aktuális információk, Guild Wars 2 játékmenet > The Lost Shores felvezető események

The Lost Shores felvezető események

A Halloween után beharangozott novemberi új tartalmat egy hétvége fogja felvezetni, különböző eseményekkel megtűzdelve. Ma reggel kaptunk egyfajta menetrendet erre a hétvégére, nézzük is meg:

 • November 16-án, pénteken 21:00-kor indul a hétvége egy Lion’s Arch-i eseménnyel. Ez az esemény egy sor másikat is elindít szerte Tyria-ban.
 • November 17-én, szombaton 21:00-kor egy újabb fázis indul el egy speciális eseménnyel. Ezután újabb tartalmak nyílnak meg.
 • November 18-án, vasárnap 21:00-kor egy egyszeri eseményláncolat fog elindulni, amely több órán keresztül tart majd. Ennek a vasárnapi eseménynek a hatására újabb tartalmak válnak elérhetővé, és ezek véglegesen a játékban maradnak.

A megadott dátumokhoz közeledve, újabb infókkal látnak majd el minket a fejlesztők.

Forrás: GW2 fórum

Reklámok
 1. Sárki
  2012. november 6. - 17:27

  Megint egyszeri event, bravo. ezek tényleg nem tanulnak??? múltkor felcsábították a fél gw2es communityt, le is robbant a hálózat. most akkor mi lesz? 5 perces váltásokban játsszuk majd le a több órás eventet, egyszerre 2 ember aztán dc két naspig majd jön a kövi 2?

  mind1, attól még várom :D

  • nathriel01
   2012. november 6. - 18:06

   Szerintem alapvetően jó ötlet ez az egyszeri esemény, csak a megvalósításon kellene csiszolni. Például meglehetne csinálni azt, hogy az egyes szervereken más időpontban induljanak ezek, máris nem lenne annyira leterhelve a login szerver. Vagy több zónában történhetne egyszerre, nem pedig mindenkit LA-ba terelnek.

   • Magyarfeka
    2012. november 6. - 19:27

    Ez nem ilyen egyszerű. Olyasmi alakulna ki mint amikor vársz egy koreai játékot ami már koreában 1 éve kint van. Tehát evvel azt akarom mondani ha az egyik szerveren előbb kezdődne ez a tartalom akkor tele írnák a másik szervereken lévő játékosok a supportot panaszokkal hogy nekik mi a büdös francért kell még mondjuk 2 órát várniuk és a másikaknak mért nem kellett?

   • Magyarfeka
    2012. november 6. - 19:30

    Jah és amit még elfelejtettem le írni de ez is lényeges: Mivel ingyenes jelenleg még a szerver váltás emiatt az is elképzelhető lenne hogy a többség azokra a szerverekre tömörülne erre a kis időre amelyeken előbb indul az event. Mert ugye mért ne? Hiszen vissza tudnak később menni.

   • 2012. november 8. - 15:35

    WWW-s helyezések alapján indítsák sorba a dolgokat, akkor majd belehúz a Whiteside R*. :D

    Igazából nagyon nehéz megoldani, hogy a lehető legtöbben ott lehessenek, főleg, ha maradandóak a változások.
    Mondjuk… mint a fakivágásnál, akinek még nincs meg, az külön láthassa a dolgokat, aki már látta, az örülhet. Így működhetne?

   • Magyarfeka
    2012. november 8. - 17:59

    Nem hiszem. Azért nem mert akkor már nem globális lenne hanem csak a karakteredtől függő dolog lenne hogy te megcsinálod e vagy sem. :)

  • 2012. november 6. - 20:00

   Amennyiben mégsem lenne gond, akkor meg biztosan nem lesz rajtuk sapka…, :D van akinek semmi nem tetszik, az sem ami még nincs is… :D:D:D. Gondolkodj el, kell ez a játék neked? :D

   • Magyarfeka
    2012. november 6. - 23:36

    Ha ezt most nekem szántad akkor nemértelek. Én egy szóval nem mondtam hogy nekem nem tetszik. Annyit vártam ezt a játékot és merem magamról állítani hogy ott vagyok a legnagyobb fanok között. Mikor megvettem tudatosan vettem ezt a játékot. Nincs min gondolkodnom…

   • 2012. november 6. - 23:48

    Nem neked. A kezdő íráshoz szóltam hozzá.

  • upuser
   2012. november 10. - 06:00

   szted ok nemjavitjak a hibakat ? biztosvagyok benne hh akadaly mentes lesz minden :-) csak en szinte a :-[3/4et at dolgozom majd

 2. Sárki
  2012. november 6. - 18:34

  nathriel01 :
  Szerintem alapvetően jó ötlet ez az egyszeri esemény, csak a megvalósításon kellene csiszolni. Például meglehetne csinálni azt, hogy az egyes szervereken más időpontban induljanak ezek, máris nem lenne annyira leterhelve a login szerver. Vagy több zónában történhetne egyszerre, nem pedig mindenkit LA-ba terelnek.

  csak az első lesz LA-ban :p de a lényeg ugyanez. az ötlet jó, a megvalósítás rossz.

  • 2012. november 6. - 18:47

   A Mad King-es dungeonnál volt az, hogy külön instába rakott minket a játék. Másnapra jó lett már.
   Amit említesz az hosszú hónapok tapasztalata lesz majd a fejlesztőknél. Később rájönnek ők erre is és finomabb, olajozottabb lesz a szervezés.
   Ott van nekik a sok botos incidens, meg az event bugok is. Ezeket is meg kell oldaniuk, és ez sem 1-2 hónap melója lesz, az tuti.Viszont amíg nagyságrendileg nem akadályozza a játékélményt, addig nekem jó a játék, valószínű idővel jobb lesz, ehhez nem fér kétségem. :)

   Sárki, amúgy valószínű azért nem “tanulnak belőle”, mert ez a content már régebben kész volt, és ilyen gyorsan áttervezni nem lehet a tartalmakat. Valószínűsítem a húsvéti eventnél, már érezhetőbb lesz a változás.

 3. Sárki
  2012. november 6. - 21:54

  Mosoly :
  Amennyiben mégsem lenne gond, akkor meg biztosan nem lesz rajtuk sapka…, :D van akinek semmi nem tetszik, az sem ami még nincs is… :D:D:D. Gondolkodj el, kell ez a játék neked? :D

  Szerintem joggal várom el hogy a pénzemért minőségi szolgáltatást várjak, ha már minőségi dobozt és doboztartalmat nem sikerült összehozni (felháborító a pénzért adunk kézikönyvet rendszer).
  Amúgy meg ha jól levág téged a rendszer miközben éppen kinyitnád az új dungeon 50. szintjén levő, garantáltan legendaryt dobó (de jól hangzik :D) chestet, akkor ne károgni gyere fel, hanem nyomj be egy olyan Észak-Koreás, éhendöglökdeazértboldogvagyokmertarendszertökéleteslegalábbisaztmondjákésénhiszeknekik naiv úttörőkislányos mosolyt ahogy az a nagykönyvben meg van írva.
  Mert a rendszer jó, a rendszer tökéletes, a rendszer kikezdhetetlen!
  Lassan már átmegy [irdatlan póniimádatba] itt pár ember szemellenzős és elvtelen védelme gw2vel szemben. Lehet én sokat károgok, de gw1ben rohadtul rászolgáltak a srácok (bár tény hogy most jó munkát végeznek).

  • infernaleuro93
   2012. november 6. - 23:42

   Azokkal a hibákkal találkozhatsz itt is mint ami bármelyik másik esetleg havidíjas játéknál előfodul. Ráadásul nem rég indult és nyilván nem ekkora tömegekre számítottak. Ők is folyamatosan tanulnak a hibáikból ebben biztos vagyok. Nem értek egyet a legelső mondatoddal. Szerintem olyan minőségi tartalmat ad a GW 2 ami még egy havidíjas játék is megirigyelhet nyugodtan. (és ez nem póniimádat volt) Az a helyzet hogy egyes emberek tényleg mindenben a hibát keresik.Ez a nagybetűs igazság.

   • 2012. november 7. - 01:05

    A póniimádatra én írtam át, annál “csúnyább” és flamewar indítóbb tartalom volt ott :) :D

  • 2012. november 6. - 23:54

   Pont ott folytatod ahol a Tyria kapuin abbahagytad, most meg átjöttél ide, mert már mindenki otthagyta a fórumot az ilyen postok miatt. Öröm volt az ottani szerkesztőségből itt látni embereket, de hogyan is gondoltam, hogy majd nem jönnek át azok akik miatt elnéptelenedett az a fórum….
   Peace.

 4. Sárki
  2012. november 7. - 06:28

  Mosoly :
  Pont ott folytatod ahol a Tyria kapuin abbahagytad, most meg átjöttél ide, mert már mindenki otthagyta a fórumot az ilyen postok miatt. Öröm volt az ottani szerkesztőségből itt látni embereket, de hogyan is gondoltam, hogy majd nem jönnek át azok akik miatt elnéptelenedett az a fórum….
  Peace.

  a n00bok okoskodása miatt néptelenedett el a fórum mert tökmind1 volt mit csinált anet az csakis jó lehetett. Azt sem tudták sokan mi az az sf meg ursan de nagy arccal kardoskodtak mindenkivel akinek nem tetszettek.
  Egyébként meg egész egyszerűen szánalmasnak tartom ezt a mentalitást, hogy tudomást sem vesztek a hibákról aki meg esetleg felhozza az public enemy.
  Az meg igaz hogy minőségi tartalmakat kaptunk eddig de az isten szerelmére, miért baj az ha szeretném én is lejátszani azt az eventet? ilyen rohadék nagy dolog hogy ha vmit megcsinálnak egyszerinek akkor én is ki akarom próbálni?

 5. Prana
  2012. november 7. - 08:57

  Az a baj, hogy nem lehet mindenkinek egyszerre a kedvére tenni. Nagyon sokan panaszkodtak amiatt, hogy valójában nincs semmiféle permanens hatása a világra az eseményeknek. Az ő kedvükért lesz ez a mostani egyszeri eseménylánc, mely az új tartalmat bevezeti, és mi játékosok tényleges hatással leszünk a végkifejletre.Mivel ez el fog oszlani három estére és több órára, ezért jóval kisebb a kockázata a szerverek túlterhelésének, mint a Mad King megjelenésének, mely csak pár perces volt. Én értem a szándékot, és drukkolok hogy jól sikerüljön, hamarosan meglátjuk. :)

 6. CactuS
  2012. november 7. - 17:08

  Csak 23:00ig fejeződjön be az event, mert hétfőn nem szeretnék zombiként melózni. :s

 1. No trackbacks yet.

Itt és most várjuk a hozzászólásod!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: