Reklámok
Kezdőlap > Aktuális információk, Guild Wars 2 játékmenet > Valami nyugtalankodik a Bánat-tengeren

Valami nyugtalankodik a Bánat-tengeren

Fedd fel az Eltűnt-partok iszonyatos titkait, egy masszív egyszeri világeseményt, ami örökké megváltoztatja Tyriát!

November 1

Néhány hasznos információt találhattok a nagy november 15-16.-i eseménnyel kapcsolatban a mai MMORPG livestream-ben, amit Rytlock a Redditről összegzett.

 •  Az egész hétvégés esemény november tizenhatodikán nyitja fel a szigetet és az új dungeont, ami jobb jutalmakat ad, és minél mélyebbre mentek, annál nehezebbé válik. A dungeont a nyolcvanas szintűeknek szánták.
 • A sziget közepes méretű zóna, ellenben a jelenlegi térképekkel, de rengeteg szórakoztató tartalmat nyújt minden szintű játékosnak (a játékosokat nyolcvanas szintre emeljük).
 • Az új jutalmak nem lesznek máshol elérhetőek, csak a szigeten.

A legújabb builddel november elsején, a Halloween eseményeket eltávolították a devek, de elhintették ezt a morzsát a fórumon.

Miután az új buildet fellőtték, redditen a játékosok jelezték, hogy három új hajót találtak.

 • Sanctum Harbor Waypoint
 • Claw Island Portage Waypoint
 • Sanctum Harbor bay

laships

Mindhárom hajó árbócán és szállítmányán sajátos jelek ismerhetők fel.

laships2laships3

Érdekes módon Claw Island Portage Waypoint alatt egy elsüllyedt hajó van, ami ugyanezeket a jeleket viseli.

laships4

A szállítmányon lévő jelet követve, a játékosok egy azonos jellel ellátott házat találtak Claw Island Portage Waypoint körül, ahol egy deaktivált Asura kapu van.

lostshores2

A megjelölt házban néhány játékos különös dolgokról számolt be, amit csak kevesek látnak. Egy “redditlakó”, Balthazar6817 három posztert látott, amit a legtöbb játékos nem. Ráadásul az Asura kapu aktív volt számára, de nem léphetett be. (Balthazar6817/Mizetto-tól származnak).

lostshores3lostshores4

Íme a három poszter, a szöveg új krytai nyelven íródott, de egy “redditlakó” Ashodin hihetetlen munkát végzett az angolra történő fordításával. A nagyfelbontású képeket  ralmante szolgáltatta.

Poszter Fordítás
swarmposterhq Figyelmeztetés!
Húsevő rajok!A Lion’s archi hatóságok egy megállíthatatlan húsevő rovarrajjal folytatnak ádáz harcot. Elnézést a kényelmetlenségekért. Kérünk, hogy saját biztonságod értekében, hagyd hogy a hivatásosok haljanak iszonyú halált, így te folytathatod az életet. Ha egyike vagy a felhatalmazottak közül, segíts az irtási folyamatokban. Biztosak vagyunk benne, hogy valahol, valakinek, valahol értékelni fogja a, ha nem is értelmetlen, önfeláldozó tetted.
seamonsterposterhq Figyelmeztetés!
Veszélyes tengeri szörnyek!A Lion’s archi hatóságok minden látogatót emlékeztetnek, hogy tengeri szörnyek közelítetétk meg a partunkat, így nem biztonságossá nyilvánítottuk. Ha figyelmen kívül hagyot ezt a figyelmeztetést, saját felelősségedre tedd. a lehetséges borzalmas végzeted ellenére nyugtasson a tudat, hogy nemsokára már nem fog érdekelni semmi, és hogy egy nagylelkű adományt adtál azoknak, akik irónikusan, jobban tisztelik a szabályokat, mint te.
travelposter A nagy felbontású képet és a fordítást ralmante szolgáltatta.Elég! Ahoj, té’ szárazföldi patkányok! A konzorcium kemény munkásai büszkén jelenik be közelgő álomvakációdat! Hamarosan megnyílik a kapu – az asura kapu – Lion’s Archból egy valóságos trópusi paradicsomba!Ússz a radioaktív vízben*!Pihenj a parton*!Táncold át az éjszakát*!Ideje felvonni a lobogókat, és útra kelni a legfenségesebb kalandra a kedvenc tengeri kutyáiddal.Készen állsz?*Törölközőt nem tartalmaz. A konzorciumot semmilyen felelősség nem terheli a vízzel kapcsolatos sérülések (és egyéb sérülések sem, ami a kalandhoz kapcsolódik). Orvosi csapatunk készen áll, hogy figyelmen kívül hagyja szükségleteit.

Ráadásul ezt a három posztert a parton lévő figyelmeztetőtáblákként is láthatod. (a fordítás szintén Ashodin tollából)

beachwarningsignsbeachwarningsignshq VESZÉLY!
Saját felelősségre lépj be!A Lion’s archi hatóságokat nem terheli semmilyen felelősség az eltűnt/ellopott/megsérült és/vagy megdézsmált szállítmányért, kisgyerekekért, gyümölcskosarakért, skrittekért, tök ízesítésű májvacukorért, kanalakért, bolondos sapkákért, ascaloni salátáért, zsebórákért, fülbevalókért, családtagokért, a vadon szellemeiért [spirits of the wild], szemkötőkért, hadi gépekért, seraphért, rebarbara pitékért, megkérdőjelezhető forrásból származó misztikus tárgyakért, mindent látó mókusokért és pontyokért.

Emberek szintén jelezték, hogy bálnákat találtak a parton.  (a kép Kromgartól a Redditen)

deadwhale

Más dolgok is felbukkantak, de ezek lehet, hogy nem relevánsak

1) A sátorban egy könyv van, ami hajózási térképnek tűnik, rengeteg nyíllal és új krytai szöveggel alatta. A képeket  AlcyoneNight, de Kromgar is felfedezte.

sailingmap

2) Egy nagyobb térkép is található a falon, ami sokaknak csak egy egyszerű térképnek tűnik, de Raconz két sötét foltot pillantott meg a térképen.

largemaplargemapanotated

Pontatlan azonosítás a világtérképen (a bal pontot nehéz felismerni, mert a felszín eltérő)

wallmapreal

3) Barta Gergő olvasónk Lion’s archi hajóhoz hasonlító talált egy Bloodtide coasti kalózhajón Lehet, hogy ezek a jelek elterjedtek a Lion’s archi tengerészeti hajókon, és nem kapcsolódnak az Elveszett Partok nevű eseményhez.

pirateshipswithmarkings

Jelenleg úgy gondoljunk, hogy az Elveszett Partokat a Claw Island Portage waypointi Asura kapun keresztül érhetjük majd el. Amint új frissítés érkezik, ez a bejegyzés kerül frissítésre, és a hírözön elejére ugrik, hogy mindent egyszerre láthassatok.

forrás

Reklámok
 1. 2012. november 3. - 17:23

  “Húsevő rajok” ez igy érdekesen hangzik :D

  • 2012. november 3. - 18:10

   a szövegben is flesh-eating swarm volt :D

 2. Sárki
  2012. november 3. - 17:49

  Fincsi dolgok ezek :) A két sö9tét pontot én is láttam a szobában és az egyik posztert is :) A figyelmeztetések meg remélem vmi la-s epic fightot takarnak majd :D Bloodtideba is elmentem megnézni az utolsó hajót, de eltűnt :P a térképen jelölve van, de se a víz alatt, se fölötte nincsen. Tegnap pedig Timberlane Fallsban volt egy Modus Sceleris banda eventtel, de később amikor arra jártam szintén eltűntek :P
  Egyxébként ha jól tudom minden dungeonhöz tartozik egy tome ami a legendarykhoz kell. vajon az új dungeonhöz is fog tartozni ilyen tome, külön legendary fegyverrel? :P

 3. Zanzárd
  2012. november 3. - 17:58

  A pálmafás plakáttal tele van Lions Arch.

 4. 2012. november 3. - 18:08

  Irónikus, májvacukor… lyaly!

 5. 2012. november 3. - 20:18

  Na ez meno:D Komolyan imadom az ilyen hidden cuccokat. Erre az egyre nehezebbre meg kivancsi leszek nagyon! Remelem jol atgondolt boss taktikak es elkepeszto helyszinek lesznek bar utobbitol egy pillanatra sem tartok ebben majdnem verhetetlen az Anetes garda!

 6. Stereo
  2012. november 3. - 20:34

  A dungeon és az új terület bent marad a hétvége után is?

 7. PG
  2012. november 3. - 23:03

  a plakát fordítást kinek lehet köszönni?

  • Loke Heathcliff
   2012. november 3. - 23:06

   “(a fordítás szintén Ashodin tollából)”

 8. Ökörtekintet
  2012. november 3. - 23:14

  az új dungeonból szerzett trophykból erősebb armort lehet majd venni, mint az eddigiek?

  • 2012. november 3. - 23:40

   Nem hiszem, sőt szinte tuti nem.

  • 2012. november 3. - 23:47

   Egyáltalán nem.

  • 2012. november 4. - 08:43

   Nekem eleg ha jol nez ki. Es valoban meg kell kuzdeni az osses darabjaert.

 9. 2012. november 4. - 08:52

  Dulfy-t oda sem írjátok?
  Végül is ő szedte össze ezt a cikket.

 10. 2012. november 4. - 09:05

  es nem abban merul ki hogy menjek rajta vegig 15x hanem kelelmesen balanszolt taktikaval kelljen leolni: Orok kedvenc a robot aki lavaban ul hat ahogy az meghal azt sztem minden embernek latni kell:D es maga a fight is kellemes csak kisit konnyu.

 11. antiqwiz
  2012. november 4. - 14:06

  Arra a pálmafás plakátra én is felfigyeltem LA bank bejáratánál, csak nem tudtam értelmezni.
  Köszönöm a fordítást. Izgalmasnak ígérkezik az event :)

 12. Wlynn
  2012. november 4. - 15:52

  Yaaaay! Jönnek a Tenguk! :D (Remélem)!

  • Kalaap
   2012. november 4. - 16:06

   Szerintem ezek még nem azok lesznek:D

  • sasu
   2012. november 5. - 21:30

   Nekem olyan érzésem van, hogy inkább majd egy kiegben jönnek és játszható faj is lesznek

 13. 2012. november 4. - 20:12

  Holnap viszem tisztíttatni és vasaltatni az ünneplős zakóm. Szerintetek milyen nyakkendőt vegyek fel a nyitó eventre, halálfejes vagy malacos mintásat? Á, mindegy… Felveszem mindkettőt egyszerre, mert talán az is stackelődik. Hátha ad valami set bonus-t. ;)

 1. No trackbacks yet.

Itt és most várjuk a hozzászólásod!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: