Reklámok
Kezdőlap > nyereményjátékok > Hamarosan: Guild Wars 2 Halloween Dioráma Verseny [Frissítve!]

Hamarosan: Guild Wars 2 Halloween Dioráma Verseny [Frissítve!]

Megérkeztek a részletek a versenyről, akit érdekel a ‘Tovább’ után megtalálja.

Közeledik a Halloween! Ez a kedvenc időszakunk az évben, így a játékbeli őrület mellett, amiről most még nem beszélhetünk, egy speciális versennyel is megünnepeljük a Halloweent, ezt a versenyt mi Guild Wars 2 Halloween Dioráma Versenynek hívjuk.

Mi az a dioráma? Egyszerűen fogalmazva, a dioráma egy miniatűr, három-dimenziós modell, amely apró figurák, kellékek és táj segítségével egy jelenetet ábrázol. Íme egy példa a diorámára, ez még az egyik Guild Wars-os versenyre készült.

Idén szeretnénk, ha a képzelőerőtöket és a kézügyességeteket egy olyan dioráma elkészítéséhez használnátok, amelyben a két kedvenc dolgunk található meg: Halloween, Guild Wars 2-vel.

Számos nyereményünk lesz, például szuper Guild Wars 2 témájú kiegészítők a SteelSeries-től, grafikus kártyák az NVIDIA-tól, egy aláírt Making of Guild Wars 2 könyv és még sok más.

Szóval, fogjatok hozzá a diorámáitokhoz, mi pedig hamarosan újabb információkat és részleteket teszünk közzé a nevezésről.

Frissítés:

Aki részt szeretne venni a játékban, az a részletes szabályokért látogasson el a Guild Wars 2 oldalára. Itt most egy rövid összefoglalót olvashattok erről.

A szabályokban semmi különleges nincs, az ilyen versenyeken megszokott dolgokkal találkozhatunk. Egy dolgot emelnék ki, a versenyzőknek 18 év felett kell lenniük.

A határidő október 22. 21:00, a nyerteseke november 5.-e körül hirdetik ki. A nevezéshez a GW2 honlapon található nevezési lapot kell kitölteni, itt meg kell adni egy linket a diorámád képéről, tehát előbb azt fel kell töltened valahova.

Végül jöjjenek a nyeremények.

Fődíj (1 jutalmazott)

 

 

 

 

 

 

 

 

Egy aláírt Guild Wars 2 Collector’s Edition, egy NVIDIA PNY GeForce GTX 660 Ti grafikus kártya, egy SteelSeries Guild Wars 2 gaming headset, egy SteelSeries Guild Wars 2 egér, egy SteelSeries QCK Guild Wars 2 logós egérpad. Körülbelüli érték: $684.95 US

Első díj (1 jutalmazott)

 

 

 

 

 

 

 

Egy NVIDIA GTX 660 Ti grafikus kártya, egy SteelSeries Guild Wars 2 gaming headset, egy SteelSeries QCK Guild Wars 2 logós egérpad, egy The Making of Guild Wars 2 könyv. Körülbelüli érték: $484.96 US

Második díj (1 jutalmazott)

 

 

 

 

 

Egy SteelSeries Guild Wars 2 gaming headset, egy SteelSeries Guild Wars 2 egér, egy SteelSeries QCK Guild Wars 2 logós egérpad, egy The Making of Guild Wars 2 könyv. Körülbelüli érték: $204.96 US

Harmadik díj (1 jutalmazott)

 

 

 

 

 

Egy SteelSeries Guild Wars 2 egér, egy SteelSeries QCK Guild Wars 2 logós egérpad. Körülbelüli érték: $84.98 US

Tiszteletdíj (20 jutalmazott)

 

 

 

 

 

 

Egy Guild Wars 2 játékbeli digitális termék: Guild Wars 2 “Dragon” póló

Reklámok
Kategóriák:nyereményjátékok
 1. BenJoe
  2012. október 3. - 16:57

  3D software-el ér csinálni? :d

  • 2012. október 3. - 17:46

   Ha kinyomtatod 3D nyomtatóval miért ne? :D

 2. nedvedicious
  2012. október 3. - 21:31

  Ezt mifelénk gyurmának hívják, de mind1.
  Arra leszek kiváncsi, hogy milyen nvidia kártyát lehet majd nyerni. Gondolom olyat, amit tutira jól viszi a gammát :)

 3. Daviez
  2012. október 4. - 10:25

  nah, remek, már megint ez a gyúrmázgatás >.> mikor lesz vmi rajz pályázat ilyen szinten

 4. MaDFoX
  2012. október 4. - 10:56
  • nedvedicious
   2012. október 6. - 19:57

   Gyúrmából van? Akkor az.

  • Punisher
   2012. október 9. - 19:18

   makettezésnek is lehet mondani, nem kell h gyurmábol legyen

  • 2012. október 9. - 20:58

   az inkább műanyagnak tűnik

 5. 2012. október 10. - 15:44

  Ezzel az egész dioráma versennyel csak egy baj van: ha nincs hozzá veleszületett érzéked, tehetséged, -és makettezős, csatafigura-festegetős múltad-bele se kezdj, mert a végeredmény egy nevetséges gagyi lesz. Azaz elég szűk réteg az, akik itt labdába rúghatnak. A jó kézügyességet, térlátást, finompercepciós művészi adottságot nem két kézzel szórja a jóisten, -ehhez tényleg vagy van érzéked vagy nincs- elég kevesen vannak azok akik értékelhető versenyművet képesek letenni az asztalra. Szép, meg jó hogy van ilyen, csak ezzel az erővel a verseny szám lehetett volna akár GW2-ős goblein hímzés, üvegfestés vagy ehhez hasonló igen speciális művészi érzéket, ügyességet igénylő megmérettetés. Arról nem beszélve hogy minőségi alapanyagokra, eszközökre és festékekre, simán el lehet költeni a fent mutogatott videokártya 684 dolláros árát. (Aki nem hiszi nézze meg milyen árak vannak egy művészellátóban.) Szóval ahelyett, hogy a játékosközönséget gyurmáztatnák, inkább javítsák már ki at ordító farkashibákat mondjuk a TP meg a dungi rewardok tekintetében, meg azokban a dolgokban amiket már emlegettek az előttem szóló cikkírók. OKés, bódottá, meg über-fun hogy itt a halowen, dioráma és hú de jó, de nem látnám, hogy olyan nagyon csípkedné magát az a rakatnyi Arenanetes javító ember. Az eddigi hibajavítások prioritásai sem tükrözik azt, hogy olyan nagyon érzékenyek lennének a játékosok által jelzett dolgokra. PL: TP az úgy szép és jó ahogy most van…

  • nathriel01
   2012. október 10. - 16:03

   Igen, biztos a gép előtt dolgozó programozók írták ki a versenyt. Nooormááális?

   Mellesleg, aki egy ilyenen elindul, tehát szeret makettezni, azt szerintem nem nagyon fogja érdekelni, hogy most éppen mennyit költ rá, ő az építésben leli örömét, ami neki hobbi. De úgyis feleslegesen jártatom a számat miattad, mert tőled még egy építő hozzászólást sem olvastam, csak savazást és kárörvendést.

  • MaDFoX
   2012. október 10. - 16:06

   Valószínű hogy aki a hírdetéseket kitalálja nem ugyanaz mint aki a TP-t foltozza nemde? :D A PR-esek inkább ne javítsák a TP-t ;D A végén tele lesz reklámmal…
   Az, hogy a verseny a tehetségeseknek készült, az tökéletesen igaz és jól is van így. Letesznek valamit az asztalra amit meg lehet mutogatni a népnek, lehet ajnározni mindenfelé, cserébe kapnak valamit, kell a reklám. Nincs tehetségünk (nekem sincs), hát majd mi szavazunk :D… Nem kell irigyelni tőlük a lehetőséget, elvégre nem lehet minden játék vagy verseny olyan mint a variance bétakulcsosztás… ;)
   Egyébként abban tévedsz, hogy nem nem érzékenyek a játékosok által jelzett dolgokra. Komolyan figyelik a megfelelő(!) fórumokat és elég jól reagálnak is, pl ma reggel irtottak ki 3000+ bot accountot… https://forum-en.guildwars2.com/forum/support/account/Botter-reporting-any-way-to-find-out-the-result/first#post391228
   Egyébként mi bajod a TP-vel? Nem tudsz marginnal eladni? Drágább a hozzávaló mint a cucc amit csinálni lehet belőle? Tele van minden vend+1c -vel? Drágul a gem? Túltermelési válság van?
   Ezt nagyrészt a játékosok (meg a szorgos botok :) ) hozták össze így és elég nehéz egyik pillanatról a másikra megoldani…

 6. Fenrir
  2012. október 10. - 18:12

  Inkább oldják meg az spvp-s halál utáni töltő képernyő beragadást. A hivatalos fórumon jelezték ugyan ,hogy maximális prioritást élvez a dolog, és rajta vannak, de most 24 órával később már illene egy de comment arról ,hogy, hogy haladnak ez ügyben. Ha nem is játszhatatlan az spvp emiatt, de még is ki kockáztat meg egy mecset pl glory boosterrel ha véletlenül meghal, töltő képernyő freeze, és buktál is mindent, a gloory boostal együtt ami ugye csak 1 óráig szól.

  A témához hozzászólva :

  A kézügyességem elég közepes, mondhatni nem vagyok ügyetlen, de sok művészi tehetséggel engem se áldott meg a jó isten , meg még sokunkat sem ahogy starwars írta. Nem vagyok béna, de én próbáltam rajzolni, photoshop mesterkedni,fotózni, amv-ket készíteni, és bár szerintem egynek elmentek, közel se voltak igazából olyan komolyan értékelhetőek. Sőt, ami a mi szemszögünkből mestermű az lehet másoknak nevetség tárgya. Én magam se tudtam ezen műveimre úgy nézni ,hogy ne találjak alapos vizsgálat után több tucatnyi hibát rajtuk. Pl manga stílusban szerettem volna megtanulni rajzolni, mert imádom az animéket, és a mangákat, de kb 1 hónapos próbálkozás után rájöttem ,hogy nagyon gyengén muzsikálok. Még is, hogy akarok mangát rajzolni a saját egyéni jellemzőivel, ha magának a realisztikus rajzolásnak sem vagyok tisztában az alapjaival. Nem volt mihez viszonyítanom ,így elkezdtem “youtubos” tanórákat venni , és nem kevés tisztelet alakul ki bennem a rajzművészek iránt, és kb ennyiben is maradtam ott. Tudni kell miben vagy jó, és értékelhető, és mi az amit jobb nem erőltetni ,mert lehet a befektetett energia hoz majd némi sikert, de valóban kell a művészethez némi tehetség.(Főleg akkor ha komolyan is gondolod, és nem hirtelen fellángolás )

  Ezzel a Diorámával tényleg az a baj ,hogy tényleg korlátolt mennyiségű mű lesz csak értékelhető. Sajnos a lelkesedés nem lesz elég, amikor igazi tehetségek mérik össze magukat, sajnos ott Józsika szívvel, lélekkel összerakott gyurma figuráit nem fogják nézni, mert deformáltak, nem tükrözik jól a jelenetet, csak sejtetik, pedig láthatólag nem ez volt a művész célja.
  A nyeremények korrektek, de én az a fajta vagyok aki tudja ,hogy itt az esélytelenek nyugalmával indulnék. Ahogy egy shaolin mondás is tartja : ” A bölcs csak annyi terhet vesz magára amivel meg is képes birkózni”.

 7. upuser
  • MaDFoX
   2012. október 11. - 00:39

   WOW! Ígéretes! Bár kicsit még valahogy olyan pelenkás utánérzése van az altestének :)

   • upuser
    2012. október 11. - 00:45

    eloszor csinalok ilyesmit meg csak protottipus de valszeg orulni fook ha egy figuraval kesz leszek szal en csak igy magamnak csinalok egy asurat :-)

 8. 2012. október 11. - 07:30

  Hőre keményedő gyurmával jó dolgozni, főleg szobroknál. Nagyon könnyen alakíthatod az idomokat a vázhoz, utána kisütöt, kifested, és gyakorlatilag kész… egy bábu. De neked dioráma kell, szóval egy legalább A4-es méretű, vagy különleges alakú valami, amin elfér egy jelenet pillanata. Ami ráadásul GW2-es Halloween-hez kötődik.

  Hozzáteszem, a nyertes alkotásokba feccölt pénzek gyakorlatilag egyenlőek a nyeremények értékével, szóval ez “Áldozz valami alkotásába, amiért olyan dolgot kapsz, amit megvehetnél, de mintája miatt mégse. (Igaz, azt te is megoldhatnád innentől kezdve fóliázással, de az nem hivatalos :)

  • upuser
   2012. október 11. - 13:52

   Szerinted a figurám nem egy pillanatképbe fog majd pozolni tökökkel körülvéve?:)

 9. upuser
  2012. október 12. - 11:41

  lassan nekikezdek a kiegeknek +szinezeshez is +hatterezes http://kepkezelo.com/images/ghztf89efrd1gbhvoggn.jpg

  • 2012. október 12. - 15:13

   Már felismerhető, szóval mindenképp messze túltesz azon amire én képes lennék. Jó lesz ez, nekem egyre jobban tetszik amit csinálsz. Csak vigyázz, mert az Asura öntudatára ébred, majd egyszer csak elkezd beszólogatni neked, meg mindenféle tömegpusztításra alkalmas gépet épít, aztán kopogtat a szomszéd, hogy a nappalijában megnyílt egy teleport és sürgősen takarítsd el!

   Én is megpróbáltam egy saját módszerrel valamit alkotni, de eddig még nem jött össze. Az eljárás annyiban merült ki, hogy számba vettem egyszerre több rágógumit és minden rágás után megnéztem, hogy hasonlít-e valami GW2 dologra. Egyelőre egyenetlen talajt vagy mining node-ot formázó alkotásokon kívül semmi értelmes nem jött ki belőle.

   Van a játékban tehénlepény is. Szerintem én inkább olyat csinálok, mert azt sokkal könnyebb. Befestem barnára, veszek a Tescóban vagy gyerekektől elveszek egy műanyag tehenet, aztán beszórom a trágyát szezámmaggal, ami a tökmag lesz. A történeten még dolgoznom kell, de valami olyasmit képzeltem, hogy a GW2 tehén megette a tököt, de a magját nem tudta megemészteni.

   Addig drukkolok neked, hogy neked legalább sikerüljön befejezni az Asurád. Hajrá!

   ui.: Az előbb kijött egy Ooze is a rágóból, csak véletlenül összenyomtam és megint tehénlepény lett. Most kezdhetem elölről az egészet. :/ Jövőre talán végzek a tehenes verzióval, pedig ez az Ooze nem lett volna rossz a tehén mellé.

   ui2.: Hagyom a francba az egészet. Megyek inkább játszani.

   ui3.: Megint kijött egy Ooze, esküszöm!!!

   • MaDFoX
    2012. október 12. - 15:16

    Fújd ki jobban az orrod Rertez mester! ;)

   • upuser
    2012. október 12. - 15:26

    köszönöm ,hát elég időigényes ez az asura-engi eddig kb 4-5 órába volt és ez kb a 25% a teljes elképzelésemnek remélem betudom fejezni a határidőig.

 10. Dromedar
  2012. október 12. - 13:41

  ez egy asura-engineer? egész jó

 1. No trackbacks yet.

Itt és most várjuk a hozzászólásod!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: