Reklámok
Kezdőlap > Blog, Variance guild > A kimondhatatlan nevű szerkesztő

A kimondhatatlan nevű szerkesztő

2012. szeptember 24.

Sziasztok!

Kisebb késéssel ugyan, de én is megírtam bemutatkozó posztomat, ahogy nemes elődeim is tették réges-régen. Először is szeretném kifejezni a köszönetemet mind a szerkesztők felé, akik úgy gondolták, hogy befogadnak ebbe a fantasztikus csapatba, s mind felétek, kik építő jellegű kritikákkal és dicsérő szavakkal fogadtátok cikkeimet. Remélem ezután is gazdagítani tudom majd a blogot és új tudást tudok átadni azoknak, akiknek szüksége lesz rá.

Mielőtt még leírnám, hogy eddig milyen MMOkban vitézkedtem és hogy mi a hátterem, jöjjön egy kis segédlet. Az egyik becenevem már régóta Myrrdhinn. Ezt a nevet részben én találtam ki, részben történelmi múlttal rendelkezik. A kiejtése egyszerűen: [Mirrdin]. Mivel elég nehéz így elsőre megjegyezni, nyugodtan hivatkozzatok rám csak Myrrként. :)

Most pedig jöjjön, aminek jönnie kell. :) Az MMO pályafutásomat a Lineage 2 Scions of Destiny kiegészítőjével kezdtem. Akkor még persze ámultam és bámultam a hatalmas, nyílt világon, a látványosabbnál látványosabb varázslatokon és persze a sok játékoson, akik benépesítették a játék óriási világát. Eleinte egyik barátommal jártuk be a vidékeket, ám mivel ő hamar abbahagyta az L2-t, kénytelen voltam magányos farkasként kalandozni a virtuális világban. Azonban nem kellett sok idő ahhoz, hogy egy olyan csapathoz társuljak, akikkel nagyon jól éreztem magam. A közös fejlődésből az lett, hogy megleptek egy guild meghívással. Ez volt az első guildem. Jól kijöttem a tagokkal és a vezérrel is, ám akadt egy olyan probléma, hogy egyes guildek a kisebb céhekre rászálltak és állandóan piszkálták a tagokat. Egy olyan alkalommal, amikor az egyik ilyen guild csalással megszerzett egy várat, eléggé méltatlan módon fejtettem ki erről a véleményem, aminek sajnos az lett a következménye, hogy törölték a karaktereimet. Ekkor elhatároztam, hogy újult erővel, bosszúszomjasan felveszem a harcot ezek ellen a céhek ellen. Hamarosan egy új karakterrel csatlakoztam a szerver legerősebb guildjéhez a (V)engeance-hez. Itt gyógyítóként segítettem a csapatomat a csatamezőkön és őszintén szólva, nagyszerűen éreztem magam. Végre egy olyan közösséget találtam, ahol „otthonra” leltem. Számtalan alkalommal harcoltam vállt-vállnak vetve olyan emberekkel, akiket a barátaimnak tekintettem. :) Nagyon jó csapatot alkottunk. :)

E guild színeiben találkoztam először Fübenalvóval is, de nem beszélgettünk olyan sokat.

Körülbelül 4 éven keresztül játszottam a Lineage-2-vel kisebb-nagyobb megszakításokkal. Néha még rámtör a nosztalgia, ha eszembe jutnak ezek az emlékek. Jó visszagondolni erre az időszakra. :)

Ezek után a WoW következett. Még a Burning Crusade kiegészítő alatt csatlakoztam a játékhoz és ebbe is elég hamar beleszerettem. Ide nem fogok írni hosszú és megható történetet egy guildre találásról, mivel itt egy kisebb klánban voltam végig, szigorúan barátokkal és ismerősökkel. :)

Annyit viszont elmondhatok, hogy itt is sok-sok kellemes és kellemetlen élményben volt részem és nem bánom egyáltalán a WoW-ba fektetett időmet. Több mint 5 éven keresztül játszottam vele, szintén megszakításokkal. :)

Azt még fontosnak érzem megemlíteni, hogy az utolsó években, páromat is bevezettem a Warcraft világába és sokszor együtt játszottunk. Legjobban azt szerette, amikor szerepjátszva, megformáltuk karaktereinket. Itt fejlődött ki például Myrrdhinn és későbbi karakterem, Arawen személyisége is. A szerepjátékból történet lett, a történetből legenda. :)

Azóta, rengeteg másik MMO-t kipróbáltam már, köztük az Aiont, Vindictust, Tera Onilne-t, Champions online, egyéb No-Name ázsiai borzalmakat és persze a Guild Wars első részét.

 Egyik sem fogható a Guild Wars 2-höz. :) Bár a GW2-re csak véletlenül találtam rá, nagyon örülök, hogy a részese lehetek és annak is, ahogy ennek a közösségnek a tagjává válhattam.

 Köszönet még egyszer mindenért! :)

Tyria földjén és a következő cikkemnél találkozunk! ;)

Myrdhinn, a most már kimondható nevű :)

Reklámok
Kategóriák:Blog, Variance guild Címke: ,
 1. 2012. szeptember 24. - 20:34

  Jó öreg NF és a bannok, karitörlések, delevel és a többi :))) szerintem ezekre az évekre még 70 évesen is emlékezni fogok :)

 2. Daviez
  2012. szeptember 24. - 21:11

  Szeretem az ilyen bemutatkozó postokat :D gőzöm sincs miért de tetszenek számomra xD

  oh és azért a “Myrrdhinn……. A kiejtése egyszerűen: [Mirrdin]” résznél, hát ennél kb így voltam -> http://tinyurl.com/8ympjr8 :D

  • myrrdhinn
   2012. szeptember 24. - 23:51

   Sajnos nem jól linkelted be a képet, pedig kíváncsi lennék rá. ;)

   • Daviez
    2012. szeptember 25. - 12:17

    ejj, érdekes nekem még működik a tiny url :D mellesleg a “You Don’t Say” volt :D

   • myrrdhinn
    2012. szeptember 25. - 12:30

    Hidd el, sok embernek problémát okozott a kiejtés :D

 3. nauryll
  2012. szeptember 24. - 23:25

  Jó volt ilyen összeszedetten is olvasni a másik életedről. :D És még engem sem hagytál ki, kocka! ^^ És naná, hogy minden létező dolgot kipróbáltál… amíg ki nem jött a GW2. Bármit, csak addig is játszunk! :D

  • myrrdhinn
   2012. szeptember 24. - 23:52

   Persze, hogy nem hagytalak kockané! ;)

   • nauryll
    2012. szeptember 25. - 00:05

    1) Próbáltál volna! :P
    2) Még nem vagyok a feleséged, Myrr!^^

 4. 2012. szeptember 25. - 02:26

  én Guild Wars-sal 8 évet játszottam 8500 órában több 6-7-8 éves karim van ott na ezt übereljétek :) már már gyermekeimnek tekintem őket

  • Tillana
   2012. szeptember 25. - 16:20

   Többekről tudok, akik simán überelik… van itt néhány antik koczka, közülük páran szinte már gömbök… :)

   • upuser
    2012. szeptember 26. - 00:10

    ja bocsi lemaradt h en mindezek mellett dolgoztam,suliztam,bnoztem,cimborasztam ,es edzettem :-)

 5. Brock Samson
  2012. szeptember 25. - 12:49

  Hmmm Lineage 2, regi szep idok. Kilepsz varosbol es lePK-z az enemy. Aztan hivod a haverokat leveritek, aztan o hivja a haverjait es a vegen egesz nap egy GK pontnal daraljatok egymast. Fincsi volt. :D

 6. Gandarel
  2014. április 24. - 23:00

  Miért vonzza ez a post annyira a botokat?

  • 2014. április 24. - 23:43

   Mert szerepel egy pár MMO neve. És gondolom erre gerjednek.

 1. 2014. június 6. - 20:56
 2. 2014. szeptember 14. - 20:41
 3. 2014. szeptember 24. - 19:34
 4. 2014. október 7. - 01:38
 5. 2015. február 20. - 09:17
 6. 2015. március 9. - 21:24
Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.
%d blogger ezt kedveli: