Reklámok
Kezdőlap > Aktuális információk, Általános cikkek, PvP, Variance guild, WvW > Holnaptól újra kapható a játék dobozosan.| Közösség illetve guild témák.

Holnaptól újra kapható a játék dobozosan.| Közösség illetve guild témák.

Mint ahogy a címben is benne van, holnaptól újra kapható dobozosan is a Guild Wars 2, nálunk biztosan a többi boltról nem tudok nyilatkozni. Jobb oldalt megtaláljátok a bannert ami elvezet arra az oldalra ahol csemegézni lehet a finomságokból.

Jó alkalom arra, hogy azok akik nem vették meg a játékot most bepótolják, ráadásul a mi munkánkat is támogatjátok .
A játékot egyből a PlayOntól kapjátok meg, ugyan annyiért amennyiért bárhol máshol, ugyan annyi idő alatt. Mindenki aki tőlünk vásárolt és szeretne guild tag lenni, meghívó mellé adok egy adag sült krumplit ingame.

Apropó Guild, továbbra is él az a lehetőség, hogy reklámozzátok saját guildeteket az oldalon. Küldjétek el a bemutatkozásotokat levélben a variancegw2(kukac)gmail(pont)com címre, illetve a fórum(jobb oldalt megtaláljátok) megfelelő részébe is írhattok. Aki már éltek ezzel a lehetőséggel ne küldjön megint levelet.

Variance WvW esemény: Zhorak fejébe vette, hogy péntek délelőtt induló egész hétvégés WvW maratont rendez amire mindenkit várunk guildtől függetlenül. Természetesen a Whiteside Ridge oldalán fogunk harcolni. Elsődleges célunk pontok foglalása és a Guild lobogójának kitűzése a meghódított területekre. Persze ezeket meg is kell tartani, szóval nem fogunk unatkozni. Biztos vagyok benne, hogy többen is segíteni fognak nekünk a szervezésben, mivel ennyi embert egy valaki nem fog tudni kordában tartani, főleg amíg Commander hiányban szenvedünk.

Ahogyan a Guild is, a Teamspeak 3 szerverünk is él és virul. Minden Guild tagot szívesen várunk, és ideiglenesen a WvW esemény alatt bárki feljöhet aki részt is vesz rajta. Ha esetleg megtetszik a hétvégén a WvW és kedvet kapsz a további mókázásra a Guildel, akkor szívesen várunk mindenkit a Wariance [VAR] -ban amit külön emiatt hoztunk létre.

Eseményről napokban szerintem fogunk bővebben is írni, hogyha szükséges. Kérdésekre commentek alatt szívesen válaszolunk.

Reklámok
 1. dennis
  2012. szeptember 17. - 21:29

  A guildal kapcsolatos kérdésem, hogy látjátok már ki az aki nem aktív a sima Variancéban?
  Elején 250 aktív volt délutánonként most kb: 160 körül állt be és gyanítom páran abbahagyták csak nem léptek ki! >:)
  Valamit nem találtok ki erre? Esetleg a készítőknek írni hogy tegyék bele hogy írja ki, hogy ki mikor lépett be utoljára?
  Egy sima frissítéssel megoldanák!
  Nagyon zavar ez a dolog mert az unokatesóm napi 4-5 órát aktív és nem tud belépni!!!
  A kis variancéban van de mégis más lenne ha itt gyűjtögetne nekünk! :-D

  • cover
   2012. szeptember 17. - 22:25

   jelenleg sehogy nem tudjuk kiszűrni hogy ki inaktív. Számunkra is érthetetlen a funkció hiánya, de reméljük hogy hamarosan kezdenek ezzel valamit. Addig nem sok mindent tudunk csinálni.

 2. alexksz
  2012. szeptember 17. - 22:03

  Szóval ha beakarok kerülni a guild-be, akkor kell irnom egy bemutatkozó szöveget?

  • cover
   2012. szeptember 17. - 22:26

   Nem kötelező, elég ha írsz valamelyik szerkesztőnek, de a bemutatkozó szöveget jó néven vesszük:)

   • alexksz
    2012. szeptember 18. - 18:09

    okés köszi:D itt lentebb olvasom, hogy csak a reloaded-ban van hely, szal akkor már nemtok felvételt nyerni a sima alap varianceba? (mer annak a guild-nek örülnék a legjobban)

 3. martin
  2012. szeptember 17. - 23:10

  van még hely a varianc guildba ?

  • 2012. szeptember 18. - 14:38

   Variance reloadedben van, írj ingame levelet Terawattkun-nak az ügyben.

 4. Tusy
  2012. szeptember 18. - 05:46

  – Wariancebe vasárnap kértem meghívót és azóta ha be akarok lépni a guildbe a “network error. Please check your internet connection and try again (Code=3040:1002:3:1930:101)” hibaüzenet fogad. Mivel játszani tudok így nem egészen értem mi baja van

  • Tusy
   2012. szeptember 18. - 05:49

   – ez lett volna az 5. guild, amint kiléptem egyből mindjárt be tudtam lépni … én nem tudtam erről a korlátról, hogy ‘csak’ 4 guildben lehetsz bent

 5. Jonamei
  2012. szeptember 18. - 09:07

  Ez a játék nem a normál napi 1-2 órát játszó játékosonak szól. Ez azoknak van akik napi 10-15 órát bele tud ölni és professionális játékos. Erre van tervezve minden. Sajnos én nem ilyen vagyok és csak 1-2 órát tudnék játsztani de pro akkor sem lennék.
  Miért is irom ezt:
  1, Insták vagy dungeon vagy nem tudom hogy is hivják. Én csak az oktató instában voltam lvl30-on de már itt látszott ez nem a hétvégi playereknek szól majd. Pár évet raid eltem anno wowban de ez az oktató insta valami brutal hard cucc. Gondolom aki itt tovább tud menni az mehet a többibe. Nekem erre a napi 1-2 órával nem volt lehetöségem elég volt 3x wipe olni az elején különnbözö pugokkal.
  2, Craft rendszer kizárólag napi 15+ órával rendelkezőknek. Rengeteg copper ment el eddig de az elsö 50 es szintet nem birom elérni. Óvatos becsléssel is hete amig elérhető lenne.
  3, SPVP Tele van pro játékossal akik a béták alatt kiismerték a pvp t. Sima mezei playernek csak a bukások sora vár.
  4, www Az értelmetlenés maga. Elfoglalni valamit amit 5 perc mulva más foglal el. Valamint harc az tengerként közeledő ellenséggel.
  5, 80-as terület Ez is a prokra van szabva hiszen kimenni nem lehet rádugranak 5en vagy bent állsz a táborban és a veteránok lerohanják esélyed nincs tulélni.
  6, Térkép felvedezés Ismét akinek napi 15 óra van erre
  7, Puzzle – Ugyanez
  8, Pénz/gem néztem egy értelmes fegyvel 60-80 arany ehhez 10-20ezer forint kellne hogy ennyi aranyat tudjak venni gem ért és még a pénzél 10x ennyi.

  Többen megkapták hogy ez nem nekik való én elismerem, nekem napi 1-2 óra max ra ez nem való nincs ennyi időm.

  Aki most szeretné megvenni azért ezeket számolja bele megéri-e neki ennyiért a program.

  • Victore
   2012. szeptember 18. - 09:21

   Nekem sincs több időm napi 1-2 max 3 óránál, és mégis élvezem a játékot. Legfeljebb több napnyi játékkal sajátítod el/készíted el/fedezed fel a dolgokat. Pont hogy van is rá lehetőséged mert nincs havidíj, ezért ha 1 év alatt viszel föl egy karit 80-ra akkor annyi alatt. Nincs rádkényszerítve, annyit játszol vele amennyit tudsz és szeretnél. Szerintem simán best mmo ever.

  • Lyca
   2012. szeptember 18. - 09:34

   A lvl 30as insta télleg kicsit erősebb lett mint a többi, legalább is szerintem story módban azon a trashen szenvedtünk a legtöbbet mondjuk lehet hogy a skillek hiánya volt még az ok . Pár tip ha vannak support skilljeid pl dispell amivel condition-okat szedsz le v minimális support heal esetleg CC/pushback azokat cd-re és segítsd a csapat társakat + ha több mob van akkor jelöljetek ki egyet és abba mennyen a nuke, több pugnál is tapasztaltam hogy mindenki lőtt minden fele és szinte egyszerre haltak meg a mobok, amúgy a lvl 40es insta már jóval könnyebb.

   Még nem kezdtem el a craftot de ha jól tudom nem a cuccokt craftolását kell csinálni agyatlan mód hanem új receptek felfedezését kell nyomni és sokkal olcsóbban haladsz sokkal gyorsabban előre.

   Nekem aki kb 1 órát nyomtam az uccsó stressz teszten az spvp-vel semmi bajom nincs először elég szar traitekkel toltam de utána respecc és minden faja volt.

   az hogy a térkép felfedezés 15 óra azt nem értem ha csak egy két órád van akkor csak addig mész amíg jutsz :D nincs leírva sehol, hogy ha elkezdtél egy mappot akkor azt be kell fejezned és addig nem hagyhatod ott.

   De abban igazad van , hogy ebben a játékban is (mint minden más mmo-ban) ha komolyabb szintet/geart akarsz elérni gyorsan akkor a napi 1-2 óra kevés, de senki sem mondta hogy itt csak hardcore gamerek és napi minimum 10 óra game-mel érhetnek el vmit te is eléred csak több nap kell rá :)

  • 2012. szeptember 18. - 09:47

   Én pont napi 1-2 órákat játszom, és élvezem a játékot. 62-es vagyok egy karakterel, kb. 75 óra játékkal, szóval még bőven van benne játékóra, mire 80 leszek, meg felfedezgetem csak a pve világot, vagy esetleg végigjátszogatom egy másik karakterrel, stb. És akkor pvp-be még bele se szagoltam. Nyugodtan hasonlítsd ezt össze bármely más játék ár/érték arányával, függetlenül attól, hogy MMO vagy sem.

   A craftingot egyébként valószínűleg rosszul csinálod, felfedezéseket kell összehozni, nem sorozatban gyártani a cuccokat. Mondjuk egyelőre én is feladtam 130-as jewelcraftingnál mert nincs kedvem vele szöszölni, de elvagyok mással.:) De azt mondjuk tényleg nem értem, hogy miért nem lehet szerinted craftolni vagy felfedezni a térképet napi 1-2 órával… A GW2 kapcsán hozzák fel az emberek a legértelmetlenebb ellenérveket a játékra…

   • Zola
    2012. szeptember 18. - 10:02

    Szerintem meg sem vette a játékot, innen-onnan összeszedte az infokat….

  • Atoc
   2012. szeptember 18. - 10:00

   Szerintem én egyik pontoddal sem értenék egyet, ha pve-znék..de mivel csak pvpzek és wvwzek, ezért csak a 3. 4. és 8. pontod tudom megcáfolni.
   sPvPben nem muszály tournamentet tolni, ott van a hotjoin, ami ugyanannyira élvezhető.. aki azt mondja nem, az a tipikus cod4-es “publámázó” kategória, de ezt már egyszer leírtam. Én rank 18ig nemis voltam tournamenten, most rank 21es vagyok, úgy, hogy péntek óta csak wvw-zek. A béta hétvégék óta elég sok minden változott, szóval az, hogy kiismerték a pvp-t nem állja meg a helyét, ami amúgyis csak 3 hétvége volt, azt már rég behozhattad volna. Amúgy én csak bwe3-on voltam és nem mondanám , hogy béna vagyok, imádok buildeket készíteni.
   A WvW egyáltalán nem értelmetlenség, csak ki kell ismerni. Nem foglalnak vissza mindent 5 perc múlva… szerintem whiteside borderen miért majdnem minden keep a mienk hétvége óta, és drakkar borderen pedig a garrison már 2 napja?
   Harc a tengerként közeledő ellenséggel?… fel kell tudni mérni az erőviszonyokat.
   Pénz kérdése: amint írtam, nem pvezek, most lvl 15-16 vagyok és van 80 ezüstöm, kb 6ezer karmám és egy kis badge of honorom. Mindent felveszek és eladok NPCnél ennyi.
   A szint és a gear nem izgat, mert ugyanolyan hasznos vagyok, ha a megfelelő dolgot csinálom.
   Nem craftolok, nem Tp-zek csak csinálom ami nekem fun és ennyi.
   Napi 2-3 óránál nekem sincs több időm gamelni, mert melózok, németet tanulok, és kondizni járok. Mégsem érzem magam elnyomva vagy kevesebbnek és fun az egész, csinálom ami nekem tetszik, csinálok amit akarok.

   Psycho Realm

   • 2012. szeptember 18. - 10:40

    Én is veled értek egyet, hihetetlenül élvezem a WvW-t. Két karakterrel játszom és minden nap tanulok valami újat. Napi kb 2-3 szintet lehet fejlődni és utána ha megcsinálod a story questet gyors a fejlődés. Amúgy a WvW gyorsan változik, ahogy az emberek kiismerik a területet, és újabb stratégiákat fedeznek fel, új skillkombókat próbálnak ki. Csak a minap jöttem rá, hogy a Thief szépen le tudja kapkodni a fal tetejéről az emberkéket bele a zergbe.. hát priceless. Amúgy meg ha fejlődni akarsz, az 5 pwercenként visszafoglalósdi pont hogy jól jön az XP szerzéshez, a garrison az majdnem 30% Xp.. de sajnos nem ez a helyzet, egyre inkább nem.

  • Beny
   2012. szeptember 18. - 14:06

   Kedves Jonamei !

   Te biztos a Guild Wars 2 játékot vetted meg, aminek a doboza így néz ki (http://cdgalaxis.hu/PC/19989/guild-wars-2.html) ? Mert szerintem valamit nagyon félrenézhettél vagy elírtál valamit !

   Pont ez e játék nem elég előrébb jutni napi 1 órával ? Akkor a többi MMO ? Sokan szeretik ezt a játékot, amiatt, hogy semmivel sem maradsz le azzal szemben, aki sokkal többet játszik. Értsd ezen. Anno WoW BC alatt ha klánnal raideltél mondjuk egy Karát, és ott megszetted magad. Persze a 25-fős 3-4 órás raidelésre nem volt időd ! Majd mikor lett volna időd, azért nem mehettél, mert az alap epic gear-ed nem volt elég BT-be és pá, haszontalanná váltál a klánnak.

   Itt ha csak napi 2 percet játszol, te akkor sem leszel haszontalan soha a büdös életbe !

   Szóval nem értem az érvelésed.

   • MaDFoX
    2012. szeptember 18. - 14:15

    “te akkor sem leszel haszontalan soha”, az ilyen kijelentésektől óvakodnék! :D
    Csak egyetlen megjegyzésem van egyébként az eredeti hozzászóláshoz: “egy értelmes fegyvel 60-80 arany” ez orbitális baromság… TP-ben 1g alatt vannak a 76-79-es exotic itemek, statokban minimális külömbség van a 80-asokhoz képest és azok is “csak” 2-6g körül mennek… Legendary-t ki lehet TP-zni 60-80g-ból…

  • bogyo
   2012. szeptember 18. - 19:35

   Nézd távol keleti devek és kiadó, persze, hogy időigényes minden. Ez természetesen minden távol-keleti MMo-ban.
   De itt legalább nem kell előfizetned nem vesztesz semmit, ha lassan haladsz mert sokan csinálják ezt.
   A no lifer munkanélküliekkel, iskolásokkal ne akarj versenyezni sokkal többe kerül később nekik az hogy ennyi időt elbasztak egy játékra.
   Az meg egy másik dolog, hogy egy B2P játék nem tud olyan ütemben új tartalmakat előhozni mint pl. egy Rift, majd ott ülnek unatkozva nincs content és sírnak a fórumokon.

 6. Shantey
  2012. szeptember 18. - 09:14

  1. Raideltem vacsora, TV-nézés közben már WoW-ban én is, ez a játék csak szimplán nehéz. Néha irreálisan is, de ezt majd belövik.
  2. Trading post?
  3. Majd belejössz 1-2 óra játék után is, max nem leszel 1 hónap alatt max rankos.
  4. Ebben egyet kell értenem, de WvW alatt kb az egész szerverednek aktívnak kell lenni.
  5. Lásd első pont, nehéz.
  6. Napi 1-2 órákkal is ugyanúgy összejön képzeld el.
  7. Lásd fentebb.
  8. Farmold ki ráérősen.

  Mindenféle támadás nélkül mondom, hozzászok(hat)tál a WoW rendszeréhez, hogy egy hét alatt megvan mindened. Felejtsd el. Itt tétje sincs, ráérsz, kapcsolódj ki és érezd jól magad. :)

 7. Mikolao
  2012. szeptember 18. - 11:44

  Már működik a www? Én csak ingyen teleportnak használom de kb mindig azon a 2 helyen mutat csatát. Az egyik a vár elött a másik a jobb oldali vár mellett. A www nem a solo playereknek valo inkább nagyobb guildeknek.
  Nem tudom honnét veszitek ezt a kraftolós dolgot de én hiába próbáltam beledobni bármit ami nálam volt nem fogadta el csak kiirta 12 darab lehet de a craft gomb nem volt aktiv. Igy hagytam is. wow ban jó üzlet volt a bányászat de itt teljesen felesleges mivel olyan olcsó árak vannak nem éri meg órákat tölteni a szedéssel. Most Gem el próbálok valamit mert pár napja 380/1G volt most meg 270/1g.

  • Plo Koon
   2012. szeptember 18. - 12:08

   pedig teljesen egyértelmű a kraft, ha pl weaponsmithinged van: ahhoz hogy egy kardot kraftolj kell egy kard nyél és egy kard penge + egy insignia ami a plusz statot adja, ezeket lekraftolod és átmész felfedező ablakba bepakolod és lám felfedeztél egy uj receptet. Aztán lekraftolsz ugyanugy egy kard markolatot és pengét meg egy más fajta insigniát hozzá és hopp egy uj recept, vagy kraftolsz egy kalapács fejet és nyelet és az elsőnek használt insigniát – szintén uj recept. 50 szintet lépni (a szakmádban)ha van nyersanyagod kb 15 perc. A titka az egésznek hogy kétszer ugyanazokat az összetevőket már nem tudod bepakolni a felfedező ablakba. Ha egy fajta insigniához van matid 5db-hoz akkor 5 különböző fegyvert gyárts belőle. Ne 5 ugyanolyat, a felfedezéssel lehet haladni rendesen.

   • Arijuen
    2012. szeptember 18. - 19:11

    Nekem egy gyors kérdésem lenne. Ezt megcsináltam daggerral. Hogy tudok még újabb fajta daggert csinálni? Mármint másik szintűt, nem insigniában másikat.

 8. 2012. szeptember 18. - 11:53

  kérlek titeket ex-wowosokat felejtsétek már el a wow “rendszerét” ez nem wow még ha a készítők nektek is szánták(?)

 9. nedvedicious
  2012. szeptember 18. - 12:19

  Craftinggal az a legnagyobb bajom, hogyha elakadok vhol mert kéne vmiből, 4-5 darab, akkor nem tudom hova menjek, hol farmoljam. Wowban talán ez volt az egyetlen jó dolog, hogy tudtam mit, hol kell keresni és mindig volt olyan hely, ahol nagy valószínűséggel esett is.
  Itt viszont nagyon pici az itemek dropja és viszonylag random helyeken is esik. Szóval a fél életem rámehet a farmra, mégis csak 1-2 hasznos dolog esik. Példa: amikor megérkeztem a LA alatti területre, elkezdtem ölni és feltünt, hogy kb 4-5 mobbol esett rögtön 3 ilyen bloodos üvegcse. Meg is jegyeztem, hogy na ezek itt dobják, biztos szükség lesz még rá. Aztán amikor kellett volna, visszajöttem, a fél mapot végigöltem és 1 sem esett :S:S
  Elég frusztráló szerintem.
  Nem szeretnék TP-zni folyton. Egyrészt mert drága, másrészt mert magam szeretném összegyűjteni magamnak az alapanyagokat.

  • Zanzárd
   2012. szeptember 18. - 12:37

   Pedig marha egyszerű: madarakból karom (lehet hárpia is), ragadozókból fog is karom is, pókokból bogarakból méreg, amiknek nagy testi erejük van, de nem karmolnak vagy harapnak (minotaurusz) azokból blood vagy a denevérekből is blood, szellemekből glittering stb dust. Csont esik elvileg az óriásokból vagy bármi nagy termetű mobból, de sztem az ami leginkább random. Totemet nem tudom hirtelen, elég ritkán esett eddig.

  • DracoShark
   2012. szeptember 18. - 12:52

   Ha magad szeretnéd kifarmolni mindenképp magic find-os gear-ben tedd és legyen rajtad egy magic find-os kaja buff (van 30%-os is). Egy 20-30%-o MF-el már földi halandó időszámításban is meglesz minden ami kell neked.

   • nedvedicious
    2012. szeptember 18. - 13:05

    Igen? Már lvl 50-60 körül is ennyit számít a magic find? Az a baj, hogy már 59-es vagyok és a magic findos gearem sokkal alacsonyabb, amit tailoringgal csináltam. Ráadásul már mindet lecseréltem, uh újat kéne csinálni, amihez meg régi anyagok kellenének, amiből semmi nincs már sajnos :S Mondjuk lehet 5-10 silverből fel tudnék öltözni tp-ből, amilyen árak vannak mostanság, majd este megnézem, köszönöm :R

   • 2012. szeptember 18. - 14:10

    Javaslom a gear helyett inkább kizárólag a MF statokat adó kajákat és a cooking szakma fejlesztését. Gear-re MF statokat rakni túl nagy áldozat szerintem. Kajából valóban meg lehet oldani egy egészséges MF értéket. Ha maga főzi az ember a kaját, akkor meg lesz rohadásig.

   • nedvedicious
    2012. szeptember 18. - 14:24

    Na ha valamit, akkor a cookingot soha nem fogom felhúzni ebben a játékban. Amúgy is utálom az ilyesmit használni, meg pár napja el is adtam az 50 szint alatt gyűjtött összes cooking anyagot :P Kaszáltam vele vagy 50 silvert xD

   • MaDFoX
    2012. szeptember 18. - 14:27

    Vegyél TP-ben pár ezüstös traveler itemeket (bár most kicsit feljebb ment az áruk), meg MF-es upgradeokat csak PVE-re (eventek/szívek/felfedezés)… 80 alatt olcsón meg lehet úszni és 60-70 környékétől már egész jól potyog… sztm a 30% még nem elég ha itemesőt akarsz 200% fölé mész (nagy táskákkal)… DE!!!!444!!négy!!4!
    Story-ba, dungeonba és WvW-re ne abban menj… :D

    Máris itt egy feladat a sok “miccsináljaknyócvanon” szakinak, full-exotic-PVE-MF set kifarmolása a full-exotic-dungeon-survival set és a full-exotic-WvW-kickass set mellé :DDD

   • MaDFoX
    2012. szeptember 18. - 14:30

    nedvedicious! Kár érte, pont most tették be a bankból felfedezés feature-t… Chef FTW! :D

   • nedvedicious
    2012. szeptember 18. - 14:36

    Tudom, verem is a fejemet a falba, de nem tudhattam, hogy itt kitalálják, hogy a sz*rból várat építenek -.-

 10. Esccip
  2012. szeptember 18. - 12:51

  Én azt vettem észre, hogy általában az eventes mobok jó arányban dobják a szakmákhoz való alapanyagokat. Szerintem érdemes kipróbálnod hogy megvárod míg elindul egy karaván vagy egy terület elfoglalása és az akkor megjelenő ellenfeleket ölőd. Bár én is abba hagytam 130-as skillnél a craft-omat és inkább olyasmit csináltam amit szeretek, mentem felfedezni ezt a látványos világot. Észak Ascalanont mindenkinek ajánlom :D

  • nedvedicious
   2012. szeptember 18. - 14:39

   Igen, csak az a baj (igen baj, jelen esetben), hogy ezekkel az event farmolásokkal is folyamatosan fejlődök és goyrsabban fejlődök, mint ahogy a craftinghoz szükséges itemek potyognak. R-go még jobban elhúzok szintben a craftingtól és még értelmetlenebb lesz. Legszívesebben bepipálnék egy négyzetet, hogy: “Dont get any XP” és úgy játszanék néha :P

   • MaDFoX
    2012. szeptember 18. - 14:51

    HEHE! :) Én is kerestem az opciót :D
    De aztán 80 lattem és többet nem érdekelt :D
    Boldogan járom a level 20-as dombokat és szántom az avart :) Nem derogál visszamenni… A legnagyobb, hogy minden nap futottam olyan eventbe amit eddig nem láttam, még a 100%-os zónákban is…

 11. Kovács Péter
  2012. szeptember 18. - 13:41

  Mi az a “puzzle”?

  • nedvedicious
   2012. szeptember 18. - 13:46

   Jogos. Elég hülye neve van. GW2-ben tudtommal csak a “jumping puzzle” szókapcsolat használatos, ami gyakorlatilag az ilyen nehéz ugrálós részeket jelenti, aminek a végén jutalom van ha végigcsinálod.

 12. Kovács Péter
  2012. szeptember 18. - 13:47

  De ilyeneket még is hol találok? Jelzi valahogy a térkép vagy ilyesmi?

  • Lyca
   2012. szeptember 18. - 13:59

   én kettőt tudok lions archban az egyik a map jobb alsó sarkában lévő vista-nál van egy ilyen koponya barlang szájba kell beugrani és onnan menni a másik meg középen, van az a vista amihez azon a “fa folyosón” (ilyen levegőben futó deszka álvány szerű az egész) kell felmenni a vista egy 180 fokos kanyarban van egy kilógó cölöp végén ha a kanyarból lenézel ott van egy kút aminek a szája jó magas úgy hogy a földről nem tudsz bele esni, na abba ha beleesel az egy vizalati barlang/csatornába megy onnan meg már csak ugrálni kell , nekem ez a 2 lett meg eddig de izom jók!

   • nedvedicious
    2012. szeptember 18. - 14:03

    Jumping puzzle SPOILER: Lions Arch körülötti terület keleti szélén a vízesés mögötti puzzle sokkal könnyebben megtalálható. Azt magamtól találtam. A “fa folyosós” még így, h leírtad is kb lehetetlen megtalálni, annak aki nem ismeri. A jobb alsó sarkos szintén eléggé el van dugva.

  • Lyca
   2012. szeptember 18. - 14:01

   ami lemaradt : http://wiki.guildwars2.com/wiki/Jumping_puzzle itt van elvileg az összes

 13. nedvedicious
  2012. szeptember 18. - 14:00

  Nem jelzi a térkép, de egy részükre könnyen rá lehet találni. Más részükre magadtól kb lehetetlen. Illetve van egy honlap amin gw2 térképet böngészhetsz és azon jelölve vannak, de most nem otthonról írok, szóval nem tudom belinkelni neked. Youtube-on is rákereshetsz párra.

 14. Kovács Péter
  2012. szeptember 18. - 14:02

  Remek, köszönöm!

 15. erendil
  2012. szeptember 18. - 14:44

  hm én csak azért sajnálom mert így a gold elkezd elértéktelenedni, pl 1 hete 390 kristályt kaptál egy goldért most meg kb 250-t és ez csak rosszabb lesz.

  • MaDFoX
   2012. szeptember 18. - 14:56

   Hogy így? Azt mindenki várta hogy a gem-ek ára fel fog menni a start után… Nem is igazán értem, hogy eddig miért nem történt meg…

   • 2012. szeptember 18. - 17:34

    Sokáig állt a TP. Máskülönben azonnal magas lett volna a gemek ára, csak ugye gemre nem volt vevő egy darabig, mert nem lehetett TP hiányában sok pénzt farmolni. Sokan vettek az elején gemet, mert máshogy nem jutottak pénzhez, meg pl. egy 600 gemes bank upgrade után maradt 200 sokaknál, amit azonnal pénzzé tettek. Egy ideig a felhalmozott cuccok mentek TP-ben, amint elkezdődött a kereskedelem, ezért késett a hatása, de a jelek szerint egyre több cuccnak van értéke, ahogy kipörgették a felhalmozott többlet eladását. 1g 400 gem volt a csúcson amikor néztem, de most verem a fejem a falba hogy korábban nem költöttem MINDEN pénzem gemre. Bár nekem sem volt túl sok pénzem. ;) Most hogy sok pénzt lehet farmolni, kevesebben vesznek gemet gold miatt és nagy marad a kereslet a gemek iránt.

  • MaDFoX
   2012. szeptember 18. - 15:00

   Egyébként az sem mindegy, mikor nézed…
   Érdemes fennmaradni kicsit tovább! :)
   http://gw2tp.com

  • Gandarel
   2012. szeptember 18. - 15:04

   Nem értéktelenedik el… a gemeket alapból 10x ekkora áron kéne árulni (szerintem), csak nincs annyi gold a játékban hogy bárki is meg tudná venni, szóval akik nem tudnak várni eladják copperekért is a gemeket.

 16. syrius
  2012. szeptember 18. - 14:50

  légyszi írjátok, hogy spoiler ha jumping puzzle-t irtok le mint nedvedicious :)
  Egyelőre nem akarok ennek utána nézni, majd ha meglesz a majdnem full exploration majd utána nézek, hogy milyen titkos helyeket hagytam ki, de addig nem szeretnék szembefutni ilyen kommentekkel, amik csak megközelítőleg is leírnak helyszineket.

  THX!!

  tök jó úgy menni, hogy közben nézem a terepet, hogy “hopp lehet, hogy itt kezdődik egy?”

 17. 2012. szeptember 19. - 19:10

  Üdvözletem!
  Nekem egy olyan problémám lenne, hogy a mai nappal megvettem a játékot, de annál a résznél nem enged tovább a regisztráció, nem tudom befejezni a regisztrációmat, ahol meg kell adnom a nevemet, telefonszámomat, születési dátumot.
  A “next” gomb megnyomása után folyton hibaüzenetet ad. Ennyire le lenne terhelve az oldal vagy mi lehet a probléma?

 18. 2012. szeptember 19. - 19:22

  Folyton ezt írja ki nekem:
  “Error! There was an unspecified error. Please try again.”

  Most akkor mi van?

  • nathriel01
   2012. szeptember 19. - 20:40

   Twitter-en ki van írva, hogy tudnak a regisztrációs problémákról és dolgoznak rajta, szóval próbálkozz később.

   • 2012. szeptember 20. - 09:47

    Igen, közben utánaolvastam és megleltem ezt az infót. Ma reggel már sikerült beregisztrálnom a játékot és már játszottam is vele. Csak megijedtem, hogy én rontottam el valamit és akkor most indulhat a levelezés a cég és köztem hogy tegyék rendbe. De szerencsére nem ez történt. :)
    Na majd ha vége a melónak nekiesek rendesen. :)

 1. No trackbacks yet.

Itt és most várjuk a hozzászólásod!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: