Reklámok
Kezdőlap > Egyéb > In The Name of The Zerg [WvW guild hírek]

In The Name of The Zerg [WvW guild hírek]

2012. szeptember 15. Hozzászólás Go to comments

Wariance

Hivatalos bejelentés még nem volt róla, de megalakult a Wariance, a WvW tagozatunk:) A guild kapui nyitva állnak minden WvW-zni vágyó Variance tagnak, és ami azt illeti, eddig nem Variance tagok is jelentkezhetnek, akik kedvet éreznek nagyobb lélegzetvételű megmozdulásokhoz, de ők nehezebben fognak értesülni arról, ha spontán akció van kialakulóban. A szervezett eseményekről a guild announcementben lehet majd olvasni.

A működés egyszerű. Aki kicsit szervezettebben akar WvW-zni, csatlakozhat a klánhoz. Amikor akció van, az egyéb helyekről ide gyűlnek az emberek (representing), egyéb esetekben teszik, ami jól esik és ahol jól esik. A Variance officerek mindhárom klánban jelen lesznek, ha nem reprezentálnak az egyikben, akkor jó eséllyel valamelyik másik varianceban vannak, nyugodtan lehet whisperelni nekik.

Egyúttal várjuk WvW vezetés iránt ambíciókat érző játékosok jelentkezését, akik vállalnák események szervezését és majdan a csapatok harcba vezetését. Ezek az emberek officeri rangot kapnának a Wariance klánban. A klán gyakorlati vezetője Zhorak lesz. Kérjük hogy azok jelentkezzenek, akik elkötelezettek a játék ezen formája iránt, a lényeg az aktivitás és az emberek mobilizálása.

Szövetség

Egyéb bejelenteni valónk is van: megkeresést kaptunk egy olasz guild szövetségtől (4 guild), akik szeretnének minél több klánt összefogni WvW-be a Whiteside Ridge szerveren. A nevük Mietitori di Anime, ők elég gyakran járnak WvW-re. A honlapjuk itt elérhető. Az összefogás természetesen még kialakulatlan, de a klánvezetőjük helyet kapott a Warianceban azon okból, hogy mindig láthassa lássa nálunk hányan elérhetőek és hogy lássa mely Warianceos officereknek lehet szólni, ha segítségre van szükség vagy csupán nagy akció van kialakulóban. Úgy gondoljuk ez jó lehetőség nagyobb lélegzetvételű megmozdulásokhoz, ahol mi is kialakíthatjuk a saját szokásainkat és gyakorlatot szerezhetünk. Ha valakinek ez hozza meg a kedvét a WvW-hez, az jelentkezhet bármelyik officerünknél.

WvW változások

Holnaptól hetenkénti váltásra lassul le a WvW szerver rotáció. A dolgok kezdenek lenyugodni, lassan mi is elkezdhetünk tehát komolyabban foglalkozni a dologgal

Álljon itt a ma esti wvw actionből a legnagyobb beszólás:

(Ostrom a kapunál)

– “El kéne futni supplyért…”

(Ekkor az arcunkba robban 50 invader a kapun keresztül)

– “…vagy az életünkért”

Reklámok
Kategóriák:Egyéb
 1. 2012. szeptember 15. - 09:56

  Hát igen, az az idézet nagyon ütött :D
  Nem akarok már Boda cikkébe belekontárkodni, nyugodtan whispeljetek rám WvW ügyben, Reito Tsumetai néven vagyok fent.

 2. Almuska
  2012. szeptember 15. - 11:31

  Mikortól vannak 1 hetes meccsek, mert már megint új ellenséget kaptunk O.o

 3. Balázs
  2012. szeptember 15. - 12:19

  Whiteside Ridge szerver már megtelt?

  • Jack_x
   2012. szeptember 15. - 12:46

   Kötve hiszem, legalábbis abból kiindulva, hogy wvw-n sokszor 5-10 szeres a túlerő :D

  • 2012. szeptember 15. - 22:48

   Ma délelőtti account készítésnél még médium volt a telítettsége.

 4. ZachElf
  2012. szeptember 15. - 13:55

  Tegnap hajnal 2 körül, valaki a klánból keresett egy offit, mert eternalon volt egy vár, amin nem volt kitűzve guild emblem. Nagy nehezen bekerültem eternalra, elmentem oda, beszéltem a guildes npc-vel, de azt mondta nincs rá jogom. Egy másik npc is azt mondta, hogy nincs jogom emblémát rakatni magamra (ezt csak tesztből próbáltuk volna, hisz ehhez junior rang is elég). Mentorként lett volna hozzá jogom, Claim / unclaim forts, de mégse ment. Ez valami bug, vagy én voltam béna?

  Másik, ami a cikkhez is tartozik kicsit: Én nem igazán látom értelmét, hogy ebben a guildben is jelen legyek, hisz wvw-zni nagyon nagyon keveset szoktam. A Reloaded klánba se nagyon szoktam reprezentálva lenni. Én nem szeretek klánok között mászkálni, ezért csak akkor megyek át, ha onnan megkérnek, hogy vegyek be valakit, vagy az eredeti klán tele van, és kérnek h vegyem fel.

  • 2012. szeptember 15. - 14:34

   Erődöt csak az a guild foglalhat (pl. ebben az esetben Stonemistet), amelyik a legtöbbet tette az elfoglalás érdekében (legtöbb mozgósított ember, blueprint használat, stb)

 5. DracoShark
  2012. szeptember 15. - 14:51

  Nos én újra feltenném a kérdést. Mit tehetnek a kisebb klánok? Mi nem tehetjük meg, hogy csak úgy átkapcsoljuk a represent-et ezzel egy mega guild-be csorgatva az értékes influence pontokat. Szeretnénk részt vállalni a WvW-ből ahogy eddig is tettük, de egyszerűen meg sem hallgattok minket. Szeretnénk szövetséget, de úgy hogy a saját klánunkat képviseljük. Ehhez nem kellene más mint egy közös kommunikációs csatorna a klánok vezetői között ahol össze tudnánk hangolni a csapatok mozgását, tevékenységeit. Az előző post-nál már kétszer is leírtam ugyanezt de úgy látszik a nagy Variance nem kér a kisebb klánok erejéből.

  • nathriel01
   2012. szeptember 15. - 15:18

   Talán írni kellene egy emailt, amit biztosan elolvasunk, nem pedig reménykedni, hogy a kommenttömegben megtaláljuk? A Team menüpont alatt ott van a közös mail címünk, valamint az összes szerkesztő elérhetősége is. Merész feltételezés az, hogy mi minden egyes kommentet elolvasunk. Szerintem ezt a témát megvitatni is könnyebb lenne emailen, skypeon, ts-en keresztül, mint itt a kommentek között. Vagy még az is ésszerűbb lett volna, ha ingame ráírtok az egyik szerkesztőre (rengeteg posztban leírtuk már a neveinket), de nem, ti választottátok a legegyszerűbbet (?), aztán felháborodtok, ha nincs válasz.

   Mi szívesen fogadunk minden ilyen kezdeményezést, de vannak ennek ésszerűbb módjai is. Szóval, ha szeretnétek szövetséget, akkor a fenti módokon lehet minket elérni.

   • DracoShark
    2012. szeptember 15. - 15:58

    Az előző posztba beleírtátok, hogy kommentben fejtsük ki a véleményünket és az ötleteinket. Gondoltam azért írtátok, mert oda várjátok azokat. Nem én választottam a formát, csak eleget tettem a kéréseteknek. De most, hogy ezt tisztáztuk írunk egy e-mail-t és köszönöm a válaszod!

 6. Vik
  2012. szeptember 16. - 16:06

  Én Variance Reloadedben vagyok, de szívesen megyek időnként WvW-re, és ha szervezetten tenném, akkor talán még eredményesebb is lehetnék. (Mondjuk voltam már én is olyan várostromban, ahol a kapu betöréséig 2 db ellenséges védőt láttunk (NPC-k voltak), aztán beözönlöttünk a kapun, és az ott várakozó 50 fő pillanatok alatt eltörölt minket…)

 7. 2012. szeptember 16. - 18:46

  Már pár napja amikor megnyílt a jelentkező topic, így aio jelentkeztem mind a sima, mind a wvw guildbe, de hátha külön elbírálás alá esik, úgyhogy ide is írom, hogy a wvw guildbe mindenképp szeretnék jelentkezni, csak ez esetben kiegészíteném azzal is, hogy később, ha összeszoktam a csapattal, szívesen vezetnék eseményeket!
  Eddig a legtöbb időt a wvw zónákon töltöttem, és tudom, hogy ez magas szinten még inkább így lesz, tehát az elkötelezettség megvan. :)

  Üdv,
  Danion God

 8. levanka
  2012. szeptember 17. - 10:52

  Jó ez a multi guild system bizonyos “szociális” okokból. Viszont van 1 nagy hibája, hogy csak akkor látod a másik guild chat-et ha representálod. Illetve csak annak a guildnek gyűjtesz pontot amit éppen representálsz… sajnos ez azt eredményezni hogy túl sok értelme nincs több guildbe nyomulni…

 1. No trackbacks yet.

Itt és most várjuk a hozzászólásod!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: