Reklámok
Kezdőlap > Aktuális információk, Guild Wars 2 játékmenet > Frissítések 2012. 09. 14.

Frissítések 2012. 09. 14.

Fiók-biztonság

A hackereknek van egy e-mail és jelszó listájuk melyeket spyware-ken keresztül loptak le más játékokból és honlapokról, és szisztematikusan keresik az ezekkel megegyező GW2 fiókokat. A biztonság érdekében használjatok a GW2-höz erős, máshol sehol nem használt egyedi jelszavakat! Semmilyen körülmények közt ne használjátok ugyanazt a jelszót, mint ami az e-mail fiókotokhoz tartozik!

Mostanra már van egy adatbázisunk a hackertámadások során kipróbált jelszavakról, és nem engedjük a felhasználóknak, hogy ezeket használják. Minden egyes új jelszónak teljesen egyedinek kell lennie, és nem használhatták előtte se élesben, se a teszteken. Az új felhasználók természetesen védve vannak attól, hogy véletlenül olyan jelszót válasszanak, amit a hackerek már ismernek, és erősen ajánljuk a régi felhasználóknak, hogy változtassák meg a jelszavukat olyanra, ami biztos védve van.

További tippekért olvassátok el ezt a cikket.
Ügyfél támogatás

A segítő csapatunk előtérbe helyezi a feltört fiókokat és más bejelentkezési problémákat a többi tickethez képest.

Jelszó visszaállításához, vagy a fiók e-mail értesítéseinek kikapcsolásához kövessétek a következő instrukciókat. Mindenképpen olvassátok el a biztonsági segédletet, mielőtt belefognátok bármelyikbe.

Ideiglenesen lezártuk a fióknevek megváltoztatását az érvényesített e-mail címek esetében. Azok a felhasználók, akiknek a fiókja fel lett törve, a legtöbb esetben használhatják a jelszó visszaállítása opciót.

Játékfrissítések
A szeptember 14-i (mai) frissítés Seattle-i idő szerint éjfélkor lép életbe.

 

Általános

 • A Mistfire Wolf képesség most már rendesen megnyílik a már létező karakterek számára a Digital Deluxe-ra fejlesztés után.
 • Javítottuk a blokkolt eseményeket és skill challenge-ket.
 • Javítottuk a bugokat, melyek lehetővé tették a játékosoknak, hogy a térkép szélén körbemenjenek.
 • A Mystic Coin használatával készített tárgyak egy része most már rendesen be lett állítva 80-as szintre.

 

Történet

 • Javítottuk a „Brute Force”, „ Research and Destroy”, “Forging the Pact”, “Battle of Fort Trinity”, “The Ghost Rite”, “On Red Alert”, és a “Tower Down” fejezeteket.

 

WvW

 • A pontosztás idejét öt percről tizenötre növeltük.
 • A Stonemist Castle-t ötvenről harmincöt pontra csökkentettük.
 • A bónuszértékeket a felükre csökkentettük, az egyhetes meccsek előkészületeként.
 • A kastélyurakat, testőröket és a foglalási pontokat az első emeletre helyeztük át a Stonemist Castleben.
 • Harpy feathers” effektet kikapcsoltuk.
 • A hidak ezentúl használhatóak az NPC-k által is.

 

Kasztok

Ranger

 • Fejlesztettük a peteket és az AI-t.

Elementalist

 • Signet of Air: Nincsen mostantól végtelen távolsága.
 • Whirlpool: Mostantól működik víz alatt is PvE-ben.
 • Glyph of Renewal: A Föld, Tűz és Víz felélesztő effektjei mostantól az idézőt veszi körbe, nem a célpontot.

Mesmer

 • Deception: Vízalatti használat után most már engedélyezett a mozgás.
 • Spatial Surge: Fejlesztett érzékenység.
 • Mind Stab: Fejlesztett érzékenység.

Warrior

 • Többb képességet lehet mozgás közben használni: Brutal Banner, Compassionate Banner, és a Furious Rally.
 • Rush: fejlesztettük a képességet, hogy menekülő ellenfeleket lehessen ütni.

Guardian

 • Mighty Blow: Hozzáadtunk egy apró mozgási távolságot.
 • Bow of Truth: Mostantól használható mozgás közben.
 • Defender’s Shield és Honorable Shield: Egybeolvasztattuk őket ugyanabba a trait-be.
 • Új trait – Glacial Heart: Kalapáccsal a kritikus ütéseknek 4% esélye van arra, hogy ledermeszti az ellenfelet. Ez az effekt 45 másodpercenként egyszer „kattanhat”.

Thief

 • Heartseeker: A 100-50%-os értéket csökkentettük 20%-ra. Sebzési értékek változtak.. Régi: 100%-66%, 66%-33%, 33%-0%. Új: 100%-50%, 50%-25%, 25%-0%.

Engineer

 • Kikapcsoltuk a beragadó aoto-attackot, hogy megelőzzük a játékoskat, hogy ők is beragadjanak, miközben ezeket a kiteket tartják: Bomb Kit, Elixir Gun, Flamethrower, Grenade Kit, Med Kit, és Tool Kit.
Gem Store frissítés
 • Mostantól lehet törölni a bankkártya-adatokat, illetve újabb biztonsági intézkedések vannak annak érdekében, hogy megelőzzük az illetéktelen bankkártya-használatokat.
Kihasználások bejelentése
 • Ha felfedeztek egy súlyos bugot, mely nagyban befolyásolja a játékot/környezetet, ne használjátok ki, csak értesítsetek minket azonnal ezen az e-mail címen: exploits(kukac)arena(pont)net. Ugyanitt jelezhetitek azt, ha valaki kihasználja ezeket.
Szerverek és overflow
 • Növeljük a kapacitást, hogy ne legyen gond az új játékosok érkezése.
 • Ilyenkor, mikor sok az új játékos, és mindegyikük kis szintű szinte, természetes ha overflow-ba kerültök. Ha együtt akarsz játszani valakivel az overflow szerverről, vedd fel csapatba, kattints jobb egérgombbal a portréjára, és válaszd a „join” opciót. Reméljük, hogy az overflow által jobban eloszlanak a játékosok a világban.

Forrás: forum.guildwars2.com

Reklámok
 1. szabovagyok
  2012. szeptember 14. - 09:21

  Örülök, hogy a thief heartseekert nerfelték, mert vicc volt, hogy a thiefek 90%-a csak ezt a skillt spammolta, de azt reméltem, hogy a guardian is kap valami finom kis nerfet, mert szerintem op a drága.

  • éhenkórász
   2012. szeptember 14. - 09:33

   Hát a Thief tényleg megérdemelte, Pistol Whip is még kemény meg az Unload, gyakorlatilag a Thief-ek 80% csak rátehénkedik egy gombra és kész.

  • Magyarfeka
   2012. szeptember 14. - 10:18

   Guardiannal nekem egyetlen bajom az hogy van hogy egymás után 3x tölti fel olyan 10%-ról fullra a hp-ját és alig lehet megölni.

  • 2012. szeptember 14. - 11:31

   Nem tudom mit kellett sírni, lehet h nagyot sebzett, de ugyanúgy 2 mp alatt be is halt ezen a builden… minek akkor thief prof ha nem azt csinálja amit kéne vagy amire van.. persze warri meg mesmer az jó mi?! ..

   • éhenkórász
    2012. szeptember 14. - 13:03

    Nem azzal van gond, hogy erős hanem, hogy semmi hozzáértés nem kell csak rátehénkedni egy gombra és kész is.

    A Thief minden játékban ügyeskedést igényel, arra van. Nem arra, hogy glasscannon legyen!
    Nem is értem, hogy miért nem Elementalis-ot hoztad fel. Ja, hogy ahhoz tényleg skill kell nem csak 1 click.

    Warrinak idő kell a Burst-re és kite érzékeny, mesmer meg lassú gyilkos és könnyű felismerni a klónok között is. Ranger erős de közel se annyira problémás mint a Thief.
    Necro, engi, guardian meg csak support-ra jók igazán.

   • Stan
    2012. szeptember 14. - 13:31

    te ugye csak viccelsz éhenkorász? aki csak 1 gombot spammol az kb el is hullik. Probálj már meg valakit leburstolni 100% ról heartseekerrel, GL hozzá mielött megcsapnak.
    a warriornak idő? Egy játékkal játszunk mi egyátalán? Bull’s charge -> Quckness -> Hundred blades, thieffel FEL SEM ÁLLOK A FÖLDRÖL. durván 1,5-2 másodperc alatt 0 án vagyok. Ha ez idő neked akkor a thiefnek világegyetem kell a killhez…

    Érdekes hogy az emberek a thief spammolásán akadnak fent, (amit amugy egymás után elnyomhatsz X szer és csokolom mert ninsc több pontod és vársz autoattackal. De hogy kicsit körül nézzenek, és PvP szempontból is megnézzék, hogy egyes karakterek mire képesek, az már sok. Pl a mesmert a klonok közt könnyü észre venni? Ha valamit ugy csinál, de mint THIEF, mire ált észre veszed hogy hol van, már kb fekszel, és sorolhatnám még. Lehet, hogy volt sebzésem (és van) de kb ugy is halok, hiába rakok neked vitalityre meg toughnessre, sosem leszek olyan mint egy warrior alapból pl védelem szempontjából.

    Ettől független nem nagy nerf a heart seeker hisz csak a % okon modosítottak, a sebzésen nem. szoval nem értem, hogy ez miben nyugtat meg titeket? :D

 2. szabovagyok
  2012. szeptember 14. - 09:52

  Engineer elite skilljében, ha a mage stormja jönne be, akkor nem ad semmit, hanem csak simán cd-t kap a skill. Ti is jelentsétek, hátha, úgy előbb észreveszik, mert ez így nagyon szar. Köszi

 3. Manitu
  2012. szeptember 14. - 10:03

  Pont most vettem meg a digital deluxe upgaredt :) Jol idozitetetm :)

 4. Endrosz
  2012. szeptember 14. - 10:26

  “Whirlpool: Mostantól működik víz alatt is PvE-ben.”

  Végre! Elének nem volt víz alatt használható elitje ezzel a hibával. :)

  • MaDFoX
   2012. szeptember 14. - 10:59

   Csodálkoztam is :D

 5. Messen
  2012. szeptember 14. - 10:44

  Bocs a kötözködésért, de megint hiányzik az eredeti cikkre mutató link.

 6. 2012. szeptember 14. - 10:59

  Az exploit-nak számít ha hunterrel a partról lövöm a bálna bosst? Mert én szoktam ilyet csinálni. De én úgy vagyok vele, hogy mindenféleképpen ki kell használni a karakter adta lehetőséget. Hisz az való életben is mindig arra törekedünk, hogy meg tudjuk oldani az előttünk álló feladatot. Mellesleg a bálnavadászok se a víz alatt küzdenek meg a bálnával egy hegyes fadarabbal a kezükben.

 7. Turist
  2012. szeptember 14. - 11:12

  Nem látok warrior nerfet :S Frenzi+hundred blade-re gondolok.
  (és ne mondja senki hogy +50% sebzést kap be, mert ha stunnolva vagyok nekem teljesen mindegy).

 8. Tusy
  2012. szeptember 14. - 11:33

  – necrohoz nem nyúltak, szerintük talán így jó … WvW-n 1 veterán NPC nekem 2 esélyes (neki van több esélye, elég ha 3x eltalál vagy 1x lebénít), ma 1 csóka (pajzs volt felette, ebből gondolom guardian) a teljes supply camp őrségét egyben magára húzta és le is verte volna (a végére értem oda) a segítségem nélkül is

 9. Kildaros
  2012. szeptember 14. - 11:56

  Tetszik, hogy copy paste-el látom más játékok hasonló hozzászólásait :D Az a kaszt amivel én ütök, mindig gyenge, amivel engem ütnek az pedig nerfelésre szoruló überállat. Jaj a csúnya fejlesztők nem nyúlnak az x-hez meg y-hoz, mert szerintük így jó, bezzeg az enyémet meg mindig elrontják és így én nem tudok egy ütéssel megölni senkit brühühü. Ezért nekem erősítés kell, neki pedig gyengítés, mert ez bizony így igazságos. A sok síró megkapja az erősítést, akkor meg nem érti, hogy most meg a többiek miért kezdtek el sírni, de végsősoron az eredmény az lesz, hogy az erősítést visszaveszik, alapot adva az eredeti sírónak az újrasírásra :) És ez így megy, míg világ a világ…
  Én az ilyesmi beszélgetésekből kiindulva csak úgy tudok elképzelni egy PVP harcot, hogy soha senki nem hal meg, hiszen a játékos szemszögéből mindig a másik az erősebb, ezt körbevezetve az a helyzet alakul ki, hogy mindenki erősebb, ergo senki nem bír meghalni. Kicsit mintha paradoxnak hatna ez…

  • Tusy
   2012. szeptember 14. - 12:00

   – én fentebb dicsértem a necrot, ahhoz már hozzá se nyúlnak. Tudom, hogy csak én bénázok vele, mivel komplett supply camp ellen olyan 10 másodpercig ha élek, más necrok nyilván simán levágják őket egyedül

 10. Arijuen
  2012. szeptember 14. - 12:49

  Thiefnél mi ez a 100-50% csökkentettük 20%-ra. Ez mit jelent? Nem vágom hirtelen..

  • 2012. szeptember 14. - 20:03

   Kicsit nehezen érthető a fordítás. Azt jelenti, hogy 100% és 50% HP között a sebzését 20%-kal csökkentették. Eddig sem volt sok értelme 66% fölött HS-t használni. Minél kisebb a célpont HP-ja, annál nagyobbat sebez a HS. Most a 100%-66%-33% HP helyett 100%-50%-25% határértékek lettek, valamint 50% felett 20%-kal kevesebbet sebez a patch előtti 66% feletti sebzéshez képest.

 11. foldes
  2012. szeptember 14. - 13:02

  a warrit megint erősítették, nem elég OP :)

 12. Arctica
  2012. szeptember 14. - 13:25

  Kíváncsi lennék, hogy a mesmer mind stab és spatial surge “fejlesztett érzékenysége” mit takarhat. A mind stab korábbi változata szerintem tényleg jobb volt – erről a Főrumon sokan beszéltek -, de a spatial surge-el nem volt szerintem semmi gond.

 13. arctica73
  2012. szeptember 14. - 13:32

  Igen, egy észrevétel: az eredeti cikk szerint deception után éppen, hogy most megengedett a mozgás, azaz nem szűnik meg a stealth a víz alatt, ha jól gondolom. Próbálni még nem próbáltam. :-)

  • 2012. szeptember 14. - 13:34

   köszi :) reggel véletlen “not allowed-ot” olvastam “now” helyett

 14. éhenkórász
  2012. szeptember 14. - 13:51

  “Bull’s charge -> Quckness -> Hundred blades, thieffel FEL SEM ÁLLOK A FÖLDRÖL. durván 1,5-2 másodperc alatt 0 án vagyok”

  Hát akkor valamit nagyon rosszul csinálsz ugyanis Warri kiszámítható pont ezek miatt, és ha ezt ellőtte akkor mit is csinál úgy 1 percig? (Ezért jobb az Axe build Eviscerate burst-re de mind1)

  Thief-el is mentem elég sokat, hogy tudjam miről beszélek. Próbáld csak a pistol whip-et. lehet gyorsabban szétszed mint bármi más és ott se kell több tudás:)

  Mentem pár sPvP-t és Tournament-et is, de az ilyen beszólásokon csak mosolyogni tudok:)))

  • Stan
   2012. szeptember 14. - 21:53

   mosolyoghatsz is, hisz a már eddigi OP karid mégtovább boostolják, és az egyetlen aki megtudna ütni azt nerfelik a te cryod miatt. Meséld el kérlek (hiszen te játszottál a nagytudású thieffel pvp-t és miután jogosnak véled, és a hozzászolásodban is leírtad csak a HS-t spammoltad, MIBEN akadályoz meg a játék most, hogy ne spammoljam? … igen semmiben, ezután is csak 1 skillt fog nyomogatni a sok nyomorék thief és UGYANUGY nem fog megölni egy valamire való playert mint ezelött… DE aki tudja kezelni a kariját az majd szépen szétkap, és jöhet is a cry. Tehát lehet tovább mosolyogni.

   • éhenkórász
    2012. szeptember 15. - 00:35

    “amit amugy egymás után elnyomhatsz X szer és csokolom mert ninsc több pontod és vársz autoattackal”

    Itt a hozzáértésed meg is mutatkozott = 0

    WoW-ban van auto attack itt nincs. Van egy skill amit automatikusan castol ha be van állítva és dupla dagger-al a legerősebb az összes többi prof-hoz képest. Hearthseeker azért kell, hogy közel kerüljön+nagy dmg de ha nincs initiative pontja vagy másra tartogatja addig is megy. de erről ennyit.

    Ha mentél volna pár Tournament-et és nem csak sPvP-t nem írnál ekkora hülyeségeket de mindegy.
    De ezen ismét jót mosolyogtam, hogy egy fanboy felhúzta magát:)

    miklya:
    CC,
    Arra Necro a legjobb :)

 15. sanyi
  2012. szeptember 14. - 14:14

  Nem akarok senkit elkesíretni, de a warriort buffolni fogják még, nem nerfelni. Mert gyenge a többi kaszthoz képest. A bulls charge, hundred blades-et meg ledodgeolod. Ha nem akkor béna vagy. És ezen kívül meg semmi mást nem tud csinálni. Szóval nem nerf lesz itt warrior téren hanem még buff.

  • Stan
   2012. szeptember 14. - 21:55

   elég sokmindent tud csinálni. manapság 2 buildel futkosnak (biztosan van több a karakterben, de minek nézzék, teszteljék ha mind2 vel rővid időn belül tudnak jól gyilkolni? a LEGTÖBB warrior pont ezért játszik a karival. Csak picit elkeserítő mikor mondjuk állok egy outposton, és a körülöttem lévő 10 playerből 8!!!! Warrior…

  • Manioka
   2012. szeptember 15. - 20:46

   Én is warrior-al rohangászok, és WvW-ben nehéz ellenfél pl egy necro. De tudni kell használni a skilleket, ha elég sokszor vágod fejbe az ellenfeled, akkor tudsz pihenni a szünetekben :)

 16. chutbert
  2012. szeptember 14. - 19:01

  A nem mukodo skill pontokat iletve a beragado eventeket javitanak mar. Reg meglenne a 100% de 4 teruleten sem tudom befejezni bugos skillpontok miatt.

 17. miklya
  2012. szeptember 14. - 19:51

  éhenkórász :
  Nem azzal van gond, hogy erős hanem, hogy semmi hozzáértés nem kell csak rátehénkedni egy gombra és kész is.
  A Thief minden játékban ügyeskedést igényel, arra van. Nem arra, hogy glasscannon legyen!
  Nem is értem, hogy miért nem Elementalis-ot hoztad fel. Ja, hogy ahhoz tényleg skill kell nem csak 1 click.
  Warrinak idő kell a Burst-re és kite érzékeny, mesmer meg lassú gyilkos és könnyű felismerni a klónok között is. Ranger erős de közel se annyira problémás mint a Thief.
  Necro, engi, guardian meg csak support-ra jók igazán.

  hogy a fenébe supportolsz necroval??? XDDDD

  • Shantey
   2012. szeptember 15. - 21:46

   Well, condition management, fear, offenzív hatás, epidemic stb

 1. No trackbacks yet.

Itt és most várjuk a hozzászólásod!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: