Reklámok
Kezdőlap > Aktuális információk > Újra kapható a Guild Wars 2

Újra kapható a Guild Wars 2

Mint tudjátok, az Arenanet még Augusztus 30-án leállította a Guild Wars 2 online megvásárlásának lehetőségét, valamint a boltok utánpótlását is beszüntette. Tették mindezt azért, hogy a már meglévő vásárlóknak stabil szervereket biztosítsanak, és felkészüljenek az újakra, amikor a vásárlás újra elindul. Ez tegnap következett be, ugyanis most már újra kapható a digitális verzió és a kereskedelmi partnereknek is elkezdik kiküldeni az újabb szállítmányokat.

Az eladások beszüntetésének ellenére, a Guild Wars 2 10 európai piacon is a legjobb eladásokkal büszkélkedhetett, valamint Nagy-Britanniában összplatformon is első helyen végzett, ami olyan teljesítmény, ami már 2 éve nem sikerült egy PC játéknak sem.

Ennek örömére kaptuk tegnap az új videót is, melyet az a James McTeigue rendezett, aki dolgozott a Mátrix trilógián és a V, mint vérbosszún. A videó a Guild Wars 2 forradalmi szellemét idézi meg és egyfajta hadba hívóként szolgál a játékosok számára.

Forrás: guildwars2.com

Reklámok
 1. Rayne
  2012. szeptember 11. - 20:35

  Az Amazonon meg mindig olcsobb…

 2. bogyo
  2012. szeptember 11. - 20:48

  Melyik MAazon én a UK-n 60 fontért látom legolcsóbban vagy a out of stockos 35 fontos ár.
  Ennyi erővel lehetne 1 euro is ha nincsen.

 3. 2012. szeptember 11. - 22:39

  inkább megveszem a bf3 premiumot. amennyire bejött anno a gw2, most annyira hagy hidegen:(

  • Fenrir
   2012. szeptember 12. - 02:09

   Őőő…akkor véletlenül kommenteltél ide ha hidegen hagy ? ( Irónia)

   • Kildaros
    2012. szeptember 12. - 08:15

    Tudod Fenrir, ha senki olyan nem írna ide, akinek nem tetszik a játék, akkor még azt hihetnéd, hogy nincsenek is ilyen emberek a világon. Ami persze teljesen fals világképet eredményezne számodra

   • 2012. szeptember 12. - 14:56

    fenrir, pls…

 4. DracoShark
  2012. szeptember 12. - 07:35

  “Ennek örömére kaptuk tegnap az új videót is, melyet az a James McTeigue rendezett, aki dolgozott a Mátrix trilógián és a V, mint vérbosszún.”

  Szomorú, hogy ráadásul olyan csinálta ezt a “remekművet” aki elvileg még ért is hozzá …

  “A videó a Guild Wars 2 forradalmi szellemét idézi meg és egyfajta hadba hívóként szolgál a játékosok számára.”

  Nem először hallom ezt a “forradalom” szót a GW2-vel kapcsolatban. Lehet én vagyok fogalomzavarban, de a GW2-ben még véletlenül sincs semmilyen forradalom. A sárkányok leigázni készülnek minket. Ellenállást szervezzük és jól megvédjük magunkat. Ez nem forradalom. Forradalomról akkor beszélhetnénk, ha egy ideje már a sárkányok uralma alatt lennénk és jól felkelős, trónról letaszítós party-t tartanánk, de itt erről szó sincs. A risen-ek esetleg tudnának forradalmat csinálni, de mikor legutóbb beszéltem néhányukkal nekem nagyon úgy tűnt, hogy még vérmesen védik eszméiket. Nekik nagyon is bejön ez a hullán kérődzős, hörgős, baltahúzós élet. Némelyik azt is mondta innen akar nyugdíjba menni. Bár az igaz, hogy a TB a fogorvosukat nem fedezi ….

  • DracoShark
   2012. szeptember 12. - 07:38

   Közben leesett, hogy lehet a forradalmi újításokra gondolnak … ha így van a komment második része tárgytalan :$ :) No mind1

 5. erendil
  2012. szeptember 12. - 08:53

  csak engem nem enged be ez a drága így 3 órás neptun dömping után??

  • Airedhyal
   2012. szeptember 12. - 09:12

   Engem se engedett be, mentem olvasni. Most pecselte magát a kliens, és be engedett.

  • 2012. szeptember 12. - 09:16

   Nekem sem megy…

 6. runningwild691
  2012. szeptember 12. - 09:13

  Kildaros :
  Tudod Fenrir, ha senki olyan nem írna ide, akinek nem tetszik a játék, akkor még azt hihetnéd, hogy nincsenek is ilyen emberek a világon. Ami persze teljesen fals világképet eredményezne számodra

  Gondolom te is rengeteg olyan játék rajongói honlapjára kommentelsz, amely teljesen hidegen hagy. Ugye, hogy nem?

  • Kildaros
   2012. szeptember 12. - 12:24

   Természetesen nem :) Igazad van egyébként. Megpróbáltam rávilágítani, hogy nem feltétlenül csak pozitív vélemény létezik, de belátom, nem a legszerencsésebb kommentre válaszoltam:). De gondolom ettől függetlenül érted a mondandóm lényegét…. Ez nem azt jelenti hogy nekem nem tetszik, annak ellenére, hogy azért vannak a játéknak olyan elemei, amik nem igazán jönnek be. Nálam amúgy nem a dinamikus event viszi a pálmát (sőt, az pont hogy eléggé alulra kezd kerülni a listámon), hanem a világ összetettsége és megvalósítása. Kezdetben valamiért nem tetszett a képi világ, de mostanában már kezdek lenyűgöződni. Szeretek csak úgy barangolni és néha direkt elkerülöm az eventek káoszát :)

 7. Messen
  2012. szeptember 12. - 10:14

  Ezekszerint megérkesztek az új vasak a szerverterembe, vagy már eléggé szétoszlott a nép a zónák között. Hajrá-hajrá! ;) BTW, kíváncsi leszek, mi lesz az első nagyobb rendezvényen, amikor szerverenként 400k user nyomorog majd egy-egy nagyvárosban :D

 8. levanka
  2012. szeptember 12. - 13:18

  Ezzzazz még több Vérpistit!!!

  • Gandarel
   2012. szeptember 12. - 15:31

   Írásképedből te is az vagy.

   • Zanzárd
    2012. szeptember 12. - 18:08

    Én nem bánom, ha még több kezdő lesz. Imádok facerollozni spvpben :D:D:D

   • Levanka
    2012. szeptember 13. - 08:32

    Mondja ezt a gyűrűkúra fanboy. xD

 9. alexksz
  2012. szeptember 12. - 19:36

  Hejj, már alig várom megvehessem!!! Állítólag a jővő hét közepe felé jön utánpótlás az 576 Kbyte-ba, és ha megérkezik, én ott leszek :DDD

  Am lehet még jelentkezni a Variance-ba?

 10. bogyo
  2012. szeptember 12. - 21:17

  Elárulná valaki mi a Gw2-ben a forradalmi? A Gw1 egy pvp coop játék volt, illetve solo/duo pve monkoknak.
  Eddig Lineage2, WoW, AoC, Rift, Spellborn, Lotro, Gw1 ,Forsaken World, Tera mmo-kat ismerem jobban.

  • 2012. szeptember 12. - 21:36

   Ez az egész oldal arról szól, miben különbözik a GW2 a többi játéktól. Néhány ezek közül: nincsenek küldetések, nincs endgame, nincs overpower a magas szintű karaktereknek az alacsony szintű területeken, nem kell több tucatnyi skillt használni egy időben, nincs tank/healer/dps szentháromság, nincs mindent vivő “cookie cutter” build, nincsenek hátasok, nincsenek statikus események, de nincs több órám arra, hogy felsoroljak mindent.

  • 2012. szeptember 12. - 22:00

   Pl. abban forradalmi, hogy aki rühellte eddig a questelést, az itt imádni fogja a fejlődést. A GW2-ben csak meglátsz a távolban valami gyönyörű érdekes dolgot, odamész és közben azt veszed észre, hogy zajlanak körülötted az események, amikbe vagy becsatlakozol vagy nem, de bármi is történjen veled, mindenhogy fejlődsz. Tele van a világ érdekes eseményekkel, amiket te is befolyásolhatsz átmenetileg és csak úgy spontán bármikor egy gigászi bossfightban találhatod magad vagy ötven másik játékossal együtt, akikkel nincs loot-konkurencia, mert mindenkinek saját lootja van, amit aztán persze el is adhat vagy elcserélhet. Az sem számít ha max. szinten van a karaktered, a kisebb szintre méretezett zónákban, dungeonokban is ugyanúgy élvezheted a harcot, mint egy kezdő, mert leskáláz, a lootot pedig mindig a valós szintedre igazítja és még xp-t is ad, ha nem vagy maxon. Többnyire mindent amit máshol elrontottak, itt a lehető legjobban oldották meg. Nem beszélve arról, hogy a játék grafikája fényévekkel jobb bármelyik MMO-ban látottnál, ha elég jó géped van hozzá. Kb. órákon át lehetne regélni arról, hogy miért forradalmi. Minél többet játszol vele, annál jobban élvezed. Mindenért jutalmaz a játék, talán ez a legfőbb érv mellette. Az elején szokatlan, de kb. 30-40 óra játék után az ember belátja, hogy nincs most ennél jobb MMO, és egy darabig nem is lesz. Mindig a PvP-t szerettem, de ebben a játékban a PvE is irgalmatlanul jól sikerült. PvP-ről nem is beszélve persze… :)

   • 2012. szeptember 13. - 07:08

    Én is világ életemben pvp-s voltam, a pve csak egy kötelező szenvedés volt, egy lépés, hogy elérjem a pvp-t. Itt meg azt veszem észre, hogy ott dől el melyik nap mit játszok, hogy mibe lépek mikor belogolok a gamebe. Ha pve, akkor egész este ott ragadok, ami korábban nem volt semmilyen mmo-nál. Ha pvp, akkor az este végén veszem észre, hogy megint nem fejlődtem a teringettét :) Personal storyt egy hétig nem is csináltam annyira elragadott ez a kettő dolog és azt vettem észre hogy már 30 vagyok de a story még mindig csak lvl 11, tegnap azt folytattam. És akkor még nem beszéltünk a felfedezésekről, jumping puzzle (amiről elsőre azt gondoltam hogy nem fogok vele foglalkozni nincs hozzá türelmem és nem izgat, na az első után kerestem őket és akor 3 órát is elpepecseltem vele) szivecskékről, pontokról, eventek stb. Bár a pvp-vel még nem vagyok teljesen megelégedve, vannak profok amik irgalmatlan erősre sikeredtek (warri,mesmer), de így is azt mondom számomra a legjobb mmo amivel játszottam.

 11. Kovács Péter
  2012. szeptember 13. - 06:36

  +1

 1. 2012. szeptember 13. - 08:26

Itt és most várjuk a hozzászólásod!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: