Reklámok
Kezdőlap > Aktuális információk > A játék állapota 2012. 09. 04

A játék állapota 2012. 09. 04

Account biztonság

A mai napon egy Guild Wars rajongói oldal jelentette, hogy az account adatbázisát feltörték. Ez fontos, de csak egyike a nemrég történt játék és weboldal feltöréseknek, amelyekből a hackerek emaileket és jelszavakat szereztek. Megvédheted magad azzal, hogy a számodra fontos weboldalakon egyedi emailt és jelszót használsz, és különösen figyelj arra, hogy a Guild Wars 2-höz is egyedi jelszavad legyen.

Bővebben erről egy korábbi posztban.

Support

A szeptember 1 előtt beküldött, feltört accountokkal és bejelentkezési gondokkal kapcsolatos support ticket-eket megoldottuk. Ha neked mégis ez előtti ticket-ed van és az nincs megoldva, az az jelenti, hogy nem jól hajtottad végre a prioritási műveletet. Az elmúlt 24 órában 2574 feltört accountú játékosnak segítettünk és 2867 játékosnak oldottuk meg a bejelentkezési gondját.

Bővebben erről egy korábbi posztban.

Email autentikáció

Ne feledjétek, ha olyan emailt kaptok, amiben el kell fogadni vagy el kell utasítani egy belépést, de nem ti próbáltatok meg belépni, az azt jelenti, hogy egy hacker megtudta a jelszavaitokat. Ebben az esetben azonnal változtassátok meg a jelszavatokat.

Amennyiben az email autentikáció megakadályoz a belépésben, ezeket a lépéseket követve vedd fel a kapcsolatot a support csapattal, akik kikapcsolják nálad ezt a funkciót.

Bővebben erről egy korábbi posztban.

Jelszó reset

Bővebben erről egy korábbi posztban.

Hálózat csatlakozási gondok

A mai napon hálózat csatlakozási gondokat észleltünk az amerikai és európai adatközpontjaink között, amelyek időszakos belépési gondokat, karakterkészítési és törlési gondokat és guild problémákat okoztak. Ezeknek a problémáknak már meg kellett oldódniuk.

Partyk és guildek

Továbbra is dolgozunk pár problémán, holnap újra tájékoztatunk ezekről titeket.

Bővebben erről egy korábbi posztban.

PvP Tournament jutalmak

A bajnoksági jutalmak nem megfelelően működnek. Dolgozunk egy megoldáson, részletek holnap.

Trading Post

Növeltük a TP kapacitását, hogy kezelni tudja a hatalmas kereskedelmi igényt. A tegnapi tesztünk után azon dolgoztunk, hogy kijavítsunk pár, a játékosok által jelzett problémát. Úgy számolunk, hogy a TP a mai estén (amcsi idő szerint a tegnapi este, ez nálunk a ma reggeli órákat jelenti – N.) minden játékosnak működni fog.

Történetbeli lépcsők

A tegnapi frissítésben javítottuk a “Stealing Secrets” és a “A Grisly Shipment” küldetéseket. A “The Battle for Fort Trinity” és a “Shell Shock” küldetéseket javítását a ma esti frissítésbe rakjuk bele (ez az, ami ma reggel érkezett -N.)

Szerverek és overflow

Növeljük a szerverek kapacitását, hogy kezelni tudják, az újonnan érkező játékosokat.

Bővebben erről egy korábbi posztban.

Fórumok, exploit, következő szoftver frissítések

Bővebben ezekről egy korábbi posztban.

Forrás: wiki.guildwars2.com

Reklámok
 1. 2012. szeptember 4. - 11:15

  “Guild Wars rajongói oldal jelentette” – lehet tudni ez melyik oldal?

  • nathriel01
   2012. szeptember 4. - 11:23

   A guildwarsguru-n van egy kiírás, de nem tudom, mikori: “It has come to our attention that there was a recent attempt to access data stored on the GWG server. The exploit was dealt with quickly, but not before the database had been accessed by an unknown third party. The exploit was injected through our old, out-dated auction software. The security hole has been plugged and we will be looking into ways to make sure this never happens again. [Note: This breach does not affect accounts on GW2G.]”

   • MaDFoX
    2012. szeptember 4. - 11:37

    Kezdem úgy érezni, hogy valami irgalmatlan nagy gebasz van a TP-vel. Eddig bizakodtam, hogy csak kevés alá a vas sok a trasfer… De 1 hét után valahogy úgy érzem nem (csak) ettől büdös a dolog…

   • nathriel01
    2012. szeptember 4. - 11:54

    Nekem most teljesen jól megy TP.

   • MaDFoX
    2012. szeptember 4. - 12:11

    :) Rohadék TP csak akkor megy jól amikor dolgozok… :(

   • MaDFoX
    2012. szeptember 4. - 12:18

    Hehe! Itt látom azért http://tradingpost-live.ncplatform.net

   • 2012. szeptember 4. - 12:33

    Ennek semmi köze nincs a TP hez, annó feltörték a Guild Wars Guru adatbázisát, és mivel sokan ugyanazt a jelszót emailt használt guruhoz is, meg a játékhoz is, egy csomo accot kipakoltak. Mivel van egy “Aukciós Ház” náluk is, ami úgy működik mint az Ebay, kiraksz egy tárgyat leirással képekkel eladásra, biddel és buyouttal, ezért irták ezt. Nem a TP-t törték fel. Ez két külön dolog.

   • Rohár
    2012. szeptember 4. - 19:11

    Most nekem tök jó, bár 1 órája nem voltam fent, és én csak déltől játszottam de mondanom sem kell eddig messze a legjobb a tp most. Nem buggol be viszonylag gyors is. És nem szakad meg a tranzakció és semmi egyéb, maradjon így :D

 2. MaDFoX
  2012. szeptember 4. - 11:39

  Itt van pl ez: http://www.gw2spidy.com
  Nagyon jó dolog, DE NEM SZABADNA ENGEDNIÜK ILYENT (még)…
  És hány hasonló scanner mehet még… :(

  • 2012. szeptember 4. - 12:52

   Nem értem, hogy miért engedélyezik a cliensen kívüli hozzáférést, amikor eleve problémáik voltak azzal, hogy túl sok kérés érkezett aTPbe és ezt próbálják foltozni/javítani az elmúlt egy hétben.

   Egyébként jöhetne egy belsős fotó azokról a programozókról, akiket a start óta hajtanak a javításokkal.

   • 2012. szeptember 5. - 10:52

    Nem mernek róluk képet kiadni, mert túl sok rajtuk az ostor-nyom :D:D:D:D

 3. 2012. szeptember 4. - 13:01

  Végre, a játék kezdete óta először, ki tudtam próbálni a Trading Post-ot! Egész jól működik, a szint szerinti szűrés kivételével.

 4. eszem
  2012. szeptember 4. - 13:14

  Most örülök, hogy nem rohantam megvenni első nap. Ne értsetek félre félre, nem ábrándultam ki a játékból, sőt még mindig nagyon tetszik, de pont ezeket a szokásos mmo indulási gyermekbetegségeket szerettem volna elkerülni :) remélhetőleg másfél hónap múlva már flottul megy minden és én is becsatlakozok! :)

 5. Boti
  2012. szeptember 4. - 14:00

  eszem :
  Most örülök, hogy nem rohantam megvenni első nap. Ne értsetek félre félre, nem ábrándultam ki a játékból, sőt még mindig nagyon tetszik, de pont ezeket a szokásos mmo indulási gyermekbetegségeket szerettem volna elkerülni :) remélhetőleg másfél hónap múlva már flottul megy minden és én is becsatlakozok! :)

  Továbbá kb. novemberre kicsit megy lefele az ára is, játékoknál ez így van, nem kell rögtön neki rohanni, első max1 hónapig még javítgatják úgyis, 2-3, de van hogy egy hónap alatt képes 4-5000-et is zuhanni az ára… ;) Én november-karácsonyi vásárlást tervezek :) Egyik haveromat sikerült rávennem hogy játsszon majd vele, ő is akkor tájt tudja beszerezni, már nagyon várom az első órákat vele ;)

 6. MaDFoX
  2012. szeptember 4. - 14:04

  Azért annyira ne örüljetek, minden hiba ellenére amit itt azért koncentráltan láttok, a játék baromi jó. Több mint egymillió játékos ha szar lenne nagyon tudna sírni, de még itt a fórumon is gyakorlatilag megállt az élet, csak akkor van több hozzászólás amikor áll a loginszerver…

 7. eszem
  2012. szeptember 4. - 14:20

  MaDFoX :
  Azért annyira ne örüljetek, minden hiba ellenére amit itt azért koncentráltan láttok, a játék baromi jó. Több mint egymillió játékos ha szar lenne nagyon tudna sírni, de még itt a fórumon is gyakorlatilag megállt az élet, csak akkor van több hozzászólás amikor áll a loginszerver…

  Én elhiszem, hogy jó! De addig is kezd beindulni újra az egyetemi élet(éljen a mentorság), ott van asszonypajtás is…stb Nem bánom, ha kicsit később csatlakozok be, sokat nem vesztek szerintem.

 8. anderiana
  2012. szeptember 4. - 14:26

  Hát meg is lepődtem. Végre ma reggel a tegnap esti majd 1 órás karakter create után sikerült játszanom. Majdnem az első volt, hogy megnéztem a tp-t és nem működött. 10perc múlva pedig többen újjongtak a közelben, hogy újra működik:) Úgy látszik, hogy jókor érkeztem legalább ebből a szempontból, ha már ennyi mindenről lemaradtam…. (pl guildtagság:S)

  • anderiana
   2012. szeptember 4. - 14:27

   ja a majd 1 órás karater createt úgy értsétek, hogy már kész volt a karakter csak addig nem engedte be a játék…

  • MaDFoX
   2012. szeptember 4. - 14:31

   Biztos lesz/van “lemorzsolódás” kérdezd meg a kapitányokat… :D

   • 2012. szeptember 5. - 08:17

    tegnap eldöntöttem, hogy saját guildet fogok alapítani, ha nem jönne össze, akkor mindenképpen rákérdezek, köszönöm:) Ha esetleg valamiben segítség kéne fordulhatok hozzátok? Szerintem jobb, ha a guildek inkább “testvérek” mint “ellenségek” :)

 9. Joker
  2012. szeptember 4. - 14:58

  Azt, hogy csak erről a gépről léphessek be, azt hol tudom megcsinálni?

 10. SaGaIn
  2012. szeptember 4. - 15:25

  Jah szerintem is pár hét és elkezdik nézni az inkatívakat/ más guildbe lelépetteket és lesz hely még ha nem is tömeges mértékben. (Nem gondoltam volna hogy az 500 hely íly gyorsan kevésnek bizonyul majd… Mondjuk az 1000 es guildet én is soknak tartnanám… Úgysem lehet 500 embert megismerni szerintem még 100 at se Nem hoyg vezetni őket.)

  • Messen
   2012. szeptember 4. - 16:29

   Magyar guildnél már 3 fő fölött gondok lehetnek :D Kivétel, ha sikerül tényleg összeillő embereket toborozni. Vannak, akik a karcosabb stílust kedvelik, vannak, akik félszavazni szeretnek, és vannak, akik csendesebbek, de a szervezett bulikat szeretik. 500 ember, szerintem sok, és azt már csak egy kemény, legalább 15-20 fős officer mag tud vezetni (alapelv, hogy egy vezető közvetlenül _max_ 15-20 embert irányítson, szóval, még ez is kevés lehet). Vagy az 500 vezeti a guildet. Láttam mindkettőre példát gw1-ben allyknál. A németek, pl. ösztönösen jó tudják ezt, és remek guildeket csinálnak.

 11. szajhavész
  2012. szeptember 4. - 20:05

  Nekem hiányzik a huncset, ahol meglehetne beszélni a témát, mert meglehet h a guildbe éppen senki nem vágja a dolgot.

 12. Arijuen
  2012. szeptember 4. - 21:49

  Engem ez a game client lost connection kezd iszonyúan dühíteni, már 5 napja, így nem lehet normálisan spvp-t vagy wvw-t játszani :( Másnál jelentkezik ilyen dolog, vagy nekem van géppel gond?

  • BambooBlade
   2012. szeptember 4. - 22:23

   Lehet hogy a routereddel van a baj, az enyém el tudta hagyni a kapcsolatot mikor chanel-t váltott a wi-fi. Próbáld ki kábellel, ha nem azon menne most is, hátha segít.

   • Arijuen
    2012. szeptember 4. - 23:24

    Köszi, valszeg ez lesz a gond, én meg már itt zsörtölődtem magamban anet-re :)))

 13. 2012. szeptember 5. - 10:13

  Annyira, de annyira imádom, mikor egy húsz perces event-et bukunk azért, mert új build jött ki! Miért nem lehet ezeket mindennap egy adott időben frissíteni?

 14. Ároon
  2012. szeptember 5. - 10:46

  OFF: Elértem a 30-s szintet, megkaptam a dungeonos levelet, és a térkép is jelöli, de írtó messze van:) Oda lehet valahogy kerülni gyalogút nélkül? Ha egyedül vagyok, összerak másokkal ott ah elyszínen, vagy h működik ez pontosan?

 15. 2012. szeptember 5. - 11:15

  Hát ezt a TP-t nem sikerült még megcsinálni. Nem működik a buy gomb! Hiába nyomkodom. :(

  • 2012. szeptember 7. - 22:30

   velem az történt, hogy az elsőnél még amikor megvettem kiírta, hogy, hol tudom kivenni de utána már nem és én is azt hittem, hogy nem működik és jól megnyomkodtam, aztán kiderült, hogy mindegyiknél működött:D:D:D vettem párat:)

 1. No trackbacks yet.

Itt és most várjuk a hozzászólásod!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: