Reklámok

Toborzódal

2012. szeptember 1. Hozzászólás Go to comments

Néhány hete, illetve néhány napja is meghirdettük a lehetőséget a magyar guildek számára, hogy rövid bemutatkozót írjanak magukról, amit most meg is osztunk veletek. Rengeteg magyar játékost láttam az elmúlt néhány napban, akik guild nélkül rohantak a kentaurok és szellemek hadának, itt a lehetőség nekik, hogy csatlakozzanak egy társasághoz.

Név: Upper Hand
Szerver: Whiteside Ridge

A guild alapító tagjai mind a WoW-os, vagy SWTOR-os In Aeternum guild egykori harcosai, így egy összetartó és aktív társaság részese lehetsz TE is! Bárkit szívesen látunk köreinkben szint, faj és kaszt megkötése nélkül. Jövőbeli tervünk (kb. 2 hónap), hogy kicsit szervezettebb formában, ám nem munkaszerűen vegyünk részt a Guild Wars 2 PVE és PVP end contentjében.

Mivel nálunk egyelőre mindenki az “idősebb” korosztályt képviseli, ezért megértünk minden, a játéknál fontosabb dolgot (család, munka, stb…), de az üres ígéreteket és a gerinctelen embereket nem tűrjük meg a guildünkben. Ha egy olyan társaság részese akarsz lenni, ahol nem vetnek meg azért, mert “csak” napi 2 órát játszol, ahol mindenben számíthatsz a társaidra és ahol jól érezheted magad, akkor ne késlekedj és CSATLAKOZZ!

TeamSpeak 3 szerverünket minden tagunk korlátlanul használhatja. Honlap és fórum készülőben.

Ingame invért keresd: Nazhror, Csatan, Honorius Caldinbras
(Invite előtt kérlek írj magadról 2-3 mondatot whisperben.)

Sziasztok, a The Last Legion guild nevében írok, egyenlőre kevesen vagyunk a guildben, de szívesen várunk mindenkit aki szeretne egy kisebb létszámú magyar guildben játszani. Kaszt vagy faj megkötés nincsen, annyit kérünk hogy aki jelentkezik az vegye fel a kapcsolatot Rayzax-al in game, vagy a raydarogue@gmail.com e-mail címen. Vagy írjon a http://thelastlegiongw2.enjin.com/home-onRayzax-nak vagy Lucas-nak. Baráti légkörű kisebb létszámú guild vagyunk, csak aktív tagokkal minden korosztályból. Szeretünk mind PvP mind PvE-zni, és TS-en folyamatosan tartjuk a kapcsolatot egymással játék közben. Akit érdekel a guild írjon, szívesen várunk mindenkit.

Tiszteletem! :)

A “The Ancient Drakebane” [TAD] egy főleg casual és nem kifejezetten hc tagokból álló guild a Whiteside Ridge szerveren. A guild egy kisebb baráti közösségként indult, de úgy döntöttünk, hogy bővíteni kellene a játék teljes élvezetéhez :). Szívesen várunk minden lehetőleg 18 év fölötti játékost, akik nem az xp-farmolást és a powerlevelezést, hanem a könnyed, baráti hangulatban történő mókát részesítik előnyben. Szint- és kasztkövetelmény ebből kifolyólag nincs, elvárjuk viszont, hogy aktívan kommunikálj a guild többi részével, hozzájárulj a guild fejlődéséhez, kultúráltan viselkedj. TS szobánk van, ennek felosztását is tervezzük (ha valakik külön helyre mennek kisebb csoportban, azok zavartalanul tudjanak kommunikálni). Főleg esténként leszünk sokan online (iskola, munka, stb.), ilyenkor közösen eventezgetünk, jumpingolunk, később a struktúrált pvp-t is elkezdjük, mindezt kötetlen, vidám hangulatban. Ha ilyen jellegű online élményre vágysz, akkor írj a következő játékosok egyikére: Strife the Unseen (leader), Jostee, Dosto.

Köszi :)

Üdvözletem!
 
A Sárkányszív [SORS] klán képviseletében szeretném bemutatni magunkat, s kérni segítségeteket, hogy mégtöbb honfitársunkkal együtt tudjuk élvezni, ezt a fantasztikus világot, amit a Guild Wars 2 nyújt számunkra.
Klánunk jelnleg a Whiteside Ridge szerveren gyűjti össze ismerőseit, új tagjait, igyekszünk egy baráti légkört kialakítva és fenntartva megerősödni és ehhez várunk minden olyan játékost, aki kultúrált magaviseletével hozzá tud járulni.
Kezdő Guild Warosok vagyunk, de nagytöbbségünk mögött hosszú évek MMO élményei és tapasztalatai vannak PvE és PvP terén egyaránt, így úgyérzem könnyen. gyorsan tanulunk, s ahogy időnk engedi fejlődünk.
Toborzásra klánunkban mindenkinek lehetősége van, hisz barátaikat így tudja bevenni midnekni a legkényelmesebben. Állandó toborzóként engem, szinte bármikor el lehet érni Slaughter.6054-es néven ha felvesznek ismerősnek.
 
Tisztelettel, George Slaughter.
Szeretném jelezni, hogy a Resonance guild továbbra is toboroz tagokat a Desolation szerveren.
—————————————-
Sziasztok!Engedjétek meg, hogy rövideb bemutassam klánunkat:
Klánunk, a Resonance 2009. májusában alakult meg, amikor pár aktív és ex Lord of The Rings Online játékos úgy döntött, hogy továbbviszi a LOTRO-s klánunk jó hírét és testvérklánt alapít, hogy többed magunkkal felfedezzük a messzi messzi galaxisok és világok rejtelmeit.
A LOTRO-n belül a Last Enclave of Hope (LEOH) klán pár tagja alkotta a Resonance alapítóit , átemelve az évek alatt, többek által kidolgozott szabályrendszerét is, mely lehetővé teszi, hogy játéktól függetlenül mind a casual, mind a hard core játékosok élvezzék az adott játékot és a két tábor békésen, vitáktól mentesen megférjen egymás mellett. Nyitottak vagyunk az új játékosok felé, aki minket választ garantáltan jól fogja érezni magát!:D
Élvezni szeretnénk a játékot, de nem mindenáron és nem szándékozunk megszerezni az adott szerver első klánjának címét sem.
Aki high end által kínált kihívásokat kedveli, az is meg fogja találni a számításait de azok is, akik a nyugodt, lassú és kényelmes játékélmény részesítik előnyben.
A játékot JÁTÉKNAK tekintjük, nem második munkahelynek, a kikapcsolódást helyezzük előtérbe, szeretnénk a GW2-ben is egy jó hangulatú, segítőkész, baráti közösséget kialakítani, ahol nyugodt körülmények között lehet tölteni a rendelkezésre álló szabadidőt.
Tagjaink nagy része több éves MMO-s múlttal rendelkezik, jó pár taggal több mmoban rontottuk a levegőt, sőt, a való életben is futottunk már össze, sörözések, klántalálkozók során.Milyen játékokban vagyunk jelen a Guild Wars 2 mellett? Star Wars The Old Republic, Lord of the Rings Online, World of Tanks, The Secret World. Mindegyik szekciónk nagyrészt állandó, stabil tagsággal rendelkezik, de természetesen szabad az átjárás az egyes mmok között.
Saját TS3 szerverrel, illetve honlappal/fórummal rendelkezünk.
Honlap: www.resonance-guild.eu , itt érhető el a KLÁNSZABÁLYZAT is.
Ha rövid bemutatkozásunk és klánszabályzatunk elolvasása után úgy döntesz, hogy tagja szeretnél lenni közösségünknek nincs más dolgod, mint a jelentkezési lapot kitölteni és a fórumunk TAGFELVÉTEL topikjában elhelyezni. A rövid jelentkezési lapot ott megtaláljátok.
Várunk minden játékost! ;)
———————————
Köszönettel,
Sai
A Top Tier Thugs (TTT) PVE/PVP Guild tagfelvételt hirdet .Főleg Hardcore játékosok jelentkezését várjuk, akik nem a csevegő szobában akarnak a napi bevásárlásról beszélgetni, hanem komolyabb eredményeket szeretnének elérni.Persze bárki jelentkezhet, kezdetben mindenkit szívesen látunk.További tudnivalók: a guild teljesen új , úgyhogy nem lesz baj a beilleszkedéssel .

A vezető én lennék ingame név Lucky mind a 3 bw en részt vettem, akik ezt elmulasztották tőlem kérdezhetnek.
Aki többet akar megtudni a ts-en fen vagyok szinte minden nap.

Weboldal: http://toptierthugs.enjin.com/

TS3 Server: 94.125.250.49:9633
Kod: hazard6

Szerver:   Whiteside Ridge
Üdv Lucky

Név: System Error
Tag: sYs
Szerver: Whiteside Ridge
A guild magját még SWTOR óta együtt játszó 4-5 ember alkotja. Azok jelentkezését várjuk, akik heti 2-3 este, kisebb, elitebb közösségben (nem fogunk felvenni 100+ embert) szeretnék kihozni a játékból, amit lehet (spvp, wvw és pve is).
Jelentkezés: Glossi, Infinition, Tremorx, Walkorn

Turul Karmai (NÉP) Whiteside Ridge szerver
vezetők: -Turulszem
                     -Deathlord Tekay
rangok:-Vezér Táltos
                   -Táltos
-Katona
-Újonc
bemutatkozás és cél:
A Turul Karmai tárt szárnyakkal vár minden új és tapasztalt magyar MMO játékost a guildbe. Előre leszögezzük hogy mi nem vagyunk hardcore guild amit annyira komolyan kell venni hogy 24/7-ben online kell lenni. A guild inkább 1 baráti társasághoz hasonlít, akik néha elmennek pvpzni/pvezni együtt. Jelenleg 16 ember van a guildben és reméljük minél több lesz az idő elteltével.
Jelentkezni a vezetőknél lehet!
Új guildleírások beérkezésekor frissítem a bejegyzést.
Reklámok
 1. SniperB
  2012. szeptember 1. - 15:21

  Tisztelettel bejelentem hogy megalapult a Fellow Soldier (Guild). A guild tegnap alapult .
  Főleg kezdő játékosokat várunk . A guild PVE beállitottságú de PVP-ni is szoktunk . Nincsenek különösebb megkötések , és nem célunk a nagyon nagy létszám elérése. Mi csak arra törekszünk hogy egy laza társaságot hozzunk létre . Guild a Whiteside Ridge-n
  tevékenykedik , és következő két személynél lehet jelentkezni .
  Bubaki (leader)
  Destroyer Rezrex (Első számú officer)
  Mi általában délután vagyunk fent olyan 2 óra körül de előfordulhat 4 óra is (munka függő)
  Örömmel várunk minden új tagot .

 2. Eledor
  2012. szeptember 1. - 17:15

  Sziasztok! Nemrég alakult meg a The Aura [AuRa] guild a Desolation szerveren. Eredetileg egy GW1-es baráti társaság vagyunk, akik nyitottak egy jó hangulatú, értelmes klán létrehozására. Egyáltalán nem kell prónak lenni (mi sem vagyunk azok), csak hogy érezzük jól magunkat. Skype-ot szoktuk használni, minimum életkor 13 év.
  Jelentkezni tudtok in-game: Nhorden, Zaknod, Tonkir, Shadwyn.
  Ne féljetek ránk írni. :)

  • 2012. szeptember 1. - 18:16

   nem.

  • Vanity
   2012. szeptember 1. - 23:34

   nem bántásból írom de aki jót akar magának az elkerüli a fiatalabb korosztályt :)

   • Eledor
    2012. szeptember 2. - 01:24

    Igazából csak azért írtam így, mert az egyik tagunk megosztja az accountját az öccsével aki épp 13. És ha valaki nagyon az agyunkra megy/nagyon primitív, az korosztálytól függetlenül távozni fog. :)

 3. Kócos
  2012. szeptember 1. - 19:15

  Sziasztok!

  A Harcos Falka – HF – a gates of andaron játékban kialakult közösséget szeretné összehozni a gw2 csataterén.
  Mivel abban a játékban minden elérhetőt teljesített az ottani céhünk és nem volt tovább, átköltöztünk ide és az elmúlt pár napban sok más játékból is átigazolt taggal gyarapodtunk.
  Jó hangulat, segítőkész emberek és sok-sok vidám perc amire számíthattok.
  Addig van tagfelvétel amíg úgy nem érezzük, hogy az már a hangulat rovására menne, volt hasonló tapasztalatunk, elvész olyankor a lényeg.
  Kovácsoljuk össze egy erős és összetartó társaságot és fedezzük fel együtt mit tartogat a gw2 számunkra! Pve és PvP igényünk magas, várjuk a bogármentes www-t is!
  Gyere próbálj ki minket, lehetsz fiú vagy lány, nálunk megtalálod a társaságod.
  A tagok leginkább 20-30 év közöttiek (vagy felette), TS használat, guild weboldal és fórum, igény szerint személyes találkozók – bulik nyaranta :-D

  Felvétellel kapcsolatban keresd Nobunnyt vagy Lángot szerver : Whiteside Ridge

 4. 2012. szeptember 1. - 22:45

  mindenki jáccik, senkit nem érdekelL :(

  • Lutargos
   2012. szeptember 1. - 23:18

   játszik*

   • nmark91
    2012. szeptember 1. - 23:25

    vacs áút, tersz a bedessz óvehír

 5. Tomboló
  2012. szeptember 2. - 09:17

  Név: Dzsihád
  Szerver: Whiteside Ridge

  Üdvözöllek kalandozó!

  Három régi barát úgy döntött, hogy a gw2-ben is megveti a lábát.
  Fafej, Pondró, Tomboló
  Anno együtt toltuk a wow-ot 6 évig(Exterminus, Remorse, Dzsihád) és a Warhammer világában is megfordultunk(Moth, Tartarus)

  Bárkit szívesen látunk!
  Ingyen sört és örök életet nem ígérhetek, de kellemes szórakozást annál inkább mind PvE-ben és PvP-ben és néha guild talis sörözéseket
  Nem célunk a TOP PvE, inkább legyenek jó hangulatúak az instázások és a PvP.

  Szerencse kísérjen utadon

  Tomboló

 6. seVan
  2012. szeptember 2. - 09:40

  Sziasztok

  Alapítottunk egy guildet a Whiteside Ridge szerveren Unity [Uty] néven és szívessen várjuk bárki jelentkezését.

  Alapvetően causal játékosokat keresünk dungeonre, egy kis pvp-re, valamint fejlődés közben info cserére.

  Jelentkezni lehet: Modragh, Léda

  Üdvözlettel Team Unity

 7. 2012. szeptember 2. - 14:51

  Sziasztok,

  Megalakult a Mythbreakers [MYB] is a Desolation-ön. (www.mythbreakers.hu)
  Régi motoros MMO játékosokból állunk, akik szeretik komolyan venni a hobbijukat és mindent kihozni a játékból, amit csak lehet. A legtöbbünk több, mint 10 éve játszik különböző MMO-kkal és ennek megfelelő tapasztalattal és skill-settel rendelkeznek. A tagok száma közel 30 és a társaság 25-35 év közötti emberekből áll. Rendelkezünk saját TS3 szerverrel, honlappal és fórummal is.
  Aktívan részt veszünk a szerver PvE és PvP életében, ami a Desolation-ön nagyon aktív, ezért is választottuk ezt a szervert. Megvan már az első néhány 80-as karakterünk is.

  Komoly igényünk van a progressre, a karakterek és a Mythbreakers fejlődésére. Hasonló beállítottságú és megfelelő tapasztalattal rendelkező embereket szívesen várunk köreinkbe. A guildbe való jelentkezéseket a honlapunk fórumján várjuk.

  Üdv,
  Mythbreakers

  • Doby
   2012. szeptember 2. - 21:29

   Ó végre egy hely ahol tudják mit szeretnék, örülök nektek, meg is írom a jelentkezésem remélem jó társaságra lelek nálatok.
   Üdvözlettel Dobi.

 8. 2012. szeptember 3. - 11:06

  Sziasztok!

  Itt van a Hungarian Darkness [HD], A Guild Wars kezdetei óta létező magyar guild GW2 es jogutódja, úgymond. Nem vagyunk hardcore guild, nem nagyon vannak elvárások (egyelőre tagok se xD ). A cél egy jófejekből álló társaság kialakítása, közös játék, és amit szeretnétek.

  Ha érdekel keressetek ingame: Timester

  Hungarian Darkness
  szerver: Piken Square

 9. 2012. szeptember 3. - 12:02

  Sziasztok!
  Last Army of Tyria [LAT] guild vezetője vagyok. Célom egy jó társaság összehozása, amitől még jobb lenne a játék közbeni hangulat. Külön orientáltsága nincs a guildnek a tagok abban vehetnek részt amiben szeretnének, akár PvE akár PvP. Ha felkeltette a figyelmedet a rövid leírás, és egy ilyen guildnek szeretnél a tagja lenni akkor keress meg játékon belül.
  Szerver: Whiteside Ridge
  Vezető: Cevin Hun

 10. Ashemmi
  2012. szeptember 5. - 02:10

  szerintem egy masik nagy guildet kellene letrehozni nem sok kicsibe verodni, sokkal konynebb lenne a szervezes es az influence pontok sem osztodnanak szet… csak egy meglatas, egyebkent guildet keresek jelen pillanatban 71es guardian:D lehetoleg 50+os guildbe:p

  • 2012. szeptember 5. - 08:14

   Szia! Ahogy olvastam elég sokan azt vallják, hogy inkább szeretnének kisebb, családiasabb guildekbe lenni, mert ott jobban érzik magukat. Szerintem mindegyiknek megvannak az előnyei és a hátrányai is, ezeket most nem ecsetelném, de ha igény van egy másik nagyobb guildre, akkor én szívesen vállakozom a megalapítására. Írok itt ha mindent elintéztem. Üdv: Anderiana

 11. 2012. szeptember 5. - 08:35

  Nos Sziasztok:)
  A guildem neve: “The Dark Bride” (TDB) lett. A Whiteside Ridge szerveren található.
  A jeletkezéshez írjatok nekem: Anderiana-nak.
  A guildben semmi szigorú követelmény nem lesz, úgy godoltam, hogy oylanra formáljuk amilyenre mi szeretnénk. Ez nagyban függ majd a tagoktól, hiszen ha atagok barátságosak, akkor barátságos lesz a légkör, ha a hétköznapi dolgokról is szeretnek beszélgetni játék közben, akkor olyan lesz, ha csak a játékról szeretnek beszélgetni akkor olyan. Aki be szeretne lépni, attól csak egy kérésem lenne: “Kérlek fogadd el a másikat, nem mindenki olyan mint te!” Persze, ha valaki túl lő a célon, azt egyszeri figyelmeztetés után kirakom a guildből.
  A tagok létszámáról: Hát jelenleg csak én vagyok, mert hát most alapítottam, de még két tag fix. Ezen kívül az igényeknek megfelelően bővítem, ha sokan jelentkeznének természetesen tovább bővül, tehát, ha valaki kis, családias guildre vágyik, akkor inkább jelentkezzen olyanba, volt jópár hirdető, aki konkrétan ilyent alapított.
  A végére csak annyit, hogy mindenkit szívesen látok és egy rövid beszélgetés után örömmel veszek fel új tagokat.
  Üdv: Anderiana

 12. 2012. szeptember 5. - 13:04

  Üdvözlet minden Guild Wars hősnek.
  Új és tehetséges bajnokokat keresünk fejlődő szervezetünknek. Célunk egy összetartó liga fenntartása, és a többi céh tiszteletének kiérdemlése. Segítsük egymást, hogy mások is megsegítsenek minket. Dogmánk a testvéries összetartás, és a felebarátiasság.
  A céhünk eredete Daidalos Hornsmite-hoz köthető. Ő egy Charr harcos volt, ki ugyan nem volt hirhedt, tisztelték az őt körülvevők, pengéje számtalan embert segített meg, pajzsa temérdek idegent oltalmazott. Ám akit a legjobban tisztelt és megbecsült, az a saját apja, Helios Hornsmite a Tűz légiójából. Ő tanította meg a tiszteletre, és az életben való túléléshez. Ám a Tűz légió dezertálása során kénytelenek lettek egymás vérét ontani. A csatában a sokkal fiatalabb és gyorsabb Daidalos aratott diadalt, és atyája elhalálozott. A hadjárat után Daidalos a sötét estében, térdre borulva esküt tett,hogy nem engedi a bajtársaitrossz útra térni, nem hagyja őket magukra, és ha kell tűzbe teszi értük a kezüket, csak soha senki ne tapasztaljon meg mégegyszer ekkora árulást. Ennek az eskünek pedig a Hold volt egyedül a tanúja. Innen ered seregünk neve.
  Szerver: Whiteside Ridge
  Alikain(Stephen.5740)

  (Egy Role-Play,PvE,PvP,Magyar Céh Vagyunk)

  Aki elég belevalónak tartja magát,és hajtja a kaland vágy,csatlakozz hozzánk,fedezzük fel ezt a hatalmas világot együtt.Magányos dolog egyedül nekivágni a világnak.

 1. No trackbacks yet.

Itt és most várjuk a hozzászólásod!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: