Reklámok
Kezdőlap > Egyéb > Mi az amit a GW2 nem tud (még)

Mi az amit a GW2 nem tud (még)

2012. augusztus 17. Hozzászólás Go to comments

Disclaimer: nem, nem a játék képességeiről lesz szó, hanem nyálas filozofálgatásról és GW1 elérzékenyülésről. Pátoszra nem vevők klikkoljanak tovább a kevésbé elvizenyősödött topicok irányába.

<nyáltenger>

Egy hét emberek, sokáig nem hittem volna hogy tényleg megérem ezt. Most van itt az ideje valamiféle vizes szemmel múltba révedésnek és mély sóhajok felszakadásának. Ez a topic pedig a hely, ahová a hozzám hasonló,  sokat látott, a-régi-szép-időkben-minden-sokkal-jobb-volt típusú besavanyodott vén tagok jöhetnek felidézni az időket, amikor még nem az FPS volt a fő kérdés:)

Sokat beszélgettem korábbi guildtársakkal, spanokkal és sokszor az a benyomásom támadt, hogy a tény, miszerint a GW2 az első rész “folytatása” egyben azt is jelenti, hogy a GW2-nek egy igen erős versenytárssal kell megküzdenie, ez pedig a GW1 (nem, nem a WoW, erről majd egyszer máskor).

Néhány cimbora egészen addig elment, hogy ő nem akar a kettővel játszani mert annyira szereti az első részt. Valószínűleg idővel megváltozik, vagy már meg is változott a véleménye, mégis elgondolkodtatott ez a dolog.

Amivel jelenleg még a GW2 nem tud versenyezni az a nosztalgiafaktor. Természetesen ez idővel változni fog, de itt nem csupán a játék featureiről van szó, meg hogy milyen a questing, milyen a PvP, stb, hanem arról, hogy mindazt amit a játékosok már átéltek GW1-ben, azt nem lehet ugyanabban a formában újraélni a GW2-ben, és ez egyeseket félelemmel tölt el, hiszen oly sok kellemes emlék forrását nem könnyű hátrahagyni.

Thunderhead Keepet pl sosem fogom elfelejteni, hetekig nem tudtuk megcsinalni, akkoriban még nem voltak heroek ám gyerekek. Egész konkrétan 17 alkalommal futottunk neki, hogy többnyire a legvégén elhasaljunk. A végefelé a küldetés előtt volt hogy fél órát egyeztettünk team chaten. Végül valahonnan jött egy minion master, amire akkoriban úgy néztem mintha ő lett volna Jézus Krisztus és a Második Eljövetel és valahogy egyből meglett a küldi, de akkor még nagyon kezdők voltunk:) De az  első HoH tartás is emlékezetes, amikor még akkor tudtak csak lemenni UW-ba és FoW-ba az emberek, ha megszereztük a favort. De volt, hogy belogoltam és csak beszélgettem a barátokkal, vagy teamspeaken ökörködtünk.

Minden embernél más és más ez az élmény, de azt a többség szerintem  érzi hogy ezzel az érzéssel egyetlen új játék sem tud versenyezni, mivel a nosztalgia legyőzhetetlen.

Belegondolva, maga a GW2-re várás is hamarosan átsorolódik ezek közé a nosztalgikus élmények közé. Mégiscsak évek teltek el itt a blogon, sok ember gyűlt össze akiket korábban nem ismertem. Együtt vártuk a híreket és az volt a Jani aki először talált az RSS feedjében valami újdonságot. Megismertem az itteni szerkesztőket is, akiknek köszönhetően az addig nyugodt skype fiókom olyanná vált mint a nápolyi halpiac, kivéve talán a szagot, bár a legutóbbi személyes talalkozókor náthás voltam szóval ki tudja. Aztán jöttek a conok, és egyre több lett a rajongó, egyre nagyobb az izgalom, majd jöttek a béták. Természetesen ahogy kutyagoltunk a sárgaköves úton a Smaragdváros felé (Zhorak a madárijesztő [=remélem a nagy varázsló ad nekem agyat szalma helyett:], Füben a Gyáva Oroszlán [=ne, ne bannoljátok a srácot], a többi szerepet még nem osztottam ki:), az út szélét dombi, erdei valamint mocsári trollok is szegélyezték), de ami nem öl meg az megerősít. És ez az út is egy hét múlva véget ér (kivéve a trollokat, azok örökkévalók)

Szóval olyan ez mint a gyerekkor, emlékszünk rá, hogy milyen szép idők is voltak, de újraélni már nem fogjuk tudni őket. Viszont a felnőttkor új élményeket és új örömöket támogat, amelyekre szintén szívesen gondolunk vissza pár hónap/év múltán. Most még ugyan nem tudjuk mik lesznek ezek az élmények, de jönni fognak:)

Emberek, hüppögjetek ti is velem, fordítsuk könnyáztatta orcánkat a múlt felé és idézzük fel együtt a legszebb GW1-es emlékeket a kommentek között. A legmeghatóbb emlék tulajdonosa nyer egy kockássarkú fehér zsepit, amibe belefújhatja a meghatódott nóziját.

Valamint mit szólnátok ha tartanánk egy közös búcsút a játéktól mondjuk jövő héten péntek este?

</nyáltenger>

Reklámok
Kategóriák:Egyéb
 1. 2012. augusztus 17. - 12:24

  Régi szép emlékek! :’)

 2. Solefald
  2012. augusztus 17. - 12:30

  Huh……..ne is mond. Mennyi emlék, nem is lehet kiválasztani a legjobbakat, de ring of fire mennyire durva volt régen…amikor kis hülye fejemmel infuse-olt armor nélkül mentem neki. :D A sivatagos részt is imádtam. De a legjobb és überelhetetlen az egy egyértelműen pre searing.:)

 3. Almuska
  2012. augusztus 17. - 12:36

  Oh azok a régi szép idők, mikor még azt hittem hogy a GW2 megjelenése után tudok egy éven át kockulni vele folyamatosan mert mint gondoltam “úgysem fog pont az érettségizős évere esni a megjelenés” … D’oh!

 4. MaDFoX
  2012. augusztus 17. - 12:37

  Pre searing… True!

  • bodaster
   2012. augusztus 17. - 21:16

   True dat!

 5. Alien
  2012. augusztus 17. - 12:41

  Ezzel kapcsolatban találtam egy videót ami nagyon felhozta az emlékeket. Hátha nektek is:)

 6. 2012. augusztus 17. - 12:42

  Csak azert tartok egy perma-pre karaktert hogy setalgathassak neha ott :)

 7. doctorp
  2012. augusztus 17. - 12:52

  emlékszem a legelső maxos armor megvásárlására a warimnak, meddig gyűjtögettem azt az 5 kt hogy meglegyen :_)

  • doctorp
   2012. augusztus 17. - 12:54

   az a gyönyörű templar wari armor :)

 8. Alii
  2012. augusztus 17. - 12:56

  Emlékszem én is azokra a Thunderkeep-es időkre, bizony nem volt gyenge…Boda, még segítették is a monkoddal anno..azt már nem tudom h együtt lett meg elsőre vagy sem(én is mm nekro voltam,Cynthia):D
  Kíváncsian várom, vajon a gw2-től kapunk-e ilyen maradandó emlékeket:)

  • mrbodaster
   2012. augusztus 17. - 13:14

   dude! Hát persze hogy emlékszem! Meg a csini elit armorodra is. Nemsokára újra együtt toljuk

 9. doctorp
  2012. augusztus 17. - 13:02

  Uw run dhuum-al na az fog hiányozni

 10. Anta
  2012. augusztus 17. - 13:03

  Azok az 55hp monk farmok….Ranger ill. Warrior Futások…. Onik……Globe of Ectoplasm….Crystaline sword…..Háááát igen nagyon hiányozni fog. :'(

  • 2012. augusztus 17. - 14:19

   Tééényleeeg, az 55hp-s monk! Az nagyon nagy volt… :D Azt még akkor sem hittem el, hogy működik, amikor én csináltam, és tényleg működött… xD

   • bodaster
    2012. augusztus 17. - 21:16

    Azert az az 55 hp monk mekkora dev fail volt:-)

 11. 2012. augusztus 17. - 13:11

  guildes 1v1 bajnokságok, huh:D meg mikor kis szerény szervezésű 8as csapat végre összejött, elindultunk egy GvG-re és egymás után 3 koreai csapat jött ellenünk… NYÁÁÁÁÁL :D

 12. MadPig
  2012. augusztus 17. - 13:32

  Számomra ezek voltak a legszebb emlékek: http://www.gw-memorial.net/guilds/126-Team_Chaos_Theory-hent

  És a cikk iroját kérdezem. Véletlenül mi nem monkoltunk együtt a Blame The Monks[lame] csapatba régen GORDON néven toltad ha jol emlékszem?

  • mrbodaster
   2012. augusztus 17. - 13:49

   dehogynem pig, én voltam. Azt kell mondanom mi voltunk a legjobb monk páros, veled volt a legjobb monkolni. És a lame volt a legjobb, a hent időkben én már kiszálltam a pvpből

   • NeStric
    2012. augusztus 17. - 16:23

    Ez most komoly hogy nem velem szerettél legjobban monkolni? Hát egy világ esett szét bennem… :(

   • bodaster
    2012. augusztus 17. - 21:14

    Nem, tenyleg piggel szerettem a legjobban monkolni. Te rangerkent voltal verhetetlen, monkent csak pocsekba ment volna a tehetseged:-)

   • NeStric
    2012. augusztus 18. - 23:46

    Nem tudom, hogy lehet (egyáltalán lehet-e) ide képet linkelni, de nekem olyan screeniem van mikor rank 3 a [lame] és én kemény Mo/Me-vel csaptam 2-3 rupttal :D És emlékeim szerint annál fentebb nem is voltunk…Tehát annyira mégsem ment pocsékba az a tehetség. ;D (Ja és nem is tudok válaszolni a másik írásodra, de biztos az én rendszeremben van a hiba)

   • NeStric
    2012. augusztus 18. - 23:46

    hopsz, így mégis arra válaszolok én tapasztalatlan lüke ;D

   • mrbodaster
    2012. augusztus 19. - 08:47

    Kuldd lecci el a screenshotokat a bodaster@gmail.com-ra, nekem mar nincsenek meg

 13. Kovács Péter
  2012. augusztus 17. - 13:37

  Az Arenanet pontosan jól tudja miként is emlékszünk mi vissza azokra a régi szép időkre! Higgyétek el, a GW2 is képes lesz ennyi nyálat előhívni!

 14. 2012. augusztus 17. - 13:39

  A legjobb emlékem amikor egyszer csak úgy neki mentem Fownak guildtársal és több órán át szenvedtük csak azért hogy a végén elbukjuk a vége elött

  • bodaster
   2012. augusztus 17. - 21:23

   Ez a legjobb???????:-) kemenyen radjarhatott a rud ebben a jatekban:-)

   • 2012. augusztus 18. - 16:33

    nem tom mért többször végigtoltam a Fowot stb de mégis az tetszett legjobban

 15. Vanity
  2012. augusztus 17. - 13:57

  én nem játszottam gw1-el de ismerős amikor elkezdtem wow-ozni bc vel majd át kellett térni lk ra az már nem volt ugyan az és elsőnek ettől féltem megvenni gw2-t mert hogy nem lesz ugyan olyan mert uj emberek (4 év wow egy klánnal) meg minden és nem lesz meg ugyan az az érzés
  és ezt már többször tapasztaltam pl.: mw2 ben jó csapat voltunk de mire kijött mw3 az már nem volt olyan mint régen…

 16. Ice Storm
  2012. augusztus 17. - 14:03

  infuseolt armor számomra is nagy élmény volt, h wtf ?:D na meg sivatagba mennyit szenvedtem.. bár Glint se volt egy piskóta falat : ) factionsba amikor kunawang után kellet kajtatni, élmény volt hogy mindig elrepült. kis szemét. nightfallba DoA volt a legkedvencemm helyem.. high endet illetve, amíg volt uwsc.. hát az valami fergeteges volt amikor az egész guildel együtt mentünk és totluk az uwsct :) pvp terén Ra hihetetlen élmény volt mindig, na meg 10 győzelmet elbukni… Ta-n az örültebbnél örültebb spike próbálgatások :D hihetetlen.. HoH pedig maga volt az izgalom, az utolso 10 mp pedig általában 2 liter vizet leizzadtam… na kiviszi be az utolsó reliket?.. és még, és még és még….

  • bodaster
   2012. augusztus 17. - 21:12

   Nightfallbol atlatas prophecies sivatagban megvan?

 17. Morn
  2012. augusztus 17. - 14:12

  Nagyon jo cikk, elmeny volt most uzazas kozben vegigporgetni a jobbnal jobb emlekkepeket.

  Koszonet erte!:)

 18. tcariddi
  2012. augusztus 17. - 14:34

  Akkor nosztalgiázzunk egy kicsit!

  Nem GW1-es a sztori, de MMO nosztalgia, és tanulság is van benne:

  Volt egy játék a hőskorszakban olyan 8 évvel ezelőtt, mikor az MMO szó még nem is létezett, de a multiplayer online rpg igen. Együtt játszottam akkoriban valakivel. A játékban voltak rosszak, és jók, és mi voltunk a jók. A gonoszok koponyás maszkokban feketében nagy kaszákkal szaladgáltak. A jók meg fényes páncélú lovagként, vagy varázslónőként adták elő magukat. A társam hozzám hasonlóan szerette beleélni magát a játék világába. Kicsit talán túlságosan is. Kezdte gonoszként látni a gonosz karikkal játszó játékosokat magukat is. Sok vita kerekedett a dologból. Én ezzel nem értettem egyet. Mert azért ez egy játék volt. Ő azonban nagyon belelovalta magát, és elszigetelve korábbi társaitól magányosan duzzogott tovább. Megsajnáltam, és próbáltam beszélni a fejével. Nehéz volt, mert mindig a karaktere szólalt meg belőle. A játékost magát nehéz volt kihozni belőle. Aztán egyszer sikerült. Elmagyaráztam neki, hogy ha tovább folytatja ezt a duzzogást elszigetelődik teljesen a korábbi társaitól, és tőlem is amit nagyon sajnálnék, mert nagyon megkedveltem.
  Ebben a játékban nem volt olyan sok emote mint manapság az megszokható az MMO-kban, de a *sír* is épp olyan hatásos tud lenni a kellő pillanatban.
  Ez volt a legmeghatóbb dolog ami játékos pályafutásom alatt történt velem. Az a sírás ugyanis nem csak a karakter sírását, hanem a játékosét is jelezte.

  Később már nem játszhattunk együtt, mert van egy mondás ami nagy hatással volt rám mindig is: “ha savanyú a tej ki kell köpni”. Ennek megfelelően ha van valami amit már nem élvezek, nem jó akkor abbahagyom, és hiába öltem bele sok időt, energiát korábban, hiába voltam oda érte gyorsan lezárom, és új lapot nyitok. Így vagyok az MMO-kkal is. Az idő általában engem igazol. Sokan büszkélkednek, hogy x évig toltak egy-egy játékot, és milyen PRO-k, mert ez akkora tapasztalattal vértezte fel őket. Vajon azt a tapasztalatot egy értelmesebb valaki nem tudta volna megszerezni hamarabb is? Mert mi a végső konklúzió? Az, hogy az a játék jó, elmegy, de ez meg az a súlyos hibája.
  Én már 8 évvel ezelőtt rájöttem, hogy nem akarok olyan játékkal játszani ami egymás ellen hangolja a játékosokat. Nem akarok loot-ért harcolni, xp-n veszekedni, nem akarok dungeon mastereknek, szervertulajoknak hajbókolni, nem akarom, hogy megmondják nekem hogyan játszak, mi a PRO és mi a NOOB stb. Sok játékot kipróbáltam, de mindenütt ezt találtam. Most végre itt van egy játék ahol ez nincs. Talán végre révbe értem. Ez az a játék amit nekem találtak ki.

  • tcariddi
   2012. augusztus 17. - 14:46

   Hopp a tanulság lemaradt!

   Jó pár év eltelt, és a lelki szemeim előtt jóságos, érzékeny varázslólánnyal egy másik MMO-ban találkoztam. Ez az MMO egy teljesen más világ volt. Amit ott láttam az valahogy összerondította az elképzeléseim az MMO-kal kapcsolatban. Ebben a játékban az emberek egy világunkhoz hasonló környezetben alakítják avatarjukat (second life), de ez a világ épp olyan materiális mint az igazi. Talán még inkább. Nem is értem mit kedvelnek benne. Az emberek prostituálják magukat benne valódi pénzért, vagy ugrálnak az avatarjukkal órákig, mintha kis kínai pénzfarmolók lennének.
   Nagyon rosszul éreztem magam ezt látva és sietve töröltem a gépemről a klienst. Ez az utolsó dolog amit kikapcsolódás címén valaha csinálni szeretnék.

   • bodaster
    2012. augusztus 17. - 21:12

    Apam fogalmam sincs te mi a retekrol beszelsz:-)

 19. chuckygwzik
  2012. augusztus 17. - 14:55

  Az élményt amit a GW1-ben megszereztünk GW2-ben is meg fogjuk, ugyanaz a csapat hasonló szokások :) Balance-olni fognak tuti. Shadow Form nerf hegyek Ursan pápá régi szép idők :)

  Én mindent a guildért képes voltam 4-5 órás DoA-kat tolni, totál szívás 1 monk kifagyott … régi szép idők :)

  A GW1 megszépült, akkoriban azért sok minden nem tetszett, de megszoksz vagy megszöksz. GW2 üdvösebb lesz már sok szempontból is. Most már nyitottabban jobban gondolkodnak mint tették az 1nél.

  Bízzunk abban, hogy a gw1es hibáikat mellőzik innen. Az élmények meg jönnek majd a haveri körötökkel.

  A legnagyobb élmény az volt, hogy a HDK ally-ban WC-sként 200 con set-nyi urgoz és deep-et szerveztem és jött a nép pörögtünk minden nap volt közös az allyban. Sokat segítettünk egymásnak és én is sok segítséget kaptam Köszi ally :)

  • bodaster
   2012. augusztus 17. - 21:11

   Urgoz warren rekord 12 perc persze permasinnel:-)

  • bethrayer
   2012. augusztus 18. - 22:58

   Azért ha más szerveren is leszünk, remélem kapok tőletek guestet Chucky, a régi szép idők emlékére :)

  • chuckygwzik
   2012. augusztus 19. - 07:01

   Még lehet róla szó :) Még gondolkodunk a részleteken a régi más guildes haverok miatt, az ally hiánya miatt.

   Miért a fekete sasok hol fognak repkedni? :)

 20. Healer
  2012. augusztus 17. - 16:26

  Én tényleg azt remélem, hogy a FOW-ot, és az UW-t vagy valami nagyon hasonlót
  visszahoznak, vagy a Realm of Torment egyes részeit, vagy ha vissza nem hozzák, lesz olyan terület, ami hasonló élményt fog jelenteni :D

  Ja igen, és a Pre-Searing az a Pre-Searing marad :D

 21. Lacibá
  2012. augusztus 17. - 16:30

  Soha nem felejtem el azokat a közös játékokat és az oltári nagy röhögéseket a teamspeaken a guild társaimmal. És persze az iszonyatos Thunderhead Keep küldit mi sem felejtjük. És pár nap múlva újra átélhetjük, amikor a veterán harcosok visszatérnek és megtelnek a TS csatornák esténként. Eeehhhhh de jó lesz má.

 22. Sas Alexander
  2012. augusztus 17. - 17:01

  Sok, sok jó szép emlék kötődik a GW-hez, inkább magához a sztorihoz, és a társasághoz, mint a játék rendszeréhez (ezért is játszottam nem kevés kihagyásokkal). A legnagyobb élmény talán az volt, mikor a klánnal vimwayeztünk HA-ban, és az egyik pályán a Your Math Teacher [Math] és a Rurik Drops The [Soap] nevű klánokkal akadtunk össze. Akkoriban ezek voltak Amerika, illetve Európa legjobb klánjai. A szokásos várakozás a meccs elején, majd azt hiszem a Math nem bírt magával, és összekaptak a Rurikkal, akik visszamenekültek a kiindulópontjukra. Mi pedig bezártuk őket. :D A rövidebb úthoz a kapcsoló kint volt, ahova egy hosszabb úton lehetett volna csak eljutni. És elfoglaltuk az oltárt, aztán a végén a pofozkodásban rájöttek, hogy így egyikük sem fog nyerni, és igyekeztek együttes erővel leverni minket. Ami sajnos sikerült is, kb 10 másodperccel a vége előtt, hiába ordította az egyik tiszt TS-en, hogy “BODY BLOCK!!!!!!!!!!”.
  Egyszer még eljutottam a döntőbe egy random csapattal, sajnos kikaptunk, és a klántagok nélkül valahogy nem is volt az igazi.

  • bodaster
   2012. augusztus 17. - 21:09

   Mathnal jobban senki nem jatszotta az iwayt

 23. Tusy
  2012. augusztus 17. - 18:01

  – azon az 1 napon amikor a 10 HoM pontot összekukáztam bennem is előjött egy rakat emlék, de első sorban azok amiért abbahagytam gw1-et … ja, vagy itt pozitív gondolatoknak kellene lennie :)
  – január óta rengeteg időt töltöttem lotro-ban amit a gw2 BWE-knek és a gw2 szemléletének köszönhetően erősen csökkentettem. Pedig csak az “élvezed amit csinálsz?” kérdést tettem fel magamnak és túl gyakran nem volt a válasz. Nyilván lesz majd olyan játék ami ‘valahonnan lenyúlja’ ezt az ötletet is, majd akkor kap az is egy esélyt. Amik között MOST kerestem (igaz, első sorban ingyenes (f2p) fronton) ott nem találtam ehhez hasonlót sem. Itt első sorban WvWvW és pvp amire gondolok, pve tartalom miatt az első 1-2 hónap ‘jótékony ködje’ után sokan kiábrándulhatnak ha csak ott keresik a szórakozást és nem találják. _szerintem_

 24. 2012. augusztus 17. - 19:25

  Nekem is van egy karim még pre ascalonban, emlékszem egy hétig ki se néztem onnan, azt hittem akkor törlődik a karim…:D jó volt, és még most is vannak kellemes emlékek

  • saulosman
   2012. augusztus 17. - 19:31

   Én meg a legelején elindultam Ascalon várostól nyugatra, abban a hitben, hogy majd eljutok Lion’s Archba. :D:D Nagyot néztem amikor nem tudtam átmászni pár dombon. Utána azt probáltam, hogy felmentem a z északi területekre, és onnan indultam nyugatnak. Az se jött össze. Nem is tudom mikor jöttem rá, hogy hogyan kell átjutni post searingbe.

   • 2012. augusztus 17. - 19:45

    Nálunk is voltak gondok, ráadásul a jó kis kristály kardokat kidobáltam szemetesládába, akkor még nem értek sokat, most meg… :D

 25. 2012. augusztus 17. - 19:44

  Régi emlékek, annak idején én is jártam Thunderhead Keepet, kb 20 ugrottam neki, utána viszont mikor kb. 3 hónap múlva ketten lvl17 hencikkel megcsináltuk, emlékszem ott ugráltam a szoba köezepén és közben csináltam a képeket… :) vagy az első átfutásom a hegyeken keresztül, hogya maguma junglebe jobb ruhában menjek..vagy hogy az első kiegnél ott áltam a sorban, hogy az előrendelt példányomat átvegyem. és mikor megszereztem a Rangeremmel a black moat

  • bodaster
   2012. augusztus 17. - 21:07

   Droknar run anyone?:-) ott parszor jol lescammeltek

   • ZachElf
    2012. augusztus 17. - 21:22

    Én sokat futottam Droknarba, de engem csak 1szer akartak átverni :D

   • 2012. augusztus 18. - 09:02

    Igen az :)

 26. 2012. augusztus 17. - 19:49

  Az első eventek is nagyon jók voltak, emlékszem az első Karácsonyi event kezdeténél nem melóztam, otthon ültem és vártam mint valami kisgyerek, aztán bumm, fotózkodtam a mézeskalácsokkal, pózoltam az ajándékok közt :D

  • Solefald
   2012. augusztus 17. - 20:46

   Hajaj de még milyen jók! Haloween a kedvencem. :D

 27. 2012. augusztus 17. - 20:37

  Amikor először odaadta haverom az accját és én töröltem egy 8-as szintű karakterét mert nem volt több hely és a többi mind 20-as volt. Csak azt nem tudtam hogy azok mind PvP-s karik :D. Egyből beleszerettem a játékba és ennek már mind 6-7 éve :’) mikor annó még napi 10órát nyomtam és anyámnak már hullott a haja hogy ez a gyerek csak játszik. :D Az első klánom a Phoenixes of Ascalon akik megtanítottak játszani. Sok-sok-sok emlék. :))

  • bodaster
   2012. augusztus 17. - 21:06

   Omg ez mekkora sztori:-)

 28. Aizen
  2012. augusztus 17. - 20:40

  Halloweeni eventek és ring of fireben a giga szívások!!! mennyire jók voltak :D:D

  • 2012. augusztus 17. - 23:49

   Nekem annyira elment a kedvem tőle még régen, hogy azóta se toltam végig a profot 1400 játékóra alatt. :D

 29. tcariddi
  2012. augusztus 17. - 23:32

  bodaster :
  Apam fogalmam sincs te mi a retekrol beszelsz:-)

  Gondolkoztam azon, hogy válaszoljak e, és ha igen akkor hogyan. Úgy döntöttem kertelés nélkül megírom, hogy tanulhatnál egy kis tiszteletet.
  Előszöris nem őriztünk együtt libát szóval ezt az apám megszólítást tartogasd a haverjaidnak!
  Másrészt én egy számomra megindító emléket közöltem amit te nemes egyszerűséggel a “retek” jelzővel illettél. Elnézést ha a történetem nem ütötte meg az általad elképzelt mércét, de a jövőben tartozkódj az ilyen megnyilvánulásoktól, ha szabad kérnem.

  • bodaster
   2012. augusztus 18. - 08:53

   Bocs nem rossz szandekbol irtam hogy apam hanem baratian es nem akartam semmit leminositeni de tenyleg nem ertetettem a sztoridat ezert kerdeztem ra nem pedig gunyolodasbol

  • bodaster
   2012. augusztus 18. - 09:26

   Szoval tenyleg nem rosszindulatbol irtam, sajnalom ha felreertheto volt, ez egy kozvetlen blog en is kozvetlen srac vagyok, semmikeppen nem akartam hogy ugy erezd hogy a tortenetedet bantom, es azt sem tudtam hogy ez a megszolitas sert, kozvetlennek szantam (szerintem sokkal rosszabbak is vannal ezen a blogon:-)

 30. VortX
  2012. augusztus 18. - 04:22

  Az elso PvP elmenyemre az arenaban a mai napig “tisztan” emlekszem, mintha meg is tortent volna, borzaszto, eletszeru kepek elnek bennem errol, ahogy az izzo lava megvilagitja a halott testem felett feszito warrior sisakjat, es mintha a kacajat is hallanam…
  Azota volt megannyi emlekezetes pillanat GvG-ben, majd mas jatekban (EvE) is, de az elso elmeny volt a leg-edesebb..

 31. Galadriel
  2012. augusztus 18. - 10:47

  Legszebb emlékek mikor végre hónapok múltan eljutottunk lvl20-as szintre és sikerült bejutnunk UW-ba trapper teammel.
  Az mar csak hab volt a tortan mikor megszereztük a fekete özvegyet. :)
  Es persze a legjobb mission a Glynes sárkányos :)
  Számomra a War of Kryta küldi marad örök emlék,egyszerűen imádtam.

  • pepe
   2012. augusztus 18. - 22:19

   LA ostromát imba parával meghalás nélkül egy assa és egy spirites ritu társaságában, az assá-t segítő discord herokkal, az élmény volt, el sem akartam hinni, hogy elsőre meglett.
   :)

 32. HS
  2012. augusztus 18. - 13:27

  A GW kapott közben egy frissítést, illik a poszt nosztalgiás hangulatához. : D

 33. DareDevil
  2012. augusztus 18. - 20:15

  Nekem pve terén a prop. nagyon tetszett, főleg, hogy azt próbáltam ki először, emlékszem kerek 1 hónapig nyomtam, mire 20-as szintű lettem. Aztán az első Obsidian Armor warimnak, a rengeteg ursanozás meg még sf nerf előtt mennyit lehetett farmolni assával, nameg persze 600/smite ….

  PvP téren nekem mindig is HA volt az abszolút favorit, tisztán emlékszem az első menetemre, random pug-gal mentem, és bejött ellenünk egy IV spikeos csapat, akkor láttam először spikeot, sajnos saját magamon, és kb 30 másodperc alatt kiszoptunk.Aztán még örök élmény számomra a ranger spike build, amikor összeállt egy normális csapat és tudtunk nyerni, na meg az első HoH győzelem, rengeteg sok kedves élmény kötődik a játékhoz :)

 34. pepe
  2012. augusztus 18. - 22:11

  Sziasztok,

  Így, ismeretlenül, mert a nosztalgia nagyon jó…

  Legjobb élmények:
  – 20. szint Ascalon City-ben, majd később ugyanitt a Legendary DoA mellé Survivor 1-es title
  – amikor meglett az 50 pont HOM-ban
  – amikor sok fow-uv farmolás után 1500 ectoért megvettem a mini polar beart karácsonykor
  – amikor kifogtam zsinórban 8 nyert Kurzick meccset FA-ban, futó mesmerrel és Mo/Rt-val
  – amikor nonstop kockulás után 17 celestial tiger minipet-et bontottam
  – az első Legendary Survivor, amihez kellett egy mentor, de meglett
  – amikor végre meglett a cartography a Prophecies-ben
  – amikor megtanultam az 55HP monkot és VWK ritut vinni, és őrült hatékony volt
  – amikor meglett minden állat 20-as szinten a menazsériában
  – amikor végre sikerült leölni Duncant
  – szerettem a karácsonyi eventek hangulatát, a havas Kamadant és a zenéjét
  – életemben 1x legyőztem Mad King Thorn-t kő-papír-ollóban, és abban a körben nem esetem el 1x sem
  – bírtam az unatkozó, önmaguknak eventet rendező am dist-ben évődő arcokat
  – Pre-Ascalonban 30 fekete festékért vett mini Kuuna-t (mennyi magyar volt ott)
  – amikor meglett a részeges title még abban az időben, amikor kellett az abszolút idő, s nem volt spammable
  – amikor a ronda Kaening után jött a sokkal szebb sea és forest – élmény volt
  – amikor menni kellett Koss-t megmenteni, az meg ott táncikált a paragon csajokkal… ha-ha…

  Még sorolhatnám. Pl. a zenét, amikor megtaláltam a soklemezest valami “oldalon”, alap zenék lettek az MP3-on, annyira fantasztikus szinte mind.

 35. misi
  2012. augusztus 19. - 00:18

  hi all . prof első rész ,TOMB . amikor még csak első rész volt ,5 ranger/ mindenkinek pet , 1 bomber necro többire mar nem emlékszem. Örök élmény …

 36. 2012. augusztus 19. - 19:39

  Az első karakteremmel (ami egy nf-os ranger volt) fent akadtam pár küldetésen. Pl. Kodonur Crossroads-nál is segítséget kellett kérnem. Akkor tanultam meg, hogy egy csapatot ki lehet húzni a többi közül…és persze a buildjeim is nevetségesek voltak.
  Aztán megvettem a Propheciest. Átmentem a rangerrel, és sokáig meg se öltek az alacsony szintű mobok, de aztán eljutottam Maguumába, ahol a wind riderekkel volt egy legendás ütközetem:
  Majdnem leszedték az egész partit, de végül megmaradt Koss és Dunkoro egy lvl17-es wind riderrel szemben. Reménykedtem, hogy ketten csak legyőzik…erre a wind rider megölte Koss-t…de végül Dunkoro megölte őt :D
  Most ha még lehetne két aktív évem a GW1-ben, akkor zaishen kulcsokat gyűjtenék. Ehhez persze az kellene, hogy rajtam kívül elég sokan játszanak még.

 37. 2012. augusztus 20. - 09:03

  A visszaköszönö helységek, ismerős romok, szobrok és a GW armorjai, amelyek bekerültek (és remélhetően több is jön majd) a gem store-ba, valamint néhány ascaloni szellem stb. … azért ezeknek is van nosztalgiaérzete és sokkal közelebb hozzák a GW2-t a GW játékos szívéhez, éreztetve vele, hogy ugyanabban a történetben van, csak sokkal később. Nah meg hogy nincs mindennek vége, a fun dolgok csak most fognak kezdődni ;) Én személyszerint imádom a nosztalgikus elemeket a GW2ben, még ha nem is játszom a GW-t olyan rég óta, mint a legtöbben.

 38. 2012. augusztus 20. - 22:43

  Annak nagyon örültem, amikor a GW1-es dallamok megszólaltak a GW2-ben. Nagyon szerettem a zenéjét és hiányoznának.

 1. No trackbacks yet.

Itt és most várjuk a hozzászólásod!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: