Reklámok
Kezdőlap > Általános cikkek > Már megváltoztatható az Account Name!

Már megváltoztatható az Account Name!

Korábban többen is kérdeztétek itt a blogon, hogy meg lehet-e változtatni a Guild Wars 2-be való bejelentkezéshez szükséges email címet. Eddig az volt a válasz, hogy még nem, majd később. Ez most változik, ugyanis a mai naptól már végrehajtható ez a változtatás. Íme a teendők:

 1. Jelentkezzetek be: https://account.guildwars2.com/account
 2. Írjátok be a kívánt email címet és a jelenlegi password-ot.
 3. Igazoljátok vissza az új email címet.

Fontos: ha az account-od össze van kötve a GW1-el (tehát ugyanazzal az email címmel logolsz be mindkettőbe), akkor az itt végrehajtott változtatás a GW1 fiókodra is hatással lesz.

Reklámok
Kategóriák:Általános cikkek
 1. Rohár
  2012. augusztus 17. - 20:19

  Hála az égnek ezt már vártam mert a nagy sietségben egy rég nem használatos emailre reggeltem be.

 2. saulosman
  2012. augusztus 17. - 20:29

  És simán gw1 fiók email cím változtatás?:/ Nekem az kéne. Vagy a lehetőség hogy a gw1 és gw2 accountot összekössem úgy hogy nem kell ugyanaz az email cím. NCsoft supporton csak mondogatják hogy majd egyszer lesz, de ha nem lesz headstartra akkor nem tudok Saul Osman nevű karaktert indítani aug. 29-ig :(

  • nathriel01
   2012. augusztus 17. - 20:55

   Miért nem akarod, hogy egy email címen legyen a kettő?

   • saulosman
    2012. augusztus 17. - 21:20

    Hát lehet egy emailen is. Csak a régi az citromailes, és az eh….:D

  • MaDFoX
   2012. augusztus 17. - 21:04

   Ezert kar volt, tuti elviszi egy jooakarod… :C

   • saulosman
    2012. augusztus 17. - 21:43

    Hát ha valaki ettől boldog azt egye meg a fészkes fene:D

   • 2012. augusztus 18. - 11:00

    Nem ide való de már rég készülök megkérdezni téged. Réges régen volt 1 Madfox nevű ismerősöm WoW ban és érdeklődnék hogy esetleg nem te vagy-e aki velem együtt a Redrock Berserkersben szolgált :)

   • 2012. augusztus 18. - 15:17

    De igen, az a Róka. Én meg Darkfury vagyok.

   • MaDFoX
    2012. augusztus 18. - 18:24

    Jaja! :) Az en vagyok! :) Tudtam en hogy nem lehet hogy csak 2-3 RB-s jon ide! :) “percsír”

   • 2012. augusztus 20. - 11:03

    OMG csá Róka és Fury:DD Deatharry UD mage jelen , szolgálatra jelentkezik:D

  • saulosman
   2012. augusztus 17. - 21:24

   This service is currently not available. Please check the Guild Wars Support Forums if you have any questions.

   :/ Elvileg NCsofz master accounttal lehetne, de ott is hasonlót dob ki.

  • saulosman
   2012. augusztus 17. - 21:24

   NCsoft*

 3. brave
  2012. augusztus 17. - 20:33

  nekem a gw1 es accal belep de csak sorozatszam van a display name mellett nem tudom milyen de nem gw1 e,nincs osszekotve kulon acc,betat arra nem kaptam na ilyenkor mi van?:D

  • nathriel01
   2012. augusztus 17. - 20:53

   Bocs, de a második sort egyszerűen képtelen vagyok értelmezni. :)

 4. GriffinHUN
  2012. augusztus 17. - 20:37

  Display name nem változtatható? A szokásos GriffinHUN helyett szeretnék valamit ami kicsit eredetibb, nem életbevágó ugyan és ezzel sincs nagy baj de nem lenne rossz a változtatási lehetőség.

  • éhenkórász
   2012. augusztus 17. - 20:48

   Ha beta accod van akkor még meg tudod csinálni mikor regisztrálod a rendeset majd. Ha a rendesre csináltad akkor majd kiderül:D

  • nathriel01
   2012. augusztus 17. - 20:52

   Erre is azt mondták, hogy később.

  • Rohár
   2012. augusztus 17. - 21:02

   idővel egészen biztos, de még nem erre a dologra koncentrálnak gondolom a cégnél, most a játék futási gondjain törik a fejüket :D

   • 2012. augusztus 17. - 22:43

    OFF: Szerintem meg azon törik a fejüket, hogy az AMD és az NVIDIA időben reagál-e a kérdéseikre, hogy végre be tudják fejezni a grafikus motort. Új engine megjelenésekor általában ez van. Ha az ANeten múlt volna, már rég tesztelhettük volna azt a buildet, amin épp ülnek, mert nem kapnak kellő supportot a fejlesztők. A fejemet rá, hogy ez van megint!

    Többször említettem itt is, de ugye ismerős az iDTech5 engine első megjelenése (Rage)? AMD(ATI) kártyákon általában 10 FPS alatt volt a játék, fekete textúrák voltak mindenütt, de sok új Radeonnal el sem indult. Utána ment a vita az AMD-vel, hogy miért nem adott kellő támogatást, meg miért nem adta ki az ígért drivert release-re. Kb. két hetet csúszott az AMD, és még akkor is optimalizálatlan volt a driver, amit kiadott gyorsan.

    A stress test most is elsősorban a szerverterhelésre vonatkozott, nem arra hogy a kliens hogy fut, mert azt már tudják rég, kb. BWE1-2 óta. Addig hackelik az engine-t, hogy legalább elinduljon a játék, ami rengeteg plusz munkával jár, meg ugye a legtöbb konfigon mindent CPU-ra terhelnek, mert az legalább biztosan működik és nem omlik össze percenként. Cserébe tetűlassú a legtöbb gépen, de legalább elindul és mozog valami a képernyőn.

    Gondoljatok bele: Olyan vasra és driverre fejlesztenek teljesen egyedi megoldásokat, ami még kész sincs, ráadásul a meglévők zömére biztosan nem kapnak kellő támogatást a gyártótól. Nem véletlen az sem, hogy mindenki évekig ugyanazt a bejáratott engine-t használja, mert ezeket a szívásokat el lehet kerülni, viszont bukják az újító ötleteiket.

    Elnézést az offolásért, csak gondoltam, megelőzöm azokat a hozzászólásokat, hogy “De a BF3 meg minden ezer FPS-sel megy, ez meg nem. Miért???”

    Mert ez még nincs kész, azért. Viszont van rá példa hogy gyenge GPU-val és CPU-val is jól futtatható (teszteltük régi vason és jól futott), szóval meg lehet csinálni.

 5. Rohár
  2012. augusztus 17. - 21:08

  Az hogy neked semmi értelme lehet még másnak jól jött. Meg várható volt hogy hamarosan + funkciókat raknak be az accountba.
  Nekem speciel jól jött, nem akartam hogy olyan emailre menjenek az üzik ha jönnek amire nem igen lépek be.

 6. chuckygwzik
  2012. augusztus 17. - 21:31

  Nathriel töröld a hozzászólásaim ne kavarjak össze még több embert elég, hogy én összekavarodtam és logikusnak tűnő téves álomvilágban éltem:

  Utána akartam járni a gyakorlati hasznának, mi értelme? Legelső leglogikusabb teszt: Forgot ur password? Bepróbáltam és Failed, mert nem email címem az account nevem. A Step 2-ben megadott email cím is failed. Szóval a gyakorlati haszna, hogy a GW1-vel ellentétben nem akarnak külön levelezési email címet. Legalább így végre egyértelmű. A Step 2-ben akkor csak a regisztráció sikerességét küldték mailben.

  Tehát akinek nem a már létező email címe az account neve, vagy eleve se email cím volt @ncsoft @plaync az cserélje le. Lecseréltem. GW1 is beenged az új email címmel szépen ment.

  • Rohár
   2012. augusztus 17. - 21:57

   nekem ez a world of warcraft után (blizz módszerek) teljesen magától értetődő volt hogy ugyan az a bejelentkezési mint a levelezési cím :D

  • chuckygwzik
   2012. augusztus 17. - 22:17

   Sajnos én bármikor csináltam ilyeneket GW1-ben kezdve a levelezési email cím módosításról, vagy online vásárlásról, mindig több nap bann lett mert csalás gyanú én érdekem stb. Mert pechemre belefutottam bugokba. Szóval én már félek ilyenektől :) Már gw2-ben is 2x belefutottam, pont a @plaync név miatt :) 1x már supportra írnom is kellett. Azoknak meg nincs eu supportja mindig időelcsúszással válaszolnak, ha nem tudnak érdemben akkor tologatják napok mehetnek el :S

   Ehhez még jött 1 olyan, hogy tök logikus párhuzamot vontam a gw1-gyel az email cím működés kapcsán és azt szentírásnak vettem, hogy gw2-ben is úgy lesz. Akkor mi a logikus magyarázata, hogy ez életszerű lenne. Nagyon gyanús volt ezért is kérdeztem mi lehet ennek az egésznek az értelme gyakorlati haszna.

 7. saulosman
  2012. augusztus 17. - 21:41

  No utána olvastam. Azt mondják, hogy majd később lesz lehetőség linkelni a GW1 felhasználót a GW2-essel, ha azt netán nem tettük meg a GW2 kódunk regisztrálásakor. Amit remélek az az, hogy még headstart előtt vagy azzal együtt berakják.

 8. saulosman
  2012. augusztus 17. - 22:40

  GW1 account emailt is lehet ezzel cserélni, be lehet lépni gw1-es felhasználóval is, ebbe az account managementbe. De sajnos ha nem linkelted a kettőt akkor ugyanarra az emailre nem rakhatod amin a GW2 van. De ha netán valaki úgy járt mint én, hogy törölték a régi emailjét inaktivitás miatt, akkor ez egy megoldás email cím cserére.

 9. Lutargos
  2012. augusztus 17. - 22:41

  JAJ DE JÓÓÓ

  végre öcsém emailtjét ellopták, wowját is ellopták úgy partunk 1 hétig hogy ne vegyék észre a gw2t szal mázli! :D

  • 2012. augusztus 17. - 22:46

   Lutargos :
   JAJ DE JÓÓÓ
   végre öcsém emailtjét ellopták

   “végre”
   Ez gonosz volt. ;)

   • Lutargos
    2012. augusztus 18. - 00:30

    Hát nem tudom ki volt a supportnál aki írt nekem de egy káposzta szintjét talán megüti… leírtam mindent, hogy tudnak e valamit tenni mert ez történt stb… erre vissza ír, hogyegyelőre nem tudnak emailt átírni és, hogy telepítsek a gépre egy email secure programot és erősítsem meg és írjak új nehezebb jelszót, hogy ne tudják ellopni… asdasd MÁR ELLOPTÁK EMBER!!!! De le is írtam, hogy már el van lopva…. káposzta volt mondom… nem hittem a szememnek mikor olvastam a válaszát, hogy ez most be van nyomva vagy mi x’D

  • 2012. augusztus 18. - 12:19

   ezért kell gmailt használni 2 lépcsős azonosítással :)

 10. SaGaIn
  2012. augusztus 18. - 03:19

  Szuper, 2-3 nap és itt vannak a szuer videók amiket lehet lesni!
  8 nap és már midenképp el lesz döntve milyen karit kezdek… mert már meglesz… ááá egy bajom van most… hogy fogom befejezni a Skyrim ot egy hét alatt… mert az is annyira jóóó… ááá lehet csak 28 án kezdek a többiekkel hátha addigra befejezem nem tudom… de nem fogom kibírni… micsoda gondok… ÁÁÁÁ….
  Nah jó, nem, azért vannak nagyob gondjaim is, de mégis….

  • Dani III
   2012. augusztus 18. - 12:02

   Ez már igen erős egyéni szociális probléma,cimbora! (koooockaaaa)

  • Rohár
   2012. augusztus 18. - 12:04

   én skyrimet úgy abbahagyom ahogy van :D Persze jó játék meg minden, de még sem mmo :D

 11. 2012. augusztus 18. - 12:40

  Köszönöm. Mennyit leveleztem hiába erről az NCSofttal.

 12. 2012. augusztus 18. - 16:53

  azt hogy tudom ellenőrizni, hogy össze van-e csatolva a két account, illetve ha nincs akkor hogyan tudom így utólag összekapcsolni? esetleg ezt a funkciót majd később rakják be? előre is köszi a választ :)

  • 2012. augusztus 18. - 17:18

   Ha ugyanaz az e-mail cím mindkét account “neve”, akkor automátícse össze van kapcsolva. Ha meg nem, akkor majd később lehet ilyet csinálni, állítólag az account.guildwars2.com-on.

   • 2012. augusztus 19. - 23:30

    na igen az a gond, hogy külön e-mailen vannak :/ remélem megjelenés előtt bekerül ez a funkció is az oldalra, és köszi a választ :)

 13. Gunnar
  2013. április 8. - 13:07

  Sziasztok!

  Ez még működik? Mert én nem találom ezt a funkciót pedig nagyon kéne.

  Köszönöm a választ!

  • chuckygwzik
   2013. április 8. - 19:38

   Szia. Ez a lehetőség már nincs bent, mert túl sok accountot loptak el és nem adnak nekik szabad kezet ilyennel. Ha ez szükséges írj 1 ticket-et a support-nak és meg fogják neked oldani a cserét.

   • Gunnar
    2013. április 8. - 19:41

    Szia nagyon szépen köszönöm! Azt nem tudod véletlenül hogy mit kell megadni a supportnak? Milyen adatokat? Köszi aki segít!

   • chuckygwzik
    2013. április 8. - 21:00

    Konkrétan nem tudom, de gondolom az account nevedet. Valószínű a regisztrációs email-ből a serial-t a régi email címed és az újat. Írj egy rövid gondolatot erről eleve ezekkel az adatokkal és lehet már meg is csinálják neked rögtön.

 1. No trackbacks yet.

Itt és most várjuk a hozzászólásod!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: