Kezdőlap > Általános cikkek > Sajtómerítés 0501

Sajtómerítés 0501

A Guided Tour of ArenaNet’s New Bellevue Studio @ GamerLive TV

Nem túl hosszú videó az ArenaNet irodaházáról, amelyet tavaly vettek birtokba, és alakítottak a saját képükre és hasonlatosságukra. Érdekességek:

0:23 Óriás charr bábu, Tim névre hallgat, rajongói ajándék még a GW1 idejéből.

1:17 Felirat egy táblán: “You have been playing for 1,735 hours. Please seek help.” (“1735 órája játszol. Keress segítséget.”) — Haha, GW1 óránként kiírta, hogy “X órája játszol. Kérünk, tarts szünetet.”

3:10 A háttérben látható képernyőkön élő információk láthatók ilyenekről, hogy: szerverek állapota és terheltsége, világ-hőtérkép a különböző helyekről bejelentkezett játékosok sűrűsége alapján.

Post-launch content @ PCGamer

Ez egy érdekes kis infómorzsa arról, hogy mi várható a későbbiekben a tartalom terén. Lesz egy Live csapat, ahogy GW1-hez is van, akik a napi üzemeltetésen túl folyamatosan adnak hozzá eseményeket, egyebeket a már késznek nyilvánított területekhez is. Colin Johanson szerint, ha fél évvel a játék indulása után jársz egy olyan területen, amit már korábban kipörgettél, akkor sok meglepetésben lesz részed. Súlyos ígéret, remélem, be tudják váltani.

We have a live team of designers and artists and gameplay programmers who are going to be flying over the game constantly, dropping content everywhere” Johanson says. “Our goal is that every time you make a new character, you might go back through a map that you played six months ago and you’re going to find completely different content.” New content, he says, will be spread across the whole game rather than concentrated in specific areas. As this happens, the events already in place will be altered to accommodate it.

“You run around Queensdale, the human starter area, and maybe the Brood Mother shows up every X minutes,” Johanson continues. “We’re going to put another event that can happen there, and then slow down how often the Brood Mother happens. Not only are there new events happening, but everything you’ve seen before starts happening less often. The world gets larger and larger. Three years from now, if someone makes a brand new character in the game, a place that has 100 events in it might have 300 by then.”

A Live csapat mellett fog dolgozni a továbbfejlesztő csapat, akik a teljesen új tartalmat készítik. Nekem tetszik ez a gondosan megtervezett felosztás, hasonló módszerrel, két csapattal tudták azt is megoldani, hogy  fél évvel a Factions után már kijöhessen a Nightfall (egyetlen más MMO-ról se tudok, ami fél évvel az előző teljes kieg után még egy teljes kieget kapott).

30 things about Guild Wars 2′s beta weekend @ Bio Break

30 dolog, jó és rossz vegyesen, pontokba szedett élménygyűjtemény a hétvégéről.

Seven Take Aways From ArenaNet’s Guild Wars 2 Beta Weekend  @ GameBreaker.TV

Cikk a hét fő jóságról, amit Scottt Hawkes átélt, mellé egy hosszú stúdióbeszélgetés.

Egy órás videó-beszámoló  @ RPGMakers

Előre szólok, hogy ez egy olyan WoW-játékos  beszámolója, aki nem igazán értette, hogy mi folyik itt. :) Viszont a videó nagyon szép és jó, több órányi anyagból lett összevágva!

 

Kategóriák:Általános cikkek
 1. Soner
  2012. május 1. - 11:51

  3:22-őt meg sem említettétek…:)

 2. crymic
  2012. május 1. - 11:53

  Azok a poszterek/képek a stúdióban eszméletlen jók. Elfogadnék párat a falaimra. :) Meg persze azokra a cukor automatákra sem mondanék nemet. ^^

 1. No trackbacks yet.

Itt és most várjuk a hozzászólásod!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: