Kezdőlap > Béta teszt és megjelenés információk, Fun posztok, Videók a játékról > Tyriai Szörnyvadászat, béta kiadás – Guild Wars Insider

Tyriai Szörnyvadászat, béta kiadás – Guild Wars Insider

Találtam egy nagyon jó cikk-sorozatot a GWI-n, ami a GW2 világának érdekesebb szörnyeit, ellenfeleit mutatja be, és nem a szokásos, „ez is tetszett, de ez lehetett volna jobb is, stb.” béta-cikk.

Üdvözlet, kalandozó társaim! Ti is sóvárogtok a vadászat izgalmai után? Hiányzik a semmihez sem fogható élmény, mikor újabb rendkívüli, egzotikus és veszélyes lényeket fedeztek fel? És ami még fontosabb, az, amikor lemészároljátok őket, hogy kitűzhessétek a fejüket a szobátok falára? A dicsőség és megbecsülés jegyében? Vagy szimplán csak „Nornok vagytok?” Ha a válasz igen, akkor a Tyriai Szörnyvadászat (későbbiekben TSzV) nektek készült, bajtársaim, ugyanis ez az első sorozat, mely megmutatja nektek, hogy a Guild Wars 2 mennyire tökéletes talaj képességeitek gyakorlására, és sorsotok felderítésére. Kezdjük is el…

A vadászat első napja hamarabb kezdődött, mint gondoltam. Még mindig az alapokkal ismerkedtem, mint a többiek, mikor a GW2 rögtön vadászatra méltó ellenfelekkel állt elém.

Elder Elemental – 3-as szintű

A Nyugati Divinity-gáton található, s habár az Elder Elemental nem épp a játék legfélelmetesebb ellenfelei közé tartozik, mégis fenyegetést jelent a vastag páncélzata és a megidézett minion-ök miatt.

Darázs Királynő – 6-os szintű
Nem sebez nagyokat, ám trükkös fajta, ugyanis ha veszélyben van, jó messzire elrepül, és nagy mennyiségben idéz minionöket. Győződjetek meg róla, hogy van nálatok távolsági fegyver, ugyanis szükségetek lesz rá, hogy ellensúlyozzátok a Királynő gyorsaságát.

Barlangi Troll – 7-es szintű
A legtöbb nehézséget ez a szörny okozta a listáról, ugyanis baromi nagyokat üt, és sziklákat dobál felétek, amelyeknek a sebzése szintén óriási. Kulcsfontosságú, hogy jártasak legyetek a félreugrásban, és a kerülgetésben, ugyanis a sziklákat a legnehezebb elkerülni a Troll támadásai közül.

Rotting Ancient Oakheart – 8-as szintű

A legnagyobb a listán levő szörnyek közül. Az Oak Heart-ok alapból félelmetes ellenfelek voltak, de a fertőzött egyedek igazi rémálmot jelentenek a nagy sebzésükkel, a földbegyökereztetésükkel, öngyógyításukkal, és a minion idézésükkel. A harc hosszú és keserves, figyeljetek rá, hogy megakadályozzátok a gyökereiket és az idézést, illetve bármit is csináljatok, semmiképp ne engedjétek, hogy felgyógyítsák magukat!

WARGOK! – 9-es szintűek
Talán nem meglepő, hogy ezeknek a barangoló gyilkos bestiáknak a hordái bizony nem a lomhább fajták közé tartoznak. Figyeljetek oda, nehogy egyszerre rohanjon le titeket egy egész horda!

Ahogy a Nap nyugovóra tért az égbolton, lemostam kezeimről a rászáradt vért, hátrafordultam, és elégedetten nyugtáztam:

„A vadászat…jó volt.”

Mit fog a holnap hozni a TSzV vadászának? Nézzetek fel újra ide, és akkor megtudjátok!

[Eredeti cikk  – A héten még fordítom majd a következő részeket – werda]

 1. 2012. március 27. - 07:35

  Már alacsony szinten ilyen taktika? Szuper!!!! Végre nem csak üsd vágd egy egyszerű szörny.

 2. Yakhead
  2012. március 27. - 08:34

  Főleg az lesz benne a mókás, ha megölsz egy ilyen vagy ehhez hasonló szörnyet, akkor kapsz 50 XP-t:D miközben elszüttyögtél vele legalább fél órát (skillesebbek kevesebbet) :D

  • 2012. március 27. - 09:09

   xp-vel nem lesz gond. Tegnap beszélgettük pont, hogy durván 100-120 játékórával meglesz a 80-as szint úgy, hogy nem is arra hajtasz. Inkább a skill pontok beszerzése egy kicsit hosszabb feladat. Bár… az se túl nehéz, mert végigfutsz minden kezdőterületen és legalább 30-at összeszedsz belőle, de inkább többet.

   • 2012. március 27. - 15:12

    WvWből is kapod a skillpontokat rendesen, megmerem kockáztatni, hogy akár még gyorsabban is ha kifogtok egy nyerőszériát. Nem lesz ebből baj.

 3. shuffnee
  2012. március 27. - 09:18

  Ami még igazán tetszik, az az, hogy ha éppen arra jársz és valaki (-k) ver (-nek) egy ilyen szintű mobot – ami valljuk be, egyedül nem kis falat lenne nálam sokkal jobb játékosoknak sem -, egyszerűen beszállsz, nem kell “invite me pls” és közösen csináljátok. Szép :-)

 4. Solefald
  2012. március 27. - 09:33

  ÓÓ ahogy látom az elementál is vérzik már :( kár, tök jó volt hogy a gw1-ben immunisak voltak rá.

 1. 2012. március 28. - 20:48

Itt és most várjuk a hozzászólásod!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: