Kezdőlap > Általános cikkek, Interjúk a GW2-vel kapcsolatban > Linkgyűjtemény: Évvégi díjkiosztók @ ArenaNet blog

Linkgyűjtemény: Évvégi díjkiosztók @ ArenaNet blog

Ismét itt van a szezon, amikor a rajongók végigszemlélik az elmúlt évi játéktermést, illetve előre tekintgetnek az újévbe. Lássuk, milyen helyezéseket, díjakat sikerült a Guild Wars 2-nek besöpörnie!

PC Gamer Games of 2012 sorozata kiemelten foglalkozni a Guild Wars 2-vel. Chris Thursten elmagyarázza, hogy miért van annyira ráizgulva az PC Gamer stábja a játékra, és beszélget egy sort Eric Flannummal, a vezető játéktervezőnkkel a játékélmény  fontosabb elemeiről.

A Ten Ton Hammer szavazásán a “Legjobban várt 2012-es játék az olvasóink szerint” összesített versenyében a Guild Wars 2 került ki győztesként. “A ‘rajongágogás’ egyértelműen a győztesünk körül a leghangosabb”, írták rólunk.

A Guild Wars 2 szerepelt az IGN top 30 legjobban várt 2012-es játékok listáján.

G4TV The Feed adásában is felbukkant a Guild Wars 2 a legjobb 2012-ben várható MMO-k között, szerintük “A Guild Wars 2 minden tekintetben emelni fogja a színvonalat, nehéz lenne letagadni, hogy milyen nagy potenciál rejlik benne. […] Lenyűgöző képi világ, csodálatos zene, és bőven elég történetfolyam és lore van benne ahhoz, hogy bármilyen MMO-játékos rákattanjon.”

Game Informer a legjobban várt 2012-es RPG-k egyikének nyilvánította a Guild Wars 2-t, sorjában “a pörgős harc”, az “érdekfeszítő történet”, és a havidíj hiánya juttatta őket erre a következtetésre.

A Massively a 2012-ben legjobban várt díjat adta nekünk az évvégi díjkiosztóján, indoklásuk szerint “ez csak néhány volt abból a tengersok okból, amelyek miatt a hajunkat tépdesve várjuk ennek a játéknak az indulását.”

Megnyertük az MMORPG.com éves díját Legjobban várt MMO kategóriában. “Nem tudjuk, hogy mikor jelenik meg, csak egyet tudunk: most azonnal akarjuk.”

Az MMOCrunch is a  Guild Wars 2-t nyilvánította a Legjobban várt 2012-es MMO-nak. Jóslatokba is bocsátkoztak az elkövetkező tizenkét hónap tekintetében: “Meglátásom szerint a játékosok özönleni fognak a GW2-be, és még az év vége előtt a Guild Wars 2-nek nagyobb aktív játékosbázisa lesz, mint más MMO-knak.” [Nahát, ennyire még én sem vagyok fanboy, hogy ilyeneket jósolgassak… – E.]

Beckett Massive Online Gamer rajongói szavazásán a Guild Wars 2 lett a második a Legjobban várt MMO kategóriában.

Az AnotherMMO.com a Guild Wars 2-t  második helyre rakta a  Hamarosan megjelenő játékok top 10-es listáján, hozzátéve, hogy “Ez a művészien kivitelezett játék olyan elképesztő harci animációkat vonultat fel, hogy egészen új szintet képvisel az MMO-k között a forradalmian új ötleteivel, és az sem árt, hogy ingyenesen játszható.” [Mi tudjuk, de azért nem lehet elégszer leírni: a Gw2 nem F2P, hanem B2P, egyszeri díja van, mint egy szokásos bolti játéknak. – E.]

Pr0 Gaming is szerepeltette a Guild Wars 2-t Legjobban várt játékok top 10-es listáján, a Shack News-nál pedig az egyik szerkesztő, Xav a Guild Wars 2-t nevezte meg, mint az általa leginkább várt 2012-es játékot, mondván, “Káprázatos, terjedelmes, és sokat tanult az iparág korábbi tévedéseiből.”

Felkerültünk a  gamerFeed Legjobban várt 2012-es játékok top 10-es listájára.  “Jó eséllyel a Guild Wars 2 lesz a 2012-es év MMO-ja.”

Az európai sajtó is szeret újévi listákat gyártani. Frankhonban a Jeuxvideo.com a top 10 Legjobban várt játék közé sorolta a játékunkat. A PC Games.de német oldal is szerepeltette a Guild Wars 2-t a PC megjelenéseket csokorba gyűjtő videójukban (4:17 körül), a nyomtatásban megjelenő német GameStar pedig negyedik helyre rakta a legjobban várt PC-s játékok között.

Az OnRPG a Guild Wars 2-t rakta a Legjobban várt MMORPG  listájuk élére, pontosabban egy pofás visszaszámlálás #1 helyére, mint az egész stáb kedvencét.

A csatorna túlsó oldalán, a ködös Albionban pedig a szintén nyomtatásban megjelenő PC Gamer UK a 2012-re várt legjobb játékok közül a tizedik helyet adta a Guild Wars 2-nek , a GameSpot UK-nél pedig a Szerkesztők által legjobban várt játékok listáján szerepel.

Végezetül pedig a hamisítatlanul brit  Rock Paper Shotgun is felvette a Guild Wars 2-t az Érdekes játékok 2012-ben listájára. Leírásuk szerint a játék “a legígéretesebb multiplayer megjelenések egyike, hatalmas és csodaszép MMO világgal, lélegzetelállító karaktergárdával, tágas testreszabási lehetőségekkel, és ezúttal open-world alapozással…”

Köszönjük minden rajongónknak, bárhol is szavaztak ránk! Sokra értékeljük a bizalmatokat és folytatólagos támogatásotokat, és reméljük, hogy újabb nagyszerű évet zárhatunk majd!  [Launch or bust – E.]

Eredeti cikk: Link Round-Up: Year End Awards Edition @ ArenaNet Blog

 1. Silver
  2012. január 8. - 23:56

  hiába is, a GW az GW… Mindig a legeslegjobb :D

 2. iceblaze
  2012. január 9. - 01:17

  Nem akarok itt fanboy-oskodni, DE:
  – Hasonlítsuk már össze a GW2-t pusztán a megjelent videók alapján pár nagy kaliberű társával.
  Ott a WoW. Az a játék már semmi újat nem tud nyújtani, csak az állandó játékosbázisát csalogatja vissza újra meg újra. Majd most jönnek a pandák, megint akkorát egyszerűsítenek a játékon, hogy egy 5 éves is vígan eljátszogat majd vele.

  Star Wars TOR: Mikor megláttam az első gameplay videókat azt kérdeztem mi ez a szar? Ezt fejlesztette a BioWare? Egy deka újítás nincs abban a játékban, csak hát ugye Star Wars. De, ne ítéljünk első látásra, irány a béta. Teljesen meggyőződtem róla, hogy ez egy forintot nem ér nemhogy 2 havi 8 ezret. Mikor dübörgött a marketing akkor folyamatosan azt hangoztatták, hogy ez így forradalmi meg úúúúúúúgy. Jah. És miben? Az összes nem elvakult kritika ami a játékot érinti mind azt taglalja, hogy itt senki ne számítson nagy HC játékokra a TOR a casual embereknek van kitalálva.

  Az Aiont és ingyenes társait már nem venném egy kalap alá a fentebb felsorolt MMO-kkal.

  Talán még a Rift-et tudnám felhozni, kipróbáltam azt is, de a Riftezős móka úgy nagyjából 1 hónapig poén. És nagyjából ennyi. Persze ott is van kemény end-content meg satöbbi de ezt bárki ugyanolyan áron kapja meg mint a WoW-ot. És inkább egy jól bejáratott cím, mint egy kétesélyes valami.

  Szóval……ööööööö………Guild Wars 2.

  • nedvedicious
   2012. január 9. - 01:39

   Én is mindig megnézek minden játékot amit hallok mostanság, hogy jó mmo-ként emlegetnek, hátha el tudom ütni az időt amíg kijön a JÁTÉKUNK. Belenézek a gameplay videókba és böááááááá omfg wtf is that (sorry for my bad english)? :D Semelyikkel nem tudnék játszani. ( itt jegyezném meg, hogy a gw1-el sem, pedig próbáltam :P )

  • Kaktusz
   2012. január 9. - 15:53

   Iceblaze ,abszolút egyetértek pont ezt írtam volna én is,csak megelőztél :)

   Bár az Aionnal ellehet ütni majd az időt amíg nem jön ki a GW2 és ide sorolom még egy nagy kedvencemet a LoL-t az is egy remeke játék.
   A WoW és társai pedig már nem nyújtanak olyan játék élményt illetve contenteket,hogy fizessenek érte az emberek ez abszolút igaz.
   Riftel én is játszottam betánál és trialnál is, az sem egy olyan játék ,hogy megérje a havidíjat :/.
   Szép,jók a hang effektek,a riftezés is ötletese de valahogy még se :S + ott havídij és szerintem ez ölik meg a játékot.
   Karácsonykor már 5 euroért hozzá vágták az emberhez,na igen de ugye ott van a havidíj és azért a pénzért nem nyújt az se sokkal többet mint a WoW.

   Tényleg a GW2-t várom már én is hogy lenyűgözzön mint nagy GW1-es rajongót.

   • iceblaze
    2012. január 10. - 11:09

    Én is LoL-ozok néha napján, de az nem MMO :D

 3. Nullus
  2012. január 9. - 02:48

  Az jutott eszembe, hogy valahányszor rákattintottam egy “Legjobban várt 2012-es játék” vote gombjára, természetesen a GW2-t bejelölve, olyan voltam mint mikor elhívtam egy jó csajt randira, akiről csak annyit tudtam hogy helyén van a karosszériája, és hogy “van benne valami”, a randi előtt pedig már gondolatban lejátszottam az egész életünket.
  Na állítólag ez a szerelem. :)
  Abból meg ugye csak egy nagy pofára esés józanít ki.
  Mondjuk mint a világvége.
  De addig is mindent elfed a rózsaszín mesmer köd… :)

 4. 2012. január 9. - 07:25

  nem tudom mit mondjak szóval annyit hogy : KELL

 5. Gandarel
  2012. január 9. - 15:17

  Szerintem sose fogják kiadni, mert megjelenéssel kapcsolatos díjakat gyűjtögetnek hobbiból…

  • 2012. január 9. - 15:42

   nyilván igy van mert nem tudnak semmit kitalálni hogy mi legyen a játék borítóján ezért inkább gyűjtenek elég díjat hogy elöl hátul beborítsák vele …kis összeesküvés elmélet senkinek se árthat

  • Gandarel
   2012. január 9. - 15:58

   Vagy cserélgetnek a Blizzarddal.

   -Te figy, elcserélem a tenton hammeres díjamat az év MMO-ja címre!
   -Melyiket?
   -A 2011-est.
   -Hmmm azt azért nem adjuk annyiért, dobjatok hozzá még egy Gamefeed-es díjat is.
   -De.. hát.. áh… ok, megkapjátok.

 1. No trackbacks yet.

Itt és most várjuk a hozzászólásod!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: